Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

NIOBH είπε:
Μόλις πριν λίγες ημέρες ανακάλυψα το θρεντ! Συγχαρητήρια στον tonytony για τις φωτογραφίες και στην ΦΖΠ1 και τον elephadas για τα απολαυστικά τους σχόλια!!!
ΦΖΠ1 τι γνώμη έχεις για την ανακαίνιση της τραπεζαρίας της Αλίκης με μαυροκόκκινη λάκα στους τοίχους και το ταβάνι, όπως λέει η λεζάντα;

Προβολή συνημμένου 133542
Εγώ πάντως θα "σκιαζόμουν" να μπω στην ανακαινισμένη τραπεζαρία...θα περίμενα να προβάλει κανένα φάντασμα πίσω από τις κουρτίνες και να ακουστούν κεραυνοί....η διακόσμηση είναι μάλλον από θρίλερ
 
ΦΠΖ1 είπε:
Δεν είναι και το πιο χαρούμενο περιβάλλον για να φας Κυριακή μεσημέρι, ωστόσο υπερτερεί παρασάγγας της προηγούμενης διακόσμησης. Πιο πολύ θυμίζει σκηνικό για βραδινό talk show, όπως της Κανέλλη ή της Παλαιτσάκη.

domniki είπε:
Εγώ πάντως θα "σκιαζόμουν" να μπω στην ανακαινισμένη τραπεζαρία...θα περίμενα να προβάλει κανένα φάντασμα πίσω από τις κουρτίνες και να ακουστούν κεραυνοί....η διακόσμηση είναι μάλλον από θρίλερ
:rofl: :rofl: :rofl:

Το αστείο είναι ότι η περιγραφή του άρθρου αρχίζει ως εξής: «Σε μια πολυκατοικία στην αρχή της οδού Στησιχόρου βρίσκεται το μεγάλο και πρόσχαρο διαμέρισμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη» και στη σελίδα δεσπόζει η μαύρη τραπεζαρία!!!

AB-text.JPG

Μπορεί η κυρία Μουρτζοπούλου να ήταν μπροστά για την εποχή της, αλλά πρόσχαρη την τραπεζαρία με τίποτα δεν τη λες!

Όσο για την Αλίκη, αν της ταίριαζε πιο πολύ η νέα διακόσμηση, πρέπει να είχε μεγάλες μαυρίλες εκείνη την εποχή!:burn:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ίσως για τον Δρακουλα των Καρπαθίων να είναι πρόσχαρη και ταιριαστή η διακόσμηση.
 
Ναι, και στην τραπεζαρία του Κυανοπόγωνα θα ταίριαζε...Που πατάει το κουμπί, και πέφτει ο πολυέλαιος πάνω στον καλεσμένο... :biglaugh:
 
Ή για εξώφυλλο δίσκου των Black Sabbath;
 
Ο Κώστας Βουτσάς

 


attachment.php
 
Χε χε έχασα πολλά αυτές τις μέρες που ήμουνα πολύ απασχολημένος.

Στο μαυσωλείο της Οδού Στησιχόρου παρατηρώ ότι ο πολυέλαιος κράτησε τον ίδιο βασικό σκελετό αλλά απόχτησε ένα κάρο γυάλινα μπιχλιμπίδια. Σε συνδυασμό με τα κηροπήγια από κάτω που μου θυμίζουν λίγο τα δικηροτρίκηρα που κράταγε ο δεσπότης της πόλης που μεγάλωσα, δεν περιμένω Κυανοπώγωνα αλλά κάποιον Σεβασμιότατο να προβάλει από τη γωνία. Μεγάλη Βδομάδα βέβαια, όταν είναι όλα πένθιμα και θλιβερά (αν και τα δικηροτρίκηρα ήταν αναστάσιμα).

Ο Βουλγαρίδης χρησιμοποιεί το "στολίζω" με την έννοια "χρησιμοποιώ για στόλισμα". Και το κάνει δύο φορές. Εγώ ξέρω ότι όταν λέμε "στολίζω τον Επιτάφιο" (για να μείνω στο πένθιμο στυλ) δεν εννοούμε "τον βάζω στα ράφια της βιβλιοθήκης μου δίπλα στον εσταυρωμένο να γίνουνε σετάκι". Προσέξτε τη λεπτομέρεια του τελευταίου βιβλίου στο δεύτερο ράφι από κάτω αριστερά, το οποίο έχει την ίδια κλίση με το μεθυσμένο αγαλματάκι (τι εννοούσε η θαυμάστρια που του το δώρισε?). Αλλά γιατί βάζει λίγα από τα βιβλία του (υπαινισσόμενος ότι έχει κι άλλα, πολλάααα, είναι διαβαστερό το παιδί)? Τόσο χώρο έχει η βιβλιοθήκη του, γιατί δεν έβαζε κι άλλα?

