Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Έχω απουσιάσει κάποιες μέρες, αλλά τουλάχιστον να εξηγήσω τα περί πόρτας, ότι είναι ακριβώς αυτό που λες, για την περίπτωση που κάποιο ιδιαίτερα φαρδύ έπιπλο πρέπει να βγει έξω ή να μπει μέσα. Θα δείτε και σε παλιά νοσοκομεία τέτοιες πόρτες.Thor είπε:Κάπως έτσι ήταν και η παλιά πόρτα στο πατρικό μου. Φαντάζομαι ότι αυτό συνέβαινε όταν το άνοιγμα της πόρτας ήταν πολύ μεγάλο και κατά συνέπεια οι μεντεσέδες δεν μπορούσαν να αντέξουν το βάρος όλης της πόρτας (που κατά συνέπεια ήταν και αυτή μεγάλη και βαριά αφού αυτές οι πόρτες ήταν σιδερένιες) οπότε το μικρό κομμάτι της πόρτας ήταν πάντα σταθερό (αν δείτε στο πάνω μέρος φαίνεται ένα κλειστός σύρτης) εκτός από κάποια ειδική περίπτωση (το να μπει μέσα ένα φαρδύ έπιπλο πχ) με τόσο τέλεια εφαρμογή η πόρτα βέβαια (αντίστοιχη με την εφαρμογή που είχε κάθε πόρτα αυτού του τύπου) μπορούσε να πει κάποιος ότι έμενε στο σπίτι των ανέμων
Καλά, αν σήμερα ένας ποπ σταρ δήλωνε τόσο μαμάκιας, χωρίς δικό του σπίτι, χωρίς "κατακτήσεις" και εξώφυλλα, θα τον είχε φάει το μαύρο σκοτάδι...tonytony είπε:
για το ρολόι με το Μίκυelephadas είπε:Μητέρα, φέρε και τη σκούπα να μαζέψεις τη στάχτη του τσιγάρου από το πάτωμα διότι δεν έχω τασάκι.
Ο κύριος με το γκολφομπάστουνο στο πουλόβερ του πάει ασσορτί με τον Μίκυ στο ρολόι που ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω τι γυρεύει στο σαλόνι ενός ποποτραγουδιστή αντί σε παιδική κρεββατοκάμαρα.
Η Καρέζη ήταν πανέμορφη! Όταν υπάρχει στην φωτογραφία η Καρέζη, όλα τα υπόλοιπα, εμψυχα και άψυχα, εξαφανίζονται.tonytony είπε: