Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Για τα ντραμς δεν έχω ιδέα, αλλά η ακαταστασία δεν φέρνει σίγουρα. Και η ελάχιστη μπλοκάρει την ομαλή κίνηση του τσι. Δεν ειρωνεύομαι, έτσι λέει η θεωρία.
(Ξερολίαση αλέρτ: εντωμεταξύ είχα διαβάσει ότι κανονικά δεν διαβάζεται φενγκ-σούι αλλά φανγκ-σουέ. Το γιατί καθιερώθηκε έτσι, αν οντως ισχύει αυτό είναι άλλη ιστορία)
 
Και καλά όσοι τρώνε το φαγάκι τους τουλάχιστο βλέπουν τα ντραμς και μπορεί να δουν και τον ντράμερ να ετοιμάζεται ν' αρχίσει να τα βαράει. Αλλά διαμέρισμα είναι αυτό. Έχει γείτονες, δίπλα, πάνω.κάτω. Όσο και καλή ηχομόνωση να έχουν, φαντάζεστε τον άλλον μόλις έχει φάει τη μπαγκέτα του και βγάζει το μπερεδάκι του να ξαπλώσει να ξεκουραστεί λίγο και ξαφνικά ντάμπα ντούμπα ντάμπα ντούμπα?
 
Μπορεί να είναι απλά εικαστικό δρώμενο.
Ρε σεις, φαντάζεστε την Μούσχουρη σε φάση ντάμπα-ντούμπα;
 
Πείτε μας και το ονοματακι σας κυριε καλλιτέχνη μας, να σας λατρέψουμε κι εμεις οι κοινοι θνητοι...
 
να δείτε την αδερφή μου και τον γαμπρό μου που παίζουν και οι δυο....θορυβώδη όργανα (τρομπόνι και ντραμς) ευτυχώς που έχουν μεγάλο σπίτι στην εξοχή γιατί αλλιώς θα γίνονταν ομηρικοί καβγάδες με τους γείτονες ή θα ήταν αναγκασμένοι να μελετάνε μόνο στην φιλαρμονική.
 
μπα μάλλον κάποιο χρώμα που αποδόθηκε ως απόχρωση του γκρι. πώς λέμε 30 shades of grey;;;;;τώρα ποιο χρώμα είναι θα σε γελάσω. ο Χίτσκοκ σε μια συνέντευξη του στα '80ς είχε πει ότι δεν του αρέσει καθόλου η ιδέα να χρωματίσουν τις ταινίες του γιατί πολλές φορές ο σκηνοθέτης διάλεγε τα χρώματα ώστε να γράψουν καλά στο α/μ και τον ενοχλούσε να δει την αγαπημένη του πρωταγωνίστρια με λάθος χρώμα κραγιόν. και κατέληγε γιατί δεν κάνουμε το ανάποδο, να δείξουμε μια από τις σύγχρονες μπούρδες σε υπέροχο α/μ;
 
Προσωπικά διαφωνώ τελείως με τον Χίτσκοκ, αλλά δεν έχει σημασία η άποψή μου. Το ασπρόμαυρο για μένα δεν έχει μαγεία. Όλα είναι ίδια: γκρι. Το 4Κ και τα λεπτομερή χρώματα είναι που με καθηλώνουν. Δηλαδή πιο πολύ θα με εντυπωσιάσει να δω τη Μετρόπολις σε 4Κ και έγχρωμη παρά όπως είναι.
 
Φερ φορζέ έπιπλα μέσα στο σπίτι? Φαντάζομαι στο μπαλκόνι θα έχει τις δρύινες πολυθρόνες.

@gordon17sp: Μπορεί, αλλά μόνο αν την είχε γυρίσει εξ αρχής έγχρωμη ο Lang ή αν την επιχρωμάτιζε αργότερα ο ίδιος. Προσωπικά προτιμώ τα πράγματα να παραμένουν όπως τα έφτιαξε ο δημιουργός τους. Ακόμη κι αν το ασπρόμαυρο ήταν κατ' ανάγκη, ήταν περιορισμός που έπαιρναν υπ' όψη ο σκηνοθέτης και ο κινηματογραφιστής όταν έφτιαχναν την ταινία. Και δεν είναι ότι έχω συνηθίσει να βλέπω τις αρχαίες ταινίες ασπρόμαυρες. Έχω επίσης συνηθίσει να βλέπω τους ανθρώπους να κινούνται γρήγορα και σπασμωδικά, αλλά με εκνευρίζει και θα ήθελα να τις έβλεπα στην κανονική τους ταχύτητα όπως τις βλέπανε τότε.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα