Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Με το μπαρδόν δηλαδή, έβγαλαν φωτό τον Βουτσά να φυσάει τη μύτη του;;;!!!
 
Ειναι ο ρόλος της νοικοκυρας για το ... γλυκό και ... αξιολάτρευτο σπίτι ...
 
Καλοριφέρ δεν έχει το σπίτι του και καίει το τζάκι? Δεν πήρε παράδειγμα από τον Μανώλη Μητσιά καμιά 80αριά σελίδες πίσω που παινεύτηκε ότι έχει τζάκι αλλά δεν το ανάβει διότι το διαμέρισμα διαθέτει καλοριφέρ?
 
Εγώ σκάλωσα με τον γιγάντιο σταυρό. Αν είναι σιδερένιος και αν όντως ανάβει το τζάκι συχνά, θα ζεματάει ο σταυρός.
Επίσης όπως έχω πει και σε παλαιότερες δηλώσεις μου, ύφασμα σαν αυτό στην πολυθρόνα του Δαδινό είχε και η γιαγιά μου στο ντιβάνι της βεράντας της.
 
Το στυλ του σταυρού θυμίζει τέμπλο, αλλά αν είναι από ξύλο η θέση δεν είναι και ό,τι το υγιεινότερο με τις εναλλαγές θερμοκρασίας και υγρασίας. Θα σκέβρωνε.
 
Πολύ ασπρισμένη φωτο....

Με δυσκολία διακρινονται τα προσωπα...(οικογενεια Ρίζου)
 
Το φουστάνι της δένει αρμονοκά με εκείνο το πράμα που στην αρχή νόμιζα ότι είναι δεύτερο μαξιλάρι αλλά είναι κάτι σεμεδακιοειδές.
 
Τελικά οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες είναι πολύ κουραστικές. Δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις και με την τρισάθλια ανάλυση και εκτύπωση ανεβαίνει και η μυωπία σου.
 
Έχει θάλασσα στου Παπάγου? Ούτε με κανοκιάλι δεν βλέπει στη θάλασσα Παπαγική μονοκατοικία.

Το ρομαντικό καράβι έχει ήδη κουτουλήσει στον τοίχο.

Λυπάμαι τη θερμότητα από το καλοριφέρ που δεν μπορεί να διαχυθεί στο δωμάτιο όπως οφείλει να κάνει μία αξιοπρεπής και ευσυνείδητη θερμότητα έτσι που την εμποδίζουν μπλε καναπέδες, μπλε ρομαντικά καραβάκια με τούλια, μπλε παρδαλά καλύμματα, κόκκινα δοχεία απορριμμάτων και τραπεζάκι με μπιχλιμπίδια. Άλλα οδοφράγματα δεν μπορούσε να βάλει στην περιοχή?
 
Πίσω
Μπλουζα