Ο Βουτσάς είχε περισσότερα βιβλία ή λιγότερες θαυμάστριες, μια που η βιβλιοθήκη του δεν έχει στολίδια εκτός από εκείνα τα ακροκέραμα πάνω δεξιά και το περιεργόσχημο πράμα (σα ζώο με την ουρά και την περιοχή της τούρλα μοιάζει) στο πάνω ράφι. ϊσως πάλι είπε στις θαυμάστριές του να του κάνουν δώρα καδράκια συγκεκριμένου σχήματος και μεγέθους ώστε να τα βάλει όλα στοιχημένα σαν σε παρέλαση (ο διμοιρίτης κάτω-κάτω μόνος του). Όσο για την επένδυση του καναπέ, θα ταίριαζε σε οντά μιας οδαλίσκης. Όχι στο σαλόνι μιας κομψότατης ημιαυστριακής (?) κυρίας.
 
H πλάκα είναι ότι αντί να συνεχίσουν τα μικρά καδράκια προς την καμάρα (που την έχουμε δει νομίζω σε άλλη φωτογραφία), τείνουν να πιάσουν πάτωμα !
 
Ο Φαίδων Γεωργίτσης

 


attachment.php
 
Ρε Φαίδωνα, ούτε ένα καρφί να κρεμάσεις το κάδρο; Πάνω στο καλοριφέρ;
 
Εντελως αφαιρετικη η διακοσμηση στην οικια του Φαιδωνος. Εκτος αν ειχε μετακομισει πριν απο λιγο. :)
 
Κι εγώ μετακόμιση σκέφτηκα μόλις είδα τη φωτό. Το άδειο δωμάτιο, το κάδρο στο καλοριφέρ, η άσχετη θέση / γωνία της τηλεόρασης, η καρέκλα κολλητά στο καλοριφέρ, όλα δείχνουν προσωρινά. Τώρα βέβαια κι εγώ όταν αγόρασα το σπίτι μου το 2008 έβαλα κάποια πράγματα "προσωρινά" κάπου κι ακόμη εκεί είναι....
 
Η Νέλλη Γκίνη στο σαλόνι της

 


attachment.php
 
Ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι πώς φερνονταν στους δίσκους εκείνα τα πικάπ. Είχαμε κι εμείς ένα τέτοιο, Τελεφούνκεν (σαν αστεία γερμανικά του Βέγγου ή του Γκιωνάκη δεν ακούγεται αυτή η μάρκα?). Το μεγάφωνο στο καπάκι, κι ένας βαρύτατος βραχίονας με βελόνα που περισσότερο θύμιζε σακοράφα. Υποθέτω της Γκίνη θα ήταν λίγο πιο σύγχρονο από το δικό μας, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι κι αυτό δεν έκανε μεγάλη ζημιά στους δίσκους. Πώς να ζυγιάσεις το βραχίονα ώστε να έχει το σωστό βάρος όταν το πικαπ δεν ήταν καν οριζόντιο?
 
Κι ύστερα ήρθε το i-pod... :bow:
 
Κάτσε να το πιάσουν στα χέρια τους οι κινέζοι. Σε μερικούς μήνες μετά θα το αγοράσουμε 15-20 ευρώ στο μοναστηράκι.
 
telonio είπε:
Κάτσε να το πιάσουν στα χέρια τους οι κινέζοι. Σε μερικούς μήνες μετά θα το αγοράσουμε 15-20 ευρώ στο μοναστηράκι.
Aκριβό, για 2-3 ημέρες που θα δουλεύει όλο και όλο.

Από την άλλη η μόνη που μπορεί να το τελειοποιήσει, είναι η Pionner η οποία ήταν και η πρώτη που έκανε το cd να παίζει σαν βινύλιο...

Πάντως, το πικ απ δίνει και πόντους στη διακόσμηση, ενώ το i-pod? (για να μη ξεγεύγω τελείως από το θέμα :supergrin: )
 
Πίσω
Μπλουζα