Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Λίγο μεγάλη για μαθήτρια νηπιαγωγείου δεν ήταν η Τόλη? Λέμε για την ΑΒ ότι έπαιζε την 20χρονη γατούλα ακόμη κι όταν είχε περάσει προ πολλού την κατάλληλη ηλικία αλλά η Τόλη παρίστανε το μικρό κοριτσάκι μέχρι αηδίας.
 
Και να πεις ότι βλεπόταν κιόλας... :speechless:

Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω: το ταβάνι ποιος της είπε ότι είναι ωραίο έτσι;
 
Ποια είναι η κυριουλίτσα που παίζει να ήταν και αναξιοπρεπώς ντυμένη;
Ένα αυτό, δεύτερον, τι πολύ ένοχο μυστικό κρύβεται πίσω από την πόρτα την φρακαρισμένη πίσω από το κάδρο και την βιβλιοθήκη;
 
Ποια είναι η κυριουλίτσα που παίζει να ήταν και αναξιοπρεπώς ντυμένη;
Ένα αυτό, δεύτερον, τι πολύ ένοχο μυστικό κρύβεται πίσω από την πόρτα την φρακαρισμένη πίσω από το κάδρο και την βιβλιοθήκη;
είναι η..."φίλη" της @bambinella 100 η τραγουδίστρια Μαρίνα!
 
Φυσικά τα βιβλία να φαίνονται περισσότερο, κυρία Μαρίνα μας. Θέλει και ρώτημα? Λογικά πρέπει να είναι βιβλία αριθμητικής στην οποία η καλή τραγουδίστρια είχε αδυναμία, όπως δείχνει και το κατωτέρω σουξέ της

Αν το σπίτι είχε δύο πόρτες, λογικό είναι να κλείσουν και να ασφαλίσουν τη μία. Έτσι δεν θα υπήρχε κίνδυνος ένας επισκέπτης να μπει από την μία πόρτα και να βγει από την άλλη, Θα χάλαγαν τα προξενειά και τι θα γινόμασταν χωρις τις φωτό του γάμου?
 
Θες να πεις ότι δεν είναι σκέτη γλυκα κι ο γιός? Ιδιαίτερα μ' αυτό το περίεργο ρούχο με τις άσπρες τελείες στα πιο άσχετα μέρη.

Το στραγγιστήρι των πιάτων είναι διώροφο? Ή απλώς σωρεύει τα πλυμένα μέχρι να γίνουν βουνό?
 
Ναι διώροφο είναι το στραγγιστήρι. Πολύ βολικό. Πάνω πιάτα, κάτω ποτήρια. Τέτοιου τύπου έχω και γω. Παρατήρησα την βρύση. Πως είναι ετσι; δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι πολύ λεπτή με κουρελάκι τυλιγμένη;
Πάντως δε θα πινα νερό από εκεί εκτός αν πέθαινα από την δίψα. Είχαμε και μεις παλιά βρύση σε ένα παλιό διαμέρισμα στην Κυψέλη, αλλά δεν θυμάμαι να είχε τέτοιο χάλι.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Παρατήρησα την βρύση. Πως είναι ετσι; δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι πολύ λεπτή με κουρελάκι τυλιγμένη;
Πάντως δε θα πινα νερό από εκεί εκτός αν πεθερά από την δίψα. Είχαμε και μεις παλιά βρύση σε ένα παλιό διαμέρισμα στην Κυψέλη, αλλά δεν θυμάμαι να είχε τέτοιο χάλι.
Η βρύση είναι μια τυπική βρύση από αυτές που έχουν τα παλιά διαμερίσματα (κι εγώ τέτοια έχω). Αυτό που βρίσκεται προσαρμοσμένο στην άκρη της μου φαίνεται κάτι σαν κομμάτι λάστιχου ποτίσματος. Το δέσιμο δεν ξέρω αν είναι με κουρελάκι. Έχω ξαναδεί τέτοια προέκταση και αυτός που την έβαλε το έκανε γιατί το νερό που έβγαινε από τη βρύση δεν είχε ομοιογενή ροή και πιτσιλούσε παντού.

Εγώ πάλι να ρωτήσω κάτι άλλο; Είναι ιδέα μου ή πιάνει το συκαλάκι με το χέρι; Κι αν ναι, είναι αυτό το συκαλάκι που θέλει να κεράσει τους επισκέπτες; Όπως λέει η μικρή η ανιψιά μου: " ίου" !
 
Πίσω
Μπλουζα