Οι δικές σας προτάσεις και ιδέες ;)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Kambia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλή ιδέα και το mousepad... πρέπει να υπάρχουν εταιρείες που μπορούν να σου εκτυπώσουν και να σου φτιάξουν ότι mousepad θέλεις!Εχω δεί αρκετά που είναι διαφημιστικά εταιρειών! απ'ότι είδα η άλλη ιδέα που έδωσα πιο πάνω για τα post-it...μάλλον δεν συγκίνησε κανέναν ε; :(

Όχι Σταν, ενδιαφέρουσα είναι...

Αρχικά μαζεύουμε ιδέες για το τι μπορούμε να φτιάξουμε και κατόπιν θα προχωρήσουμε και στην υλοποίησή τους...

... Άσε που μέχρι να χρειαστεί η Νεκταρία να σου αφήσει μήνυμα πως θα μείνει στο σπίτι του καλού της και να μην ανησυχείς... ε,,, έχεις καιρό ακόμη... :D :D:D

Τί θα κάνει η Νεκταρία???? :2beers:

και...αφού συνέλθω... θα δώ μήπως βρώ κάποιον στην εταιρεία να μου πεί πού έχουν φτιάξει τα δικά μας mousepad... μήπως μπορέσω και κάνω κάτι... :flower:

Juanita είπε:
Μόλις μου ήρθε μιά καταπληκτική ιδέα που δεν πρέπει να λείπει από κανένα χρήστη του GRM - Candy forum!!!
Mouse pads με την αγαπημένη μας Κάντυ!!!

Νομίζω πως φτιάχνονται πάρα πολύ εύκολα και μπορούμε όλοι να έχουμε από 1,2,3....103... έτσι για αλλαγή... :D :D:D
Το μαγαζί που σας έλεγα φτιάχνει και τέτοια!!

(όπως καταλάβατε, ακόμα εδώ είμαι... με έστησε ο μαθητής μου και κέρδισα 1 ώρα..)

Stanfromgreece είπε:
Τί θα κάνει η Νεκταρία???? :2beers: και...αφού συνέλθω... θα δώ μήπως βρώ κάποιον στην εταιρεία να μου πεί πού έχουν φτιάξει τα δικά μας mousepad... μήπως μπορέσω και κάνω κάτι... :flower:
Χαχαχα!!! Juanita με το μαλακό!!! Ακόμη δε γεννήθηκε και ο μπαμπάς κοντεύει να το πάθει το εγκεφαλικό!!! :points:

Τα post'it τι είναι? Μήπος αυτός ο μικρός πάκος με τα χαρτάκια για σημειώσεις που έχουν κόλα πάνω πάνω???

Όσο για τις χιονόμπαλες... ότι και να κάνουμε θα μου αρέσει!...

Έχω τρέλα μ'αυτές τις μικρές γιάλινες σφαίρες με το χιονάκι να πέφτει...

τις λατρεύω!!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πρέπει να πέρασα ένα μικρό εγκεφαλικό... νομίζω το στόμα μου... πήγε 5 πόντους δεξιά... :)

Αυτό ακριβώς είναι τα Post-It akaliakoukou, αλλά απ'ότι είδα είναι αποκλειστικότητα της 3Μ...και δεν ξέρω αν εκεί μπορείς να τα παραγγείλεις όπως σου αρέσουν... με τις ομάδες πάντως έχουν βγάλει! Εγώ έχω του Ολυμπιακού και η γυναίκα μου του Παναθηναϊκού

Stanfromgreece είπε:
Πρέπει να πέρασα ένα μικρό εγκεφαλικό... νομίζω το στόμα μου... πήγε 5 πόντους δεξιά... :) Αυτό ακριβώς είναι τα Post-It akaliakoukou, αλλά απ'ότι είδα είναι αποκλειστικότητα της 3Μ...και δεν ξέρω αν εκεί μπορείς να τα παραγγείλεις όπως σου αρέσουν... με τις ομάδες πάντως έχουν βγάλει! Εγώ έχω του Ολυμπιακού και η γυναίκα μου του Παναθηναϊκού
Μην ανησυχείς!!! Μπορεί η Νεκταρία να θέλει τελικά της ΑΕΚ!!!

Κι αν δε βρούμε, μπορεί να σε ειδοποιήσει μέσω μάιλ ή τηλεφώνου κλπ...

(μετά το δεύτερο εγκεφαλικό, μπορεί το στόμα να επανέλθει στη θέση του!) :rofl:

Καλά που φεύγω γιατί ο Stan στο τέλος θα με :rant:

αχουυυυυυυ...αυτή η akaliakoukou... θέλει να με καταστρέψει!!! Της Candy τα πράγματα θα έχει στο γραφείο!!! όχι της...ΑΕΚ... ήμαρτον... θα βάλω τα κλάματα... :cry:

Πω! πω! Μπράβο παιδιά! Πολύ ωραίες οι εμπνεύσεις σας! :thumb:

Να ρίξω και 'γω δυο ιδέες που πιστεύω ότι γίνεται να υλοποιηθούν- αλλά πρέπει να το ψάξω για να σιγουρευτώ...

