Οι σταρ και το αυτοκίνητο

Η πόζα προσχεδιασμένη? Αστείο πράμα. Απλώς η δαιμονία ρεπόρτερ πρόσεξε (οποία παρατηρητικότης!) ότι το ταβάνι του αυτοκινήτου είχε μια τρύπα και σκέφτηκε "δεν βγάζω το κεφάλι μου από κει να δω τι καιρό κάνει έξω?" κι έτυχε να περνάει ένας παπαράτσο από την περιοχή και της την τράβηξε.

Ουπς μπήκε κι άλλη φωτό μετά της Νικολούλη. Πώς να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε κύριε λεζαντογράφε μας? Από τη Ζαννίνου βλέπουμε το 95% (ακόμη και περιοχές που συνήθως κρύβονται). Από το αυτοκίνητο βλέπουμε το 5% και το μόνο που μαθαίνουμε είναι ότι έχει κόκκινα καθίσματα. Αν βλέπαμε περισσότερο μέρος του αυτοκινήτου μπορεί να έκλεβε αυτό την παράσταση.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μα ποιον αλλον, καλε; Εσας να τη φωτογραφισετε και να φυγει. :D
 
Βλέπετε αγωνία στο ύφος της Ε.Ε.? Η μηχανή πάντως δεν είναι αναμμένη γιατί ο καθαριστηρας είναι σταματημένος στη μέση του ανεμοθώρακα.

Το μπλε που κρέμεται από τον καθρέφτη είναι μπιχλιμπίδι η παραλλαγή του εφιαλτικής οσμής ελατακίου?
 
Το αυτοκίνητο προχωρούσε ολόισια μέχρι που σταμάτησε αλλά ο Γ.Γ. έστριψε τις ρόδες του μετά για να φαίνεται πιο γρήγορο και εντυπωσιακό. Και αν δεν ήταν η σκεπή κατεβασμένη θα έλεγα ότι μόλις βγήκε από πλυντήριο και δεν είχε στεγνώσει ακόμη.

Κοινωνικό μήνυμα εναντίον του καπνίσματος περνάει η φωτό?
 
βρε δεν το ξανακάνω σε autobianchi...
 
Ρε παιδια, θωρακισμενη Μερσεντες ειναι, απλως δεν φαινεται απ' τη σκονη! :D
 
Κομπάρσος ήταν ή είχε ρόλο? Θυμάμαι τη Βουγιουκλάκη να τραγουδάει ότι ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή "και μ' απολύσανε" αλλά δεν θυμάμαι την ταινία.

Δεν θυμάμαι ούτε εγώ φίλε ελέφαντα!

Μεγάλη "φάτσα" πάντως ο Άραβας μιας και ήτανε σε πολλές φωτογραφίες με τις όμορφες και διάσημες εκείνης της εποχής! :biglaugh:
 
Πίσω
Μπλουζα