Οι δικές σας προτάσεις και ιδέες ;)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Kambia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Kambia είπε:
Μπορουμε να φτιαξουμε ρολογια τοιχου. Πουλανε τους μηχανισμους ξεχωριστα και μπορουμε να τους εφαρμοσουμε στην εικονα που μας αρεσει, η οποια θα ειναι κολλημενη σε ενα σκληρο υλικο πχ. πλεξιγκαλς
Aυτο με τα ρολογια τοιχου το ειχα σκεφτει για καποιο αλλο θεμα, και εψαξα για τους μηχανισμους, αλλα δεν μπορεσα να βρω πως να τους εγκαταστησω. Παντως το ρολόι ειναι φοβερη ιδεα...αχ, θα το βαλω κ'αυτο στο δωματιο μου, μαζι με τις αφισες μου :clap:

Θα δω στα διαφορα κατασκευαστικα φυλλαδια που εχω πως γινεται και θα σας ενημερωσω. Ακομα και καποιο παλιο ρολοι τοιχου μπορει να χρησιμοποιηθει. Απλα αντικαθηστουμε το προφιλ του με καποιο της αρεσκιας μας

Επίσης...μιας και είπε για τα ρολόγια τοιχου η φίλη μας η Kampia... θα μπορούσε να γίνει ένα πλήρες σετ,διακόσμησης παιδικού (εφηβικού) υπνοδωμάτιου, με αυτοκόλλητη ταινία (ξέρετε,αυτή που βάζουν γύρω γύρω στον τοίχο) και φωτιστικά ταβανιού, δαπέδου αλλά και γραφείου με την αγαπημενη μας Candy! Επειδή τον τελευταίο καιρό είμαι στο ψάξιμο για το δωμάτιο της μικρής, έχω βρεί ήδη αντίστοιχα με την Barbie...αλλά εδώ που τα λέμε... η Candy είναι πιο γλυκό και ρομαντικό θέμα για ντεκόρ! Τί λετε? :)

Stanfromgreece είπε:
Επειδή τον τελευταίο καιρό είμαι στο ψάξιμο για το δωμάτιο της μικρής, έχω βρεί ήδη αντίστοιχα με την Barbie...αλλά εδώ που τα λέμε... η Candy είναι πιο γλυκό και ρομαντικό θέμα για ντεκόρ! Τί λετε? :)
Σιγουρα η Καντυ ειναι πιο γλυκια...η Barbie δεν ειναι καθολου ομορφη :precry:

Εμμμ... και τι παράδειγμα να πάρεις από τη Barbie...8)

Ενώ η Κάντυ μας...

Δεν υπάρχει επεισόδιο που να μη μας δίνει και ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση!!!

Πάντως, στο e bay τα ρολόγια της Κάντυ θεωρούνται rare και χτυπάνε αρκετά τις τιμές...

Φαντάζομαι για το παιδικό δωμάτιο της φανταστικής μου κόρης, ένα μεγάλο στρογγυλό ρολόι ζωγραφισμένο με τον Πρίγκηπα :heartcloud: και τη μικρούλα Κάντυ να σκουπίζει τα δάκρυά της στο λόφο της Πόνυ...

Αχχχ... και η κόρη μου αλμπερτικιά είναι... :D :D:D

Juanita;103892 [FONT='Comic Sans MS' είπε:
Πάντως, στο e bay τα ρολόγια της Κάντυ θεωρούνται rare και χτυπάνε αρκετά τις τιμές...[/FONT]

Φαντάζομαι για το παιδικό δωμάτιο της φανταστικής μου κόρης, ένα μεγάλο στρογγυλό ρολόι ζωγραφισμένο με τον Πρίγκηπα :heartcloud: και τη μικρούλα Κάντυ να σκουπίζει τα δάκρυά της στο λόφο της Πόνυ...

