Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Εμενα παλι μου εκανε εντυπωση η.....ντισκομπαλα στο ταβανι?????!!!!!! :eek:

Τρελο 80s κομματι!!!! :D
 
Στην οικία Στανίση επανέρχεται το φαινόμενο φωτογράφισης με παντόφλες;

Το ογκωδέστατο έπιπλο-μπαρ κλείνει τη μισή μπαλκονόπορτα και την κουρτίνα;

Το μπαρ έχει ένα σκαμπώ ανά 30 εκατοστά;

Το μπαρ έχει φωτισμό προς τα κάτω, αλλά και φωτισμό προς τα πάνω;

Η τραπεζαρία έχει δύο ειδών καρέκλες (βλ. διαστάσεις ποδιών) ; Ή, τέλος πάντων, τι είναι το αντικείμενο δίπλα στον ώμο του κυρίου Τάκη;

Στο πάνω ράφι του μπαρ και δεξιά, υπάρχουν 4 όμοια μπουκάλια, αγνώστου μορφής και ποτού;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα είναι από/για λικέρ. Και ο φωτογράφος θα τα είχε τσούξει λίγο περνώντας από το μπαρ διότι η φωτογραφία γέρνει. Εκτός αν το σπίτι είχε βουλιάξει από τη μια μεριά (έχω μείνει λίγες μέρες σε τέτοιο κεκλιμένο σπίτι στο Tuebingen).
 
Ο Βασίλης Τσιβιλίκας στο σπίτι του

 


273.jpg
273.jpg
 
Ωραίο σπίτι, ωραίες καρέκλες και τραπέζι. Η κορνίζα με τις 2 γυναίκες στα δεξιά που κρέμεται μου κάνει για γνωστό έργο.
 
Αναφέρατε τρία γνωστά ποτά που φαίνονται στην εικόνα (το τρίτο είναι το δύσκολο, τα δύο τα έχετε όλοι...)
 
VAT 69 και Balantines τα 2. Το 3ο είναι κάτι σε Drambuie; Υπήρχε όμως από τότε;
 
To τρίτο, κρίνοντας και από την εποχή, εγώ θα το έλεγα μπράντι BOTRYS, αλλά δε μπορώ να το βεβαιώσω και 100%...Το κονιάκ υπήρχε στάνταρ στο μπαράκι τότε, το μπουκάλι του ΜΕΤΑXΑ ήταν πιο στενό και ψηλό, και κάπως έτσι το υπέθεσα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
johnny19818 είπε:
Η κορνίζα με τις 2 γυναίκες στα δεξιά που κρέμεται μου κάνει για γνωστό έργο.
Δεν το θυμάμαι το συγκεκριμένο έργο, αλλά αναγνωρίζω στο στυλ τον Τάσσο (Αλεβίζο). Βάλτε στο εικονοψαχτήρι της αρεσκείας σας "Χαράκτης Τάσσος" και θα σας βγάλει άπειρα δικά του έργα
 
Μπορεί όμως να είναι και Βάσω Κατράκη, μοιάζουν οι δυό τους. Μάλιστα ο Τάσσος είναι λίγο πιο "σκούρος", πιο πολύ ταιριάζει το έργο για Κατράκη, δηλαδή.
 
Η Αλίκη στη βίλα της στον Θεολόγο

 


277.jpg
277.jpg
 
Αγνωριστη μου φαινεται η Αλικη εδω!
 
Το σπίτι, κατά πάσα βεβαιότητα, με μια μικρή και κάπως "πριβέ" παραλία δίπλα του.

http://binged.it/1H3miJ1
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΦΖΠ1 είπε:
Το σπίτι, κατά πάσα βεβαιότητα, με μια μικρή και κάπως "πριβέ" παραλία δίπλα του.http://binged.it/1H3miJ1
Έχω περάσει απ έξω αλλά από τον...ουρανό δε μπορώ να το καταλάβω! Είχε όντως ιδιωτική παραλία , αλλά ο χάρτης δείχνει Μαλεσίνα , η οποία είναι δίπλα από τον Θεολόγο... :xm:
 
Θεολόγος είναι, αλλά το maps.live δεν έχει όλα τα τοπωνύμια (μας δίνει το bird eye, που κι αυτό όμως, εκεί δεν είναι τόσο ακριβές). Αν ανοίξεις λίγο την εικόνα θα δεις ότι λέει "Theologos". Υπάρχει στο διαδίκτυο κι ένα βίντεο με ένα Πάσχα που πέρασε εκεί η Αλίκη (μεγάλη), με Βαλσάμη-Ανδρέου, και τα πλάνα "κολλάνε".

