Juanita
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 378
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλού (μάλλον θα έχει γιατί κάτι μου θυμίζει :xm: ) και αν είναι τόσο σημαντικό, αλλά μ΄ενοχλεί τρομερά να βλέπω μηνύματα ντιπ καταντίπ ανορθόγραφα... Και δεν εννοώ εκείνα του Rygar
...
Είναι λογικό και κατανοητό
- στην καθημερινότητά μας να μη χρησιμοποιούμε το γραπτό λόγο όπως κάποτε στα σχολικά μας χρόνια,
- πόσο μάλλον να ήμασταν όλοι άριστοι μαθητές τότε
- ούτε, κάποιοι από εμάς, να έχουμε τη δυνατότητα να το γράψουμε πρώτα στο Word.
Όμως, είναι εξίσου αντιαισθητικό με τα γκρήκλις να διαβάζει κανείς ένα μήνυμα ανορθόγραφο και να αναρωτιέται πόσο πιά έχει "εμπλουτιστεί"/αλλάξει η ελληνική μας γλώσσα...
Υπάρχει δυνατότητα να γίνεται ορθογραφικός έλεγχος πριν ανεβεί ένα μήνυμα;;;; :xm:
Για την εμφάνιση του φόρουμ, συμφωνώ και εγώ να υπάρχει δυνατότητα επιλογής...

Είναι λογικό και κατανοητό
- στην καθημερινότητά μας να μη χρησιμοποιούμε το γραπτό λόγο όπως κάποτε στα σχολικά μας χρόνια,
- πόσο μάλλον να ήμασταν όλοι άριστοι μαθητές τότε
- ούτε, κάποιοι από εμάς, να έχουμε τη δυνατότητα να το γράψουμε πρώτα στο Word.
Όμως, είναι εξίσου αντιαισθητικό με τα γκρήκλις να διαβάζει κανείς ένα μήνυμα ανορθόγραφο και να αναρωτιέται πόσο πιά έχει "εμπλουτιστεί"/αλλάξει η ελληνική μας γλώσσα...
Υπάρχει δυνατότητα να γίνεται ορθογραφικός έλεγχος πριν ανεβεί ένα μήνυμα;;;; :xm:
Για την εμφάνιση του φόρουμ, συμφωνώ και εγώ να υπάρχει δυνατότητα επιλογής...