Οι σειρές που χάθηκαν...

Μακάρι να είχα μνήμες από αυτές τις σειρές του Ξενόπουλου. Μόνο λίγο τους Μυστικους Αρραβώνες θυμάμαι, γιατί ήμουν ήδη στα 5 όταν προβλήθηκαν οπότε έχω μια θολή μνήμη τους- όπως επίσης και από τη Λάουρα και από το "Ο κόσμος και ο Κοσμάς" (ήμουν ακόμα μεγαλύτερος τότε) Δυστυχώς από Αφροδίτη και Αναδυομένη, καμία μνήμη! Μου άρεσε απίστευτα- και ακόμα μου αρέσει- η φυσιογνωμία του Χρήστου Πολίτη, και νομίζω πως θα ήταν ένας ωραιότατος ξενοπουλικός ζεν πρεμιέ τότε. Καλά για τη Νόρα δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι...κούκλα και ιδανική εύθραυστη ηρωίδα του Ξενόπουλου.
Off topic: πόσο χάρηκα που είδα το Χρήστο Πολίτη τον περασμένο χειμώνα στην ταινία Broadway του Χρήστου Μασσαλά. Εξαιρετικά καλός ακόμα!
Πραγματικα, η Βαλσαμη ηταν ιδανικη ξενοπουλικη ηρωιδα. Χωρια οτι παντα μικροεδειχνε και μπορουσε ανετα να παιζει την 20χρονη.
 
Αχ, τι ωραία! Τη θυμάμαι πολύ καλά την "Αφροδίτη" γιατί είμαι σίγουρη ότι την είχα δει σε επανάληψη και όχι στην πρώτη της προβολή. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έχω δει κάποια από αυτά τα θρυλικά σήριαλ, από τα οποία δεν υπάρχει πια ίχνος. Πιάνοντας το σχόλιο του thanos75, θα συμφωνήσω για τον Πολίτη. Πάντα μου άρεσε σαν ηθοποιός. Ήταν υπέροχος και στη σειρά "Τυχεροί και άτυχοι" που είχα δει. Βάλτη κι αυτή Tony! Σε τρελάναμε στις παραγγελιές, έτσι; Συγγνώμη καλέ! Αλλά οι θύμησες που μας ξύπνησες είναι απίστευτα όμορφες! :)
 
Αχ, τι ωραία! Τη θυμάμαι πολύ καλά την "Αφροδίτη" γιατί είμαι σίγουρη ότι την είχα δει σε επανάληψη και όχι στην πρώτη της προβολή. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έχω δει κάποια από αυτά τα θρυλικά σήριαλ, από τα οποία δεν υπάρχει πια ίχνος. Πιάνοντας το σχόλιο του thanos75, θα συμφωνήσω για τον Πολίτη. Πάντα μου άρεσε σαν ηθοποιός. Ήταν υπέροχος και στη σειρά "Τυχεροί και άτυχοι" που είχα δει. Βάλτη κι αυτή Tony! Σε τρελάναμε στις παραγγελιές, έτσι; Συγγνώμη καλέ! Αλλά οι θύμησες που μας ξύπνησες είναι απίστευτα όμορφες!
Τζελα, το ιδιο ακριβως κι εγω. Την πρωτη προβολη της Αφροδιτης το '77 δεν την ειχα δει. Ειδα ομως την επαναληψη της μια που τοτε ειχα μεγαλωσει κατα τεσσερα χρονια και καταλαβαινα καλυτερα.
Οπως διαβαζω, η επαναληψη αυτη ξεκινησε στις 2 Αυγουστου 1981 και ολοκληρωθηκε στις 14 Φεβρουαριου 1982. Παντα Κυριακη μεσημερι, το θυμαμαι καλα αυτο. Και με το που προβληθηκε το τελευταιο επεισοδιο της επαναληψης η σειρα διεγραφη αμεσως. :mad:
 
Τι τέλειο θέμα. Ευχαριστούμε πολύ και μπράβο σας!
 
Πίσω
Μπλουζα