(μου αρέσει που λέει "Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους" - με την τεχνολογία, εμείς τα έχουμε ανοίξει χειρότερα κι από διαρρήκτες !)

P.S. : Αγνώριστη; Ναι, προς το καλύτερο ! Η Αλίκη, στη συγκεκριμένη φωτογραφία, δροσερή, καλοκαιρινή και αξιαγά:shtup:ητη...Ειδικά το τακούνι του τσόκαρου θυμίζει Φόνσου στο "Κορίτσι και το άλογο"...Όπως και όλο το υπόλοιπο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΦΖΠ1 είπε:
Μπορεί όμως να είναι και Βάσω Κατράκη, μοιάζουν οι δυό τους. Μάλιστα ο Τάσσος είναι λίγο πιο "σκούρος", πιο πολύ ταιριάζει το έργο για Κατράκη, δηλαδή.
Πράγματι ο Τάσσος είναι πιο σκοτεινός από τις γυναίκες του Τσιβιλίκα... Κοίταξα τη γραμμή που μου έμοιαζε περισσότερο για Τάσσος, ιδίως στα πρόσωπα. Σκεφτόμουν έργα σαν αυτά

139019.jpg

139016.jpg

Ο Τάσσος μου μοιάζει πιο "Βυζαντινός" στα πρόσωπα από την Κατράκη. Αλλά βέβαια πόρρω απέχω (τι τη μάθαμε την έρμη την καθαρεύουσα? :) ) του να είμαι ειδικός περί του θέματος.

Πάμε τώρα στην Αλίκη. Βεβαίως είναι αγνώριστη, διότι με μισό μέτρο τακούνι μοιάζει ψηλότερη και μακροποδαρότερη.
 
Κώστας Βουτσάς , πολύ ωραίο το σπίτι του δείχνει...

 


282.jpg
282.jpg
 
Αν δεν κάνω λάθος έχουνε διακόπτες Legrand κι εδώ... Οι καναπέδες σε μπανανομουσταρδοκαναρινί χρώμα όλα τα λεφτά. Κι ο Κώστας ακόμη στα αδύνατά του εδώ.
 
Ένα ωραία διακοσμημένο, για την εποχή του, σπίτι. Στον τοίχο σκαπιτσαριστά μάρμαρα, διακόπτες φυσικά Legrand (φανταστείτε, κάποτε οι συγκεκριμένοι πρέπει να ήταν οι πιο ακριβοί διακόπτες, ή τέλος πάντων να μην το είχε ρίξει στη διακόσμηση και την ακρίβεια ο τομέας των διακοπτών...), βάζο κινέζικο κλουαζονέ, μπρούτζινο πορτατιφ...

Θα έλεγα ότι τα πιο ευτελή πράγματα στη φωτογραφία είναι τα ρούχα του Κώστα, αλλά και ο τρόπος που ποζάρει !

Τώρα, για τις ατάκες του και τα "υπονοούμενα", ασχολίαστο...
 
Τα σχεδια στον τοίχο είναι φυσικά νερά λείου μαρμάρου ή ανάγλυφα? Αν το πρώτο, πάω πάσο, αλλά αν είναι, όπως μου φαίνονται, ανάγλυφα, καλύτερα να έλειπε το κάδρο. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, και λείος να είναι ο τοίχος, γενικά φαίνεται μόνο και παρατημένο σ' ένα στρέμμα τοίχο. Αν ήταν μεγαλύτερο ή είχε την κατάλληλη παρέα ή αν απεικόνιζε κάτι πολύ σημαντικό θα το έβρισκα ΟΚ, αλλά έτσι ξεκάρφωτα καρφωμένο δεν μου αρέσει. Εκτός αν σκοπεύανε το επόμενο Σαβ/κο να πάνε στο Γιουσουρούμ να πάρουν κι άλλα κάδρα, αφού μας λέει ότι δεν είχαν τελειώσει τη διακόσμηση ακόμη.

Μπανανομουσταρδοκαναρινί μεν, αλλά δεν χτυπάει πολύ άσχημα γιατί δένει με τον τοίχο, το μπρούτζινο και το τραπέζι. Βέβαια αν δεν υπήρχαν τα άλλα έπιπλα και το λουλούδι του φυτού που έχει σχεδόν το ίδιο χρώμα καθώς και τα μαξιλάρια θα μου ερχόταν ν' αρχίσω να τραγουδάω "Μια κολυμβήτρια Κινέζα ρίχνει βουτιά στη μαγιονέζα"
 
Πίσω
Μπλουζα