- Αντιδράσεις
- 1.433
Τον Νταλαρα???? Ε, οχι και τον Νταλαρα.....!!!!!!!!!!! recry:Juanita είπε:Ναι ναι, Dom!!!
Toν Jason, τον Άλμπερτ, τον Νταλάρα ... ανυπομονώ!!! :cheers:
Τον Νταλαρα???? Ε, οχι και τον Νταλαρα.....!!!!!!!!!!! recry:Juanita είπε:Ναι ναι, Dom!!!
Toν Jason, τον Άλμπερτ, τον Νταλάρα ... ανυπομονώ!!! :cheers:
Juanita είπε:Παρακαλώ την αγαπητή μας Mod Dom όπως ακοκλείσει τη συμφορουμίτισσα Kambia διότι θα μας φάει όλα τα βραβεία :sure:
Τιμής ένεκεν θα συμμετέχει και η Ακάλια
Εγώ;;; τι θα φτιάξω εγώ;;;;
ή να μου τις στείλεις σε pm και σου υπόσχομαι (λέμε τώρα... ) να σε αναφέρω όταν θα κερδίζω όλα τα δωράκια της Ακάλια!!!Kambia είπε::tease: :tease: Μπορω να πουλησω τοτε τις ιδεες μου
Χμμ... :wait2:Juanita είπε:ή να μου τις στείλεις σε pm και σου υπόσχομαι (λέμε τώρα... ) να σε αναφέρω όταν θα κερδίζω όλα τα δωράκια της Ακάλια!!!
Ο,τι θελεις akaliakoukou μουakaliakoukou είπε:
Και στην ψηφοφορία, σε περίπτωση ισοψηφίας, νομίζω ότι η δική μου ψήφος δικαιούται να μετρήσει διπλή...Δομνίκη, τι λες???
misspepper77 είπε:Αχά ώστε παίζει διαγωνισμός λοιπόν ε;Λοιπόν επειδή το μάτι μου έχει γίνει έτσι:dribble: κοιτάζοντας τις ωραίες σας συλλογές σας, μου ήρθε μια διαβολική ιδέα να σας δελεάσω να μου τα δώσετε όλα....εχμ...το τελευταίο στάλθηκε κατά λάθος,σκεφτόμουν φωναχτά ! Το λοιπόν,χωρίς πλάκα μια σκέψη που έκανα (και αυτό επειδή ,τόσα εσείς απλόχερα μοιραστήκατε στο ίντερνετ μαζί μας , βιντεάκια εικόνες και πάει λέγοντας) να σας ζωγραφίσω 3 αγαπημένες φιγούρες ,ναι μην το κουράζουμε Αντονυ-Τέρρυ-Άλμπερτ εννοώ,έτσι σαν φόρο τιμής στην αγαπημένη μας Κάντυ :cheers: μιας και δυστυχώς είμαι ολίγον ανίκανη να φτιάξω κάτι άλλο,και όχι δεν θα κεντήσω:sure:....
Juanita είπε:
Λοιπόν ο Άλμπερτ κατοχυρώθηκε σε μένα :sure:
(Η Bibi είναι μέσα στα μέλια τώρα, :flower: η Μέτς ντρέπεται ακόμα #) , η Queen μακριά, η Λορένα δε θέλει ... άρα ποιά απομένει;;; εγώ. :fever: )
akaliakoukou;118901 [SIZE=18px είπε:Διαγωνισμός σελιδοδείκτη!!![/SIZE]
Ημερομηνία έναρξης διαγωνισμού:
Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008
Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού:
Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2008
Έχουμε όλο το χρόνο να φτιάξουμε τους σελιδοδείκτες μας.
(Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου)
Από τις 19 μέχρι και τις 22 ποστάρουμε τα μικρά αριστουργήματά μας!
Και στις 23, κάνουμε μια on line ψηφοφορία, για τους 3 καλύτερους!
Μηπως να το παρατεινουμε λιιιιιιγο????
Εκτως και αν υπαρχει κατι ετοιμο.