Κανείς δεν μπορεί ν΄ αντισταθεί στη γοητεία του Μεγάλου Θείου...Stanfromgreece είπε:Σοβαρά??? αυτός με την γκάιντα είναι ο Άλμπερτ??? ναι??? πωπω... πράγματι θέλω ιδιαίτερα! (βασικά την διάλεξα σαν εικόνα γιατί μου άρεσε περισσότερο! δεν ήξερα ποιος είναι!,να πώ την αλήθεια...νόμιζα πως ήταν ο Άντονυ) #)
Juanita είπε:Ένας είναι ο άντρας στη ζωή της Κάντυ...
Dom, μόνο οι Άντονυ, Τέρρυ, Άλμπερτ έπαιξαν στην καρδιά της Κάντυ.domniki είπε:
Ενισταμαι, κυριες και κυριοι!
Η Καντυ ειχε πολλους αντρες στα 115 επεισοδια...Αντονυ, Αρτσυ, Στιαρ, Τερρυ, Αλμπερτ, για να μην αναφερω τους Νηλ, γιατρο Μισελ, Τομ, και αλλους πολλους. Καλα τα λες Stan...Juanita, μην μπερδευεις τους ανθρωπους :brick:
Δεν ξέρω τι είναι το εταμίν αλλά η αδερφή μου ξέρει κάποιο μαγαζί που μπορείς να πάς τη φωτό που θέλεις και να στη φτιάξει σε καμβά (ή αυτό τεσπα το πανί... )akaliakoukou είπε:Μου άρεσε πολύ η ιδέα με το κέντημα!Όμως με ποιο τρόπο θα φτιάξουμε το σχέδιο???
Πρέπει να διαλέξουμε ο καθένας όποια φωτό μας αρέσει και με κάποιον τρόπο να την μεταφέρουμε σε εταμίν για να την κεντήσουμε. Γίνεται αυτό?
akaliakoukou είπε:To εταμίν είναι το ύφασμα με τα μικρά τετραγωνάκια που κεντάμε σταυροβελονιά. Με τη λέξη καμβά αυτό εννοείς? Μήπως λέμε το ίδιο?
Stanfromgreece είπε:Δεν κοιτάω μόνο στο ιντερνετ...αλλα και σε μαγιαζιά που έχουν παιδικό διάκοσμο... και τίποτα... ...δεν θέλω την barbie...δεν θέλω την barbie... (προτιμώ τον twity)!