Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Και? Γιατί μας αφήνει σ' αγωνία? Το ήπιε το ουίσκυ? Συναντήθηκε με την αλκοολούχα θαυμάστριά του για τα περαιτέρω? Δείτε το επόμενο επεισόδιο του σήριαλ "Το φριχτό πουκάμισο"
 
Αυτό το "It's all Greek to me" είναι η αμερικάνικη εξυπνάδα που μισώ περισσότερο από κάθε τι. Μου το λέει πρακτικά κάθε αμερικανός όταν μαθαίνει ότι είμαι έλλην (το καυχώμαι, ξέρω την καταγωγήν μου). Και δεν είναι που μου το λένε. Είναι που προηγείται παύση, κι αν μπορούσαν θα βάζανε και drum roll, διότι νομίζουν ότι είναι πρωτότυπο και δεν το έχω ξανακούσει ποτέ μου και είναι οι πρώτοι που σκέφτηκαν να μου το πουν.
 
Προφανώς η ίδια η κ. Ντενίση δεν περνούσετο κατώφλι του σπιτιού της διότι δεν περισσεύουν δάχτυλα. Κι αν μάλιστα ήθελε να εμπιστευτεί απόλυτα 2 συνεργάτες της δεν θα μπορούσε εκτός αν ήταν εξαδάχτυλη.
 
Η θέση που εχει παρει...ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Πολιτης, του επιτρέπει να αναρωτηθει για την ποιότητα του πρωτότυπου κρεβατιου λόγω του στρογγυλού σχήματός του...
Η ερώτηση ήταν ρητορική...
 
Προφανώς διότι ο,τι σχήμα κι αν έχει ένα κρεββάτι όταν "κυλίσεις" πέφτεις στο πάτωμα εκτός αν είναι μωρουδίστικο με κάγκελα γύρω-γύρω.

Η βασικότερη δυσκολία που βλέπω εγώ είναι πού έβρισκε σεντόνια.
 
Οταν κυλισεις πεφτεις κατω, χτυπας το κεφαλι σου και βλεπεις μια...Λαμψη. :D
Φωσκολική ...
Χριστινα με φορεμα - σεμεδακι. Ακραιες καταστασεις στο Ρετρομανιαξ.
Και Χριστίνα και σεμεδακο-φόρεμα..ό, τι πρέπει για τα γούστα σου :biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
Πίσω
Μπλουζα