θανος
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 670
στην ταινια θα κανει guest και ο ψωμιαδης.... http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=3&artid=1377796
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο !!! Αν θέλω να δω Πόντιους, θα προτιμήσω χίλιες φορές να ξαναδώ την πρώτη ταινία, από τα μισά των 80ς, αυτή που μάς είχε κάνει να κανονίσουμε με τις τόοοτε παιδο - παρέες ή εφηβο - παρέες μας την έξοδό μας στο σινεμά της γειτονιάς που την προέβαλλε !!! Αυτήν την ταινία που, την ώρα της προβολής της, μάς έκανε να ξεκαρδιζόμαστε στο γέλιο, αλλά και μετά την προβολή της μάς έκανε να ... γεμίσουμε τη φαρέτρα μας με ... πλήθος Ποντιακά ανέκδοτα για να διηγούμαστε για πολύυυ καιρό στα διαλείμματα του σχολείου !!!RIO είπε:Nέοι Πόντιοι; χμμ...Αυτό το σκόπιμο καλτ, δεν μου πολυαρέσει. Στο τέλος, θα αρχίσουν να κάνουν ριμέικ και το ...κούτσι από το χαλκούτσι ή το κόμης τσάκωνας! Κάθε πράγμα στον καιρό του...
Εχω ένταση σχετικά με το cast ,απο οτι φένετε χρησημοποιει περιπου το ίδιο με την κενουργια ρόδα τσάντα ,θα μπορούσε να χρησημοποιοίσει και αλλους ηθοποιούς που αγαπήσαμε.θανος είπε:λοιπον εχω νεα σημερα ολοκληρωθηκαν τα γυρισματα της ταινιας και θα προβληθει στις 13 οκτωβριου παιζουν οι: κωστας βουτσας,παυλος κοντογιαννιδης,τονυ αντονυ,μιχαλης μητρουσης,μαρκος λεζες,ηλιας κωνσταντινου,γιαννης παπαθανασης,σπυρος θεοδοσης,νικος σταγοπουλος,τακης βαμβακιδης και ο παναγιωτης ψωμιαδης απο γυναικες παιζουν οι ελενη φιλινη,πηνελοπη πιτσουλη,ζωζω σαπουντζακη,μαγδα τσαγκανη,ματουλα
αρκετα απο τα γυρισματα εγιναν σε ενα μοναστηρι στο μεγαλο πευκο η γειτονια τον ποντιων ειχε στηθει καπου στην παλληνη να και η αφισσα της ταινιαςvideo80 είπε:Εχω ένταση σχετικά με το cast ,απο οτι φένετε χρησημοποιει περιπου το ίδιο με την κενουργια ρόδα τσάντα ,θα μπορούσε να χρησημοποιοίσει και αλλους ηθοποιούς που αγαπήσαμε.Μηπος ξέρεις σε ποια γειτονιά γυριστηκε η τενία ?
Υ.Γ. Γουστάρω Τακη Βαμβακίδη και Μαγδα Τσαγγάνη. Η Σαπουντζάκη ομως που κολάει? Anyway.
επεσα σε συζητηση σε καποιο γραφειο παραγωγης που ηταν και ο σπυρος ιωαννου εκει και σκεφτοντουσαν πολυ σοβαρα για φυλακες ανηλικων 3 αλλα ειναι εντελως unofficial ακομα και αν γινει θα ναι του χρονουWally είπε:Ρε Dominion αφου εισαι ρετροφαν και ασχολεισαι και με το αντικειμενο...δεν ξηγιεσαι καποιο καλο remake σε καποια κλασικη Ελληνικη 80ιλα? Εστω και unofficial...
TO ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ!θανος είπε:επεσα σε συζητηση σε καποιο γραφειο παραγωγης που ηταν και ο σπυρος ιωαννου εκει και σκεφτοντουσαν πολυ σοβαρα για φυλακες ανηλικων 3