Αχχχ... και η κόρη μου αλμπερτικιά είναι... :D :D:D

Και αυτα που θα κανουμε καρα rare θα ειναι... :darkglasses:

Μπορούμε από όλες αυτές τις ιδέες να κάνουμε μιά λίστα με το τι πραγματικά μπορούμε να φτιάξουμε;;;;

Εγώ μάλλον με τις τσάντες θα μπορούσα κάτι να κάνω και ίσως και σε κάτι που έχει να κάνει με ζωγραφική...

@ Dom μπορούμε μια Κυριακή στο Μοναστηράκι να κοιτάξουμε για τσάντες.

Α... ναι... και τα κεντήματα (καμβάδες) μπορώ να αναλάβω...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτα που εχω γραψει μπορω να τα κανω 100 % εκτως απο το μουσικο κουτι γιατι δεν εχω μουσικες γνωσεις αλλα γινεται και αυτο.

Kambia μου, με κάνεις να νιώθω σαν τον Σκρουτζ Μακ Ντακ όταν σκέφτεται επενδύσεις και στα μάτια του εμφανίζονται ταμειακές μηχανές...

Βέβαια, εγώ σκέφτομαι τη δόξα που θα πάρω α/α.

Ξέρεις... άλλος τραβάει το ζόρι και άλλος χαίρεται... :D :D:D

κορίτσιααααααα... έφταξα και Candy-ταυτοτητούλες! Τί λέτε... όποιος αγοράζει Candy-προιόντα για 1η φορά...να παίρνει και από μία τέτοια???

picture.php

picture.php

Κάτι σαν ταυτότητα αυθεντικότητας προϊόντος;;;;;

Πολύ καλές Σταν :flower:

ουπς! ξέχασα τον Turri!!! οκ οκ... κορίτσια και αγόρια! το αλλάζω! :)

Ελεος με τις ταυτοτητες....

Βρέ Ηρακλή μου...αφού άρεσε στα κορίτσια η ιδέα!!! χεχεχε... θές να σου φτιάξουμε μία Καντυ-Ταυτότητα??? :)

ααα...ξέχασα... θα πάρεις και εσύ οικόσημο!!! Κορίτσιααααα...μία ταυτότητα για τον Ηρακλή μας παρακαλώ!!!

(ε...τί δεν θα κάνω αγώνα για τις ταυτότητες? εδώ είχε γίνει ολήκληρο θέμα με την αναγραφή του θρησκεύματος... χαχαχα...τί θυμήθηκα ε :) )

Καλά, τέλειες οι ταυτότητες!!!!

Νιώθω σαν κοριτσάκι 10 χρονών!!! Χι χι!!!

Τώρα, για τα αγοράκια της παρέας... άντε να παραδεχτούν με τα χίλια ζόρια ότι τους αρέσει η Κάντυ, αλλά να κυκλοφορήσουν με ταυτότητες του Κάντυ κλαμπ... αυτό δεν μπορώ να το φανταστώ...

Ίσως κάτι σε γαλάζιο για τα αγοράκια???

Ή μήπως το παρακάναμε???

χμμμ.θα μπορούσαμε να φτιάξουμε γαλάζιες...με τον Αντονυ,ή τον Τερρυ... ή όποιον άλλο θέλετε!!! καλή ιδέα! θα το δώ αύριο! ;)

Σταν, :super:από αύριο υπερεντατικά στην Κάντυ...

Ένας είναι ο άντρας στη ζωή της Κάντυ... :ccool: Νυν και αεί...

Απορώ... με τόσα που έχω γράψει γιατί δεν είναι το μοναδικό αντρικό όνομα που σου έρχεται στο μυαλό...

Ωχ... πρωί πρωί που θα μπει η Mod Dom με βλέπω :ban: :D

τί λές βρε Juanita μου??? ποιός είναι αυτός και δεν τον πήρα χαμπάρι? (το ξύλο δεν το γλυτώνω!!!)

Δεν πειράζει Σταν! :D

Θα τον βλέπεις καθημερινά στο οικόσημο που θα σου φτιάξει η Kambia μας... :rofl: :rofl: :rofl:

Πίσω
Μπλουζα