Οι δικές σας προτάσεις και ιδέες ;)

:cry: κρίμα... τουλάχιστον θα έχω το οικόσημο για να παρηγορούμαι!!! :cool:
 
Και όχι μόνο!!!

Η Kambia μας να είναι καλά.... :bow:

... και από είδη γραφείου -πρώτα ο Θεός- θα έχει μπόλικα!!!
 
Στάν, σκεφτόμουνα για το δωμάτιο της κόρης σου, αφού θέλεις να το διακοσμησεις με την καντυ, η λύση των αυτοκόλλητων, και της αφίσας, ειναι καλή ιδέα.

Στον τοίχο π.χ. μπορείς να κρεμασεις άπειρες αφισες τις κάντυ. Στην κούνια του μωρου, σε καποια πορτατιφ, και σε διαφορα άλλα αντικειμενα βάλε αυτοκόλλητα.

Εχουν προταθεί ιδέες για ρολόι τοιχου, που ευκολα πιστευω κολλας μια εικονα της καντυ και εκει. Ημερολόγιο επίσης προτάθηκε, κούπες επίσης (τι να τις κανει η Νεκταρια βέβαια, αλλά άστες να υπαρχουν, εκτός και αν μπορει να γινει κατι, με τα μπουκαλια του γάλακτος). Και γενικότερα, απ' ότι καταλαβα η καμπια πιανει το χερακι της και μπορεί να σε βολέψει με κάποια ειδη γραφειου. Και αφού μενταγιον παρήγγειλες, βαλτο πανω απο την κουνια, να το βλέπει η Νεταρία. Στα σεντονάκια, μαξιλαράκια φορμιτσες, σαλιάρες κτλ, ας κεντησει μια γιαγια, ή η γυναικα σου, οταν παρει με το καλο την άδεια της (ξερεις το κεντημα, διωχνει και το αγχος, το συνιστούν οι γιατροι), το Candy + Nεκταρία= B.F.F.E (φιλες για παντα) με καλιγραφικά γραμματα, και εγχρωμο. Δεν ειναι δυσκολο. Το ζωγραφιζεις, και μετά κεντας, ακριβώς πανω του.Βέβαια, το να σταμπαρεις πανω εικονα, ειναι το καλυτερο (δεν ξερω όμως κατά ποσο εφικτό ειναι, σε μεμωνομενα κομματια). Το κεντημα όμως ειναι η απλουστερη λυση.

Όταν με το καλο, γεννηθει το μωρό, μπορεις με επαξεργασία υπολογιστή, να μπερδεψεις φωτο τις Νεκταρίας, και της Καντυ, και να φτιάξεις φοβερές εικονες σε όποιο μεγεθος θες. Παρόμοιο έκανα εγώ για μια ανιψιά μου.

Πιστευω εύκολα μπορεις να τα κανεις όλα αυτά, και με λιγο κοστος, συγκριτικά αν αγορασεις πράγματα της μπάρμπι π.χ. Και τι παραπανω πράγματα, εχουν αυτά, που σου άρεσαν δηλαδή;

Στην πόλη μου, ειναι καποιος που πουλά υπολογιστές, και παραλληλα, έχει και πλότερ, που κανει διαφορες εκτυπωσεις. Χωρίς καν να απευθυνθώ σε διαφημιστικά γραφεία ή τυπογραφεια, μου έχει τυπωσει διάφορα πραγματα μεμωνομένα (όχι σε ποσότητα δηλαδη, όπως κανουν τα τυπογραφεία). Το βασικό ρόλο, τον παιζει το χαρτί που θα βάλει. Εκει ειναι το κόστος. Έχω τυπωσει απλες αφισες, αφισες πολυτελειας (γυαλιστερες), σε όποιο μεγεθος θελω. Το Α4 μεγεθος π.χ. μου το χρεώνει 1€ μόνο. Για αυτοκόλλητα, μπορει να βαλει το αντιστοιχο (διπλο χαρτι με κολλα) του αυτοκολητου, και το κοβεις εσυ μετα, για να κρατησεις την εικονα. Μου ειπε πως μπορει μια εικονα να γινει σε όποιο μεγεθος θελω, και να πιασει όλο το δωματιο. Δηλαδη το μηκος της. Το πλατος εχει συγκρεκριμενο μεγεθος (του πλοτερ). Εκτος κανω μια μεγαλη σε κομματια, και τα κολλησω. Η συγκεκριμένη τιμή της εικονας, παει με τα μέτρα της, και την ποιότητα χαρτιου, αλλά.. και παλι, δεν βγαινει πολυ ακριβή. Άσε που εκανα αυτό που σου ειπα με την ανιψιά μου. Βασικά εβαλα φωτό της, σε άλλο φόντο. Φοβερό ήταν.

Αυτό που ειναι δυσκολο να γίνει ειναι : κουκλες τις καντυ. Αλλά αν βρεις μια, ξανθια, με κοτσιδες, να μοιαζει στο περιπου, καλή θα ειναι!

Μαξιλαράκια, διακοσμητικά (εκτός της κουνιας δηλαδή), παλι με κέντημα, εκτος αν μπορεις να σταμπαρεις μια εικονα πανω. Σαλιαρες, φορμιτσες, όλα θα ειναι υπέροχα, με κεντημα (ή με εικόνα αν μπορεσεις).

