Οι Πόντιοι (remake)

video80 είπε:
Mην το πείς αυτό στον Ευστρατιάδη!! Είναι πολύ καλή φίλη του την οποια και προτεινε ο ίδιος να πεξει στις ταινίες του ,το πιο πιθανό να μην είναι καν ηθοποιός!
Χμμμ ... αυτή η φιλία δεν με εκπλήσσει διόλου !!! Είναι και οι δύο "της ίδιας γενιάς" αλλά και τις ίδιας ιδεολογίας : των χίππις, των παιδιών των λουλουδιών και όλα τα συναφή !!!
 
Και απο τα links βγαινουν 2 ειδησεις

Πριν από λίγο καιρό ο Ομηρος Ευστρατιάδης εμπιστεύτηκε στην Τζούλια Αλεξανδράτου τον ρόλο μιας μοναχής για την ταινία του «Οι Πόντιοι», που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 10 Οκτωβρίου. Μάλιστα αυτή η συνεργασία τους εξόργισε ιδιαίτερα τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία αποχώρησε από τα γυρίσματα θέτοντας εαυτόν εκτός ταινίας.

Η κάμερα ανήκει στον ανιψιό του διάσημου σκηνοθέτη Φράνκο Αλφόνσο. Εκτός της συλλεκτικής και συναισθηματικής της αξίας κοστίζει 20.000 ευρώ.
 
οριστε και το επισημο τρειλερ

 
Μαγκες πιστευω οτι θα ειναι καλουτσικο το εγχειρημα
 
Σαν να πήρε το μάτι μου τον Φράνκο Αλφόνσο (ενας ακομα λογος να γουστάρω την ταινία) για δείτε και σεις τον δείχνει το trailer στο 11"-12".
 
video80 είπε:
Σαν να πήρε το μάτι μου τον Φράνκο Αλφόνσο (ενας ακομα λογος να γουστάρω την ταινία) για δείτε και σεις τον δείχνει το trailer στο 11"-12".
ναι παιζει τον ιταλο μαφιοζο
 
Tην είδα τελικά την ταινία, δεν είναι τόσο κακή. Σίγουρα καλύτερη από τη ρόδα. Ο Λεζές και ο Τόνυ Άντονυ την ψιλοσώζουν.
 
Για αύριο έχω κανονίσει να δώ την ταινία ,η αγωνία μου είναι μεγάλη!! Για να δουμε...
 
> Το whom it may concern <

Σε λιγο 21:10 παιζει στο Star

Οι Πόντιοι - new generation
info.gif
Star , 21:10

http://tv.pathfinder.gr/star/star1310272110.html

 
Παροτι ειναι περσινο το προηγουμενο ποστ, το ΣΤΑΡ ξαναεδειξε την ταινια χτες. Ειδα λιγο και δεν αντεξα παραπανω. Κακοφτιαγμένη, κακογυρισμένη, με χάλια ήχο, και χάλια ροη. Δεν μπορουσα να παρακολουθησω. Καποια αστεια επιασα, και μου φανηκαν αστεια επειδη ηταν, αλλα η ιδια η ταινια δεν ειχε χιουμορ.
 
Η πρώτη ταινία του 1985, όπως και οι άλλες ταινίες "Αγάπησα έναν Πόντιο" και "Οι Πόντιοι New Generation" ανέβηκαν στο κανάλι του Όμηρου Ευστρατιάδη στο Youtube
 
η ταινια ποντιοι απο το καναλι του σκηνοθετη ομηρου ευστρατιαδη

απο το ιδιο καναλι η ταινια αγαπησα εναν ποντιο
 
-Είναι όμορφη;
-Η Βενετία; Νοικοκυρά...:fafoutis:

Πρόσφατα ξαναέδειξε σε ένα κανάλι την ταινία...
 
Πίσω
Μπλουζα