- Αντιδράσεις
- 1.426
Μόνο που thano75 εγώ στο μεταξύ έχω διαγράψει off topic που δεν πρόλαβες να δεις, η παρατήρησή μου δεν γίνεται για τον Μπίγαλη που και να μην το ήξερα οτι συμμετείχε το 94 θα το έβλεπα πριν πω οτιδήποτε για να είμαι σίγουρη, Ο Ρακιτζής είναι του 2002 και επιπλέον πρέπει να προλάβω την εκτροπή που θα πάρει το θέμα με το ποστ του the kopanos.
Καταλαβαίνω οτι πολλές φορές μια συζήτηση μπορεί να πάει από το ένα θέμα στο άλλο και να βγούμε off topic, μετρήστε στις τελευταίες σελίδες πόσες φορές έχει γίνει αυτό, δε βλέπω όμως να βοηθάτε και σεις. Εγώ έπρεπε να είμαι αυτή που θα πω "Ημαρτον ρε παιδιά όχι άλλο off topic!". To ζητάμε ευγενικά, χωρίς να πετσοκόβουμε ποστ και δε βαράμε.
Τα τελευταία ποστ αφού διαβαστούν θα καθαριστούν όπως και κάθε οff topic πλεον.
Καταλαβαίνω οτι πολλές φορές μια συζήτηση μπορεί να πάει από το ένα θέμα στο άλλο και να βγούμε off topic, μετρήστε στις τελευταίες σελίδες πόσες φορές έχει γίνει αυτό, δε βλέπω όμως να βοηθάτε και σεις. Εγώ έπρεπε να είμαι αυτή που θα πω "Ημαρτον ρε παιδιά όχι άλλο off topic!". To ζητάμε ευγενικά, χωρίς να πετσοκόβουμε ποστ και δε βαράμε.
Τα τελευταία ποστ αφού διαβαστούν θα καθαριστούν όπως και κάθε οff topic πλεον.