1. Μαξιλαράκια για τον καναπέ, κεντημένα με τα χεράκια μας!!!! Τι retro lovers είμαστε; :tease:

(Θυμάστε μια διαφήμιση "Πεταλούδα: Η ατσάλινη τρίχα"; )

2. Τσάντες με χάντρες, πούλιες, παγιέτες, κρυσταλλάκια ( που είναι και της Μοδός). Αυτή την τέχνη δεν την κατέχω, αλλά φαντάζομαι ότι δε θα είναι κάτι δύσκολο... 8)

Kambia είπε:
Ναι νομιζω οτι μπορουμε. Οταν λες ομως μεγαλα? Ποσα κομματια? 3500-5000 ???
Ναι :clap: Τετοια μεγεθη εννοω...και 2000 κομματια ειναι αρκετα :)

Ολες οι ιδεες μ'αρεσουν.

Αυτο με τις τσαντες ειναι φοβερη ιδεα. Το ερωτημα ειναι πώς θα την υλοποιησουμε...φανταζεστε να κανουμε μπλουζες και τσαντες με την Καντυ και να σκαμε μυτη στη ρετρο-συναντηση ολοι μαζι :clap: Τρελο γελιο :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
domniki είπε:
Ολες οι ιδεες μ'αρεσουν.

Αυτο με τις τσαντες ειναι φοβερη ιδεα. Το ερωτημα ειναι πώς θα την υλοποιησουμε...φανταζεστε να κανουμε μπλουζες και τσαντες με την Καντυ και να σκαμε μυτη στη ρετρο-συναντηση ολοι μαζι :clap: Τρελο γελιο :)

Φαντάζομαι εμάς να σκάμε μύτη με την τελευταία λέξη της Κάντυ μόδας και τους άλλους στα γέλια... :D :D:D:D

domniki είπε:
Ολες οι ιδεες μ'αρεσουν.

Οι μπλουζες ειναι ευκολο. Αρκει να βρουμε τι εικονα να τυπωσουμε και ποιος θα τις κανει.

Τωρα οσο αφορα τις τσαντες αναφερεσαι σε τυπωμα-ζωγραφια ή αυτο που ειπε η Nessie με χαντρες?

domniki είπε:
Το puzzle ειναι φοβερη ιδεα! Μπορουμε να κανουμε ομως μεγαλα?
Kambia είπε:
Ναι νομιζω οτι μπορουμε. Οταν λες ομως μεγαλα? Ποσα κομματια? 3500-5000 ???
Βρηκα το παρακατω site http://www.playmania.gr/product_info.php?cPath=75_153&products_id=1023 και εχει καποιες καλες συμβουλες για το τι πρεπει να ξερουμε πριν κανουμε μια εικονα puzzle. Αυτο που προσεξα ειναι οτι ο μεγιστος αριθμος κομματιων ειναι 1120 :angry: Θα συνεχισω το ψαξιμο και ισως βρω καποιον που κατασκευαζει και μεγαλυτερων διαστασεων puzzle

Kαι 1000 κομματια, καλο ειναι :) Αχου, θα φτιαξω την αγαπημενη μου Καντυ με σαλοπετα :clap:

Eνα ερωτημα ειναι που θα τα βαλω ολα αυτα...εχω γεμισει ηδη το δωματιο μου με αφισες της Καντυ :nervous:

Θα το κάνεις κάδρο!!! :byebye:

Δείχνουν φανταστικά... ειδικά αν είναι μεγάλα.

Πωπω!!! Φαντάζομαι την Κάντυ με τη σαλοπέτα στον τοιχο πάνω από το κρεβάτι μου!!!

Απλό...θα φτιάχνεις εσύ Domniki μου το παζλ...που σου αρέσει κιολας...και αφού δεν έχεις χώρο να το βάλεις...μπορείς να το κάνεις δώρο σε κάποιον ή κάποια φίλη σου ;)

Κάποια στιγμή στο e bay (και κάποιος -α, πρέπει να το είχε αναφέρει στο νημάτιο ) είχα πετύχει κέντημα με την εικόνα της Κάντυ. Ήταν τελειωμένο αλλά έδινε τη δυνατότητα σ' όποιον ήθελε, :dribble:να το ξηλώσει και να βάλει τις χρωματιστές κλωστές που επιθυμεί.

Μου φάνηκε υπερβολικά εύκολο :byebye: να τυπώσουμε τις δικές μας αγαπημένες εικόμες και μου πέρασαν διάφορες από το μυαλό.

π.χ.

picture.php

ή

picture.php

picture.php

Το να το τυπώσουμε βέβαια είναι πάρα πολύ απλό. Τα περαιτέρω δεν ξέρω ποιός τα αναλαμβάνει...:what:

Που την βρηκες την πρωτη εικονα που ανεβασες??? Ειναι πανεμορφη? Ποιος ειναι με την Καντυ? Ο Αντονυ?

domniki είπε:
Που την βρηκες την πρωτη εικονα που ανεβασες??? Ειναι πανεμορφη? Ποιος ειναι με την Καντυ? Ο Αντονυ?
Ναι... ο Άντονυ είναι... αλλά δε θυμάμαι από που... :precry:

Δεν ειναι σκηνη απο το anime. Θα την θυμομουν :) Πρεπει να ειναι απο την ταινια, κατι που εχει βγει αργοτερα με καλυτερη ποιοτητα, αλλα δεν την εχω δει.

Μπορουμε να φτιαξουμε ρολογια τοιχου. Πουλανε τους μηχανισμους ξεχωριστα και μπορουμε να τους εφαρμοσουμε στην εικονα που μας αρεσει, η οποια θα ειναι κολλημενη σε ενα σκληρο υλικο πχ. πλεξιγκαλς

Πίσω
Μπλουζα