ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 27
Χαχαχα!!! Και αυτό που λες, για γέλια, σωστά!
Ε λοιπόν πραγματικά έχεις δίκιο. Από τους πιό αντιπαθητικούς ever. Απορώ πως ο Αντωνάκης δεν τον πλάκωσε στις φάπες...TZELASO είπε:από τους αντρικούς, ο αδελφός της Κοντού στο "Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα"... Απαπα... Δεν ξέρω πώς τον λένε... Δεν τον αντέχω...
Ναι είναι όλα τα παραπάνω και θρασύς κι επιθετική αλλά ας σκεφτούμε λίγο την θέση της με βάση όσα γνωρίζουμε από την ταινία .Γεωργία Βασιλειάδου η κυρά μας η μαμή.
Κομπογιανιτισσα, εκμεταλευτρια, ξερόλας. Κι έκανε και σαμποτάζ του δόλιου του γιατρού ο οποίος όμως δε μάσησε και τελικώς την " ξεδόντιασε".
Χμμμμ....Ναι είναι όλα τα παραπάνω και θρασύς κι επιθετική αλλά ας σκεφτούμε λίγο την θέση της με βάση όσα γνωρίζουμε από την ταινία .
Συμφωνώ φίλε μου..Και όχι μόνο ο "γαμπρός",αλλά και η ίδια η Λιάσκου (sorry,δεν θυμάμαι το όνομα του ρόλου της)..Εντάξει κοπέλα μου,είσαι ερωτευμένη με τον μπάμια,αλλά υπάρχει και όριο!..Το ξέρουμε,ο έρωτας είναι "τυφλός",αλλά εδώ ο τύπος σου έχει δώσει αρκετούς λόγους για να τον στείλεις αδιάβαστο και εσύ εκεί,"κολλημένη"!..Όσο "καψούρα" και να ΄ναι,δεν μπορεί να μην έσπασε κάτι μέσα της!..Ειδικά με την οικογενειακή συζήτηση περί προίκας,που στο ΄λεγε στα ίσια κιόλας: "ή σπίτι ή διαλύω τον αρραβώνα"!.. Σιγά τον Αλέν Ντελόν..Λες και είσαι καμιά ασχημομούρα και δεν θα μπορείς να βρεις άντρα..Όμορφη, από σχετικά ευκατάστατη οικογένεια και φοβάσαι μη χάσεις τον..μπάμια!Ο γαμπρός στην χαρτοπαίκτρα. Δεν φτάνει που παραλίγο να αυτοκτονήσει η Χλόη Λιάσκου , πήρε στο τέλος και το σπίτι...