Τώρα που σκεφτομαι για εικόνα, μπορεί καποιος που πιανει το χέρι του, να ζωγραφισει με ανεξιτιλα χρωματα την καντυ, όχι σε πραγματα όμως που ερχονται σε άμεση επαφή με το μωρό! Απ'οτι ειδα, σε πολλα προιόντα της καντυ, τα ζωγραφιζουν, γι΄αυτό και δεν βγαινει πιστά η εικόνα της. Αν μπορεις να πεύχεις, κανεναν φιλο-η με αυτό το ταλεντο... καποιος που κατέχει από ζωγραφική δεν θα του φανει ιδιαίτερα δυσκολο. (πιστευω!)
 
Επόμενη κατασκευή...

(Η Kambia θα με γδάρει… :precry: )

πομολάκια ντουλάπας με την Κάντυ και τον Κλιν, ακόμη και με το οικόσημο! :cheers:

 


Επίσης και ρολόι και παζλ μπορείς να βάλεις στον τοίχο με την Κάντυ!!!



(τα φωτογραφεία φτιάχνουν, εδώ βρήκα στη Χίο, θα βρεις κι εκεί σίγουρα!!!)
 
Λορένα μου μου έδωσες καταπληκτικές ιδέες για διακόσμηση! Σε ευχαριστώ πολύ! Προβλέπω να παίρνει φωτιά ο εκτυπωτής μου! (έχω φωτογραφικό εκτυπωτή με 5 δοχεία μελάνης!) Φτιάχνω αυτοκόλλητα για τα μοντελάκια μου...θα κάτσω να φτιάξω και με την Κάντυ! :)

Θα προετοιμάσω πρώτα το δωμάτιο (βάψιμο κτλ)...και στην συνέχεια ο υπολογιστής θα παρει φωτιά! Εχω ήδη (για τα αυτοκόλλητα για τα μοντέλα) αυτοκόλλητες διαφάνειες! :)
 
Εννοείται ότι θα περιμενουμε να δουμε, τι έχεις σκοπό να ετοιμασεις, καθώς και μια φωτό του παιδικού δωματιου, με όλον το εξοπλισμο της καντυ.

Αχ, φανταζομαι, στην κουνια της Νεκταρίας, μια εικονα με το καλαθάκι της Καντυ μωρό. Στον τοιχο διαφορες αφισες. Στα ντουλαπια επισης. Ρολοι τοιχου, αυτοκολλητα μεχρι και στα τζάμια του δωματίου. Τα ρουχαλακια, καντημενα με τις λεξεις Νεκταρια +Καντυ. θα ειναι σουπερ!

Υ. Γ. Υπαρχουν και διευθ. στο internet που μπορεις να βρεις αφισες με την καντυ, ιδιες με αυτές που εδινε παλια το περιοδικο.
 
φυσικά και θα χρειαστώ την βοήθειά σας σε αυτό :D

μπορείτε να μου δώσετε links? :)

Pleeeease!
 
Χθες καθώς κοιτούσα στο internet, είδα ότι έχουν κάνει μέχρι και τραπουλόχαρτα με την Candy!! Θα μπορούσαμε κι εμείς να φτιάξουμε μια δικιά μας τράπουλα και αντί για τις κλασικές φιγούρες, να βάλουμε ήρωες απο τη σειρά.

Και καθώς θα ρίχνουμε την πασιέντζα μας...αντί να λέμε.. θα συναντήσεις ένα βαλέ-κούπα ή μπαστούνι..θα λέμε ένα βαλέ Άλμπερτ ή Τέρρυ!! :cheers:

Πλάκα θα είχε!!

P.S. Και για τζόκερ το οικόσημο! ;)
 
Καπως ετσι θα γινουν οι μπλουζες.... (αμα εχει κανεις αϋπνιες τι κανει!!!!)

picture.php


Ακομα βεβαια δεν τελειωσε, αλλα λόγω ωρας δεν....
 
:bow:


Θέλω κι εγώ!



Θέλω κι εγώωωωωω!!!


:dribble::dribble::dribble:
 
Χαζεύοντας σε μια διεύθυνση που μου έδωσε η Queen βρήκα κάτι θέματα για τον υπολογιστή με την Κάντυ και ενθουσιάστηκα!


Δεν ξέρω με ποιον τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε τέτοια…



Δείτε αυτό…





candy_38.jpg





Μήπως οι σχετικοί με υπολογιστές μπορούν βοηθήσουν???
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μετα απο ενα διαστημα τεμπελιας αποφάσισα να ανεβασω τις φωτογραφιες της μπλουζας!

picture.php


picture.php


picture.php
 
Eιναι απιστευτη :bow:

Ειναι τελεια :cheers:

Μπραβο Kambia :clap:
 
:bow: Υποκλινόμαστε απλά στο μεγαλείο σου...

(βέβαια, :wait2: τώρα που το σκέφτομαι, σε σένα θα δείχνει τέλεια... Άμα τη φορούσα εγώ θα φαινόταν η Κάντυ έγκυος... :augenrollen: που σημαίνει πως θα είχε παντρευτεί τον Άλμπερτ... ::) )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Juanita θα φτιαξουμε κ'εμεις μπλουζες :clap: Ηδη με τον υαλογραφο που μου εστειλε η Kambia εχω ξεκινησει :)
 
Ναι ναι, Dom!!!

Toν Jason, τον Άλμπερτ, τον Νταλάρα :D ... ανυπομονώ!!! :cheers:
 
Πίσω
Μπλουζα