Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Το πουλοβεράκι μα το καρτούν εκείνη του το έπλεξε?

Γιατί τους έχει στριμώξει όλους τους πίνακες σε μια γωνιά. και μάλιστα κρύβοντας μερικούς πίσω από το φωτιστικό με το κεντημένο χειροποίητο αμπαζούρ? Διότι δεν φαντάζομαι να είναι όλοι του οι τοίχοι τόσο πυκνοπινακωμένοι.
 
Κάθε αξιοπρεπές ζώο χρειάζεται τουλάχιστον μία γούνα. Κατά τ' άλλα είμαι σίγουρος ότι η κα. Ανουσάκη ιδιαίτερα όταν άρχισε να ασχολείται με την πολιτική θα τασσόταν αναφανδόν υπερ των δικαιωμάτων των ζώων και θα έδειχνε και οικολογικές ευαισθησίες.
 
Νομιζω πως το σπιτι ηταν της Γωγως εδω στην Αθηνα. Γυρω στο 1977 πρεπει να τραβηχτηκε η φωτογραφια αν κρινω σωστα απο το ντυσιμο και το χτενισμα της Γωγως.
Ίσως λίγο πιο νωρίς 1973 με 1974.Στην Κυψέλη πρέπει να έμενε γιατί ήταν συμμαθήτρια μιας φίλης ,το 1971 που εξελέγη σταρ ελλάς και αυτή έμενε στην Κυψέλη.
 
Ναι εορτάζω και σ' ευχαριστώ.
Οι δημόσιες υπηρεσίες μια χαρά θα μπορούσαν να βρίσκονται στο κέντρο (τόσα δημόσια κτίρια παραμένουν ανεκμετάλλευτα - ακόμα και να τα κατεδαφίσουν και να κατασκευάσουν καινούρια με σύγχρονες προδιαγραφές αντί να πληρώνουν ενοίκια) αφού υπάρχει πλέον μετρό εδώ και 20 χρόνια με συνεχείς επεκτάσεις. Απλά θα έπρεπε να είναι καλύτερες οι συγκοινωνίες και επιπλέον έπρεπε να "αραιώσει" η δόμηση κατεδαφίζοντας πολλά κτίρια και δημιουργώντας ελεύθερους χώρους. Έτσι θα βελτιωνόταν και το μικροκλίμα του κέντρου της πόλης ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Ποιό το κίνητρο να κατέβω στο κέντρο το καλοκαίρι για αναψυχή αν είναι να βράσω από τη ζέστη; Προτιμώ να πάω στο νότιο παραλιακό μέτωπο είτε στο ανατολικό (συνδυάζοντάς το μετά από μπάνιο στη θάλασσα), ακόμη και βορειότερα εκτός λεκανοπεδίου όπου η κατάσταση είναι καλύτερη. Επιπλέον υπάρχει και η αντίστοιχη θέα και όχι τα ντουβάρια...

Κυψέλη στην οδό Σπετσών σχεδόν γωνία με την οδό Ύδρας έμενε η Ατζολετάκη.
Σε ευχαριστώ πολύ laura.Από όσα μου είχε πει η φιλενάδα μου εκτός από πολύ όμορφη ήταν άριστη μαθήτρια και σεμνή κοπέλα.
 
Ίσως λίγο πιο νωρίς 1973 με 1974.Στην Κυψέλη πρέπει να έμενε γιατί ήταν συμμαθήτρια μιας φίλης ,το 1971 που εξελέγη σταρ ελλάς και αυτή έμενε στην Κυψέλη.
Δεν ξερω ποτε εμενε στην Κυψελη. Για τη χρονολογια της φωτογραφιας μιλαω σε σχεση με το ντυσιμο της Γωγως. Εξ ου και το 1977 που ανεφερα.
 
Επίσης την συμπληρώνει και ένας άγνωστός νέος. Τις ην?
Ο Νίκος Σταγόπουλος. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί της έχει γυρίσει την πλάτη και στηρίζει το κεφάλι του με το δείκτη και τον αντίχειρα. ΄Οσο για το γαλάζιο αρκουδάκι τι να πω;
 
Δεν παίρνω τίποτα από αγνώστους...
Ελπίδα εσύ εισαι?
 
Kι εκει που καθεσαι ησυχα στην τραπεζαρια και τρως το φαγακι σου, ακουγονται τα ντραμς απο πισω και παθαινεις εμφραγμα.
 
Πίσω
Μπλουζα