Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πάντως η περιβολή της στη δεύτερη φωτογραφία πάει ασορτί με τη διακόσμηση (αν και προς στιγμήν νόμισα ότι κατέβασε τον πολυέλαιο και τον φόρεσε).
 
Πάντως η περιβολή της στη δεύτερη φωτογραφία πάει ασορτί με τη διακόσμηση (αν και προς στιγμήν νόμισα ότι κατέβασε τον πολυέλαιο και τον φόρεσε).
Εγώ ακόμα το νομίζω... :)
 
Λατρευω τα αμερικανικα σπιτια του '50 με τα λιτα, δανεζικα επιπλα. Εχω δει αμετρητα τετοια σπιτια σε ολο το ιντερνετ και εχω και βιβλια σχετικα με το θεμα. Τρελαινομαι για το μεταμοντερνο και τον μινιμαλισμο και πολυ θα' θελα να ζουσα εδω....:)

1648376853023.jpeg

η εδω....

1648376915426.jpeg
 
Τελευταία επεξεργασία:
εγώ πρέπει να μένω σε μια από τις τελευταίες μονοκατοικίες του Ηρακλείου με κήπο και αυλή. Και μάλιστα στο κέντρο του Ηρακλείου. έχω επίσης ένα κατοικίδιο αιλουροειδές σε πρακτικό μέγεθος. είχα και μια χελωνίτσα αλλά την έδωσα στο ανιψάκι μου, όσο για το σπίτι της Ζωζώς σίγουρα δεν είναι low maintenance. θα θέλει τρομερό κόπο στο συγύρισμα καθάρισμα και νοικοκύρεμα.
 
Ε, η βασίλισσα της νύχτας θα είχε και ανακτορικό προσωπικό. Λέτε να ξεσκόνιζε η ίδια με κάποιο από τα φτερωτά μποά της?
 
Μη σκας για την τσαντα, κυριε Αγγελε μου. Αν ηξερες τι πραγματα εχουν φανει σ' αυτο το θεμα, θα ντρεποσουν να φωτογραφηθεις κι εσυ ο ιδιος.
 
Ο Παυλόπουλος κοιτάζει την εγκυκλοπαίδεια Δομή μπας και βρεί καμμιά απάντηση στις ερωτήσεις του δαιμόνιου δημοσιογράφου. (Μα ποιός είσαι, η Δομή είσαι; έλεγε η παλιά τηλεοπτική διαφήμιση).
Κατά τα άλλα ο τραγουδιστής διαβάζει Κρόνιν (το κάστρο) που ήταν δημοφιλής συγγραφέας την δεκαετία του εβδομήντα-ογδόντα λίγο πριν πεθάνει. Θυμάστε τα "άγουρα χρόνια"; Η φιλαναγνωσία του αοιδού κορυφώνεται με τα άπαντα του Marlboro. Εύγε.
 
Πίσω
Μπλουζα