Οι σειρές που χάθηκαν...

Εμυ Σαραβα, Βυρων Κολασης και Ιριλα Καλυβα (ζευγαρι οι δυο τελευταιοι) ηταν τα πιο γνωστα ονοματα στην αρχη της δεκαετιας του '80. Και φυσικα, πρωτος και καλυτερος ολων ο Τακης Χρυσικακος που εμφανιζοταν ΠΑΝΤΟΥ.
 
Υπεροχη η επομενη σειρα με την οποια θα ασχοληθεις, Τονυ!
Οι Ρομαντικες Ιστοριες δυστυχως τελειωσαν, αλλα οπως διαβαζω, συνεχιστηκαν απο τον Οκτωβριο του 1981 με τιτλο "Ιστοριες της ζωης". Οποτε αν μπορεις και θελεις κι εσυ, μετα την Αφροδιτη ανεβασε τις περιληψεις και αυτων των ιστοριων.
 
Μακάρι να είχα μνήμες από αυτές τις σειρές του Ξενόπουλου. Μόνο λίγο τους Μυστικους Αρραβώνες θυμάμαι, γιατί ήμουν ήδη στα 5 όταν προβλήθηκαν οπότε έχω μια θολή μνήμη τους- όπως επίσης και από τη Λάουρα και από το "Ο κόσμος και ο Κοσμάς" (ήμουν ακόμα μεγαλύτερος τότε) Δυστυχώς από Αφροδίτη και Αναδυομένη, καμία μνήμη! Μου άρεσε απίστευτα- και ακόμα μου αρέσει- η φυσιογνωμία του Χρήστου Πολίτη, και νομίζω πως θα ήταν ένας ωραιότατος ξενοπουλικός ζεν πρεμιέ τότε. Καλά για τη Νόρα δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι...κούκλα και ιδανική εύθραυστη ηρωίδα του Ξενόπουλου.
Off topic: πόσο χάρηκα που είδα το Χρήστο Πολίτη τον περασμένο χειμώνα στην ταινία Broadway του Χρήστου Μασσαλά. Εξαιρετικά καλός ακόμα!
 
Πίσω
Μπλουζα