Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους


Βασίλης Τσιβιλίκας


 


49.jpg
49.jpg
 
Μάλλον γράφουν ανάποδα όμως... :animlaugh:

Καλά, εκεί στο περιοδικό δεν πρόσεξαν την "ανορθογραφία" της φωτογραφίας?
 
Ούτε πώς πιάνουν το καπάκι μιας κατσαρόλας δεν είχε μάθει η Α.Β.? Αν ακουμπούσε έτσι την παλάμη της στο μέταλλο θα τη ζεματούσε.

Μ' αρέσει η θέση της τηλεόρασης. Η καλή νοικοκυρά μαγειρεύει και βλέπει σαπουνόπερες ταυτόχρονα (ή πρωινάδικα) :p
 

Μαρινέλλα


 


51.jpg
51.jpg
 
...ρετρό κουκλίτσες...και ένα λούτρινο σκυλάκι...!!!
 
"Όλες τους είναι πλαισιωμένες με κομψές και ακριβές κορνίζες" λέει για τη φωτό 2, όπου βλέπουμε μόνο μία αφίσα χωρίς κορνίζα.

"Νάμαστε στο πρόχειρο υπνοδωμάτιο". Τι ακριβώς είναι ένα πρόχειρο υπνοδωμάτιο, και σε τι διαφέρει από ένα μη πρόχειρο υπνοδωμάτιο?

"Δεκάδες αντικείμενα του θαυμασμού σας", το εξής ένα: Ο ημίγυμνος κύριος Μιχαλόπουλος. Διότι εκτός από τον κύριο με το σωβρακάκι βλέπω μία φραπεδιά μετά καλαμακίου, ολίγην από πορτατίφ, τσιγάρα, στο βάθος φυτά, και μπόλικα χαρτικά. Τι να θαυμάσει κανείς από αυτά?

Πάντως έχει πλάκα η φωτογράφηση. Όλη η ιστορία ήταν να δείξουν τον Μιχαλόπουλο σε διάφορες πόζες όσο ξεβράκωτο επέτρεπαν τα χρηστά ήθη της εποχής, αλλά κατα τ' άλλα "το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί έχει σκοπό να σας ξεναγήσει στο διαμέρισμα του Πάνου". Χα χα σας πιστέψαμε.
 

Βάσος Αδριανός


 


53.jpg
53.jpg
 
Homer1988 είπε:
Κεραμική εστία το '96; Χλίδα η Αλίκη...
off topic mode on

Οι κεραμικες εστιες υπαρχουν πολυ πιο πριν απο το 1996.

Απο τις αρχες των '90s ειχαν ηδη ξεκινησει να κανουν

την παρουσια τους στις κουζινες των νοικοκυριων.

Δεν ηταν τοσο "χλιδατες",αλλα πιο "μουρατες" απο τις εμαγιε εστιες!

Κατι αναλογο ισχυει και με τις επαγωγικες που κυκλοφορουν τωρα

και ειναι "σχεδον" ιδιες εμφανιασιακα με τις κεραμικες,αλλα στο πιο εξελιγμενο τους.

off topic mode off
 
Βεράντα είναι αυτό? Όσο του λείπει σε πλάτος το έχει σε ύψος καγκέλων. Όχι ότι καταλαβαίνω πώς δουλεύει το σύστημα, αφού τα κάτω κάγκελα σταματάνε νωρίτερα από τα πάνω. Δεν ξέρω αν ο τοίχος που είναι πίσω τους ήταν κολλητός κι έκανε περιττά τα κάγκελα, αλλά έτσι όπως είναι τώρα είναι φοβερά αντιαισθητικό. Και η βρύση με το ρουμπινέ δεν βελτιώνει την εικόνα.

Πάντως, ξέροντας πώς πέθανε ο Αδριανός, η φωτογραφία με τα πρόσθετα ψηλά κάγκελα μου φέρνει ανατριχίλα. ΑΝ ήταν ατύχημα, θα μπορούσε να το είχε αποφύγει αν είχε αυτά τα κάγκελα
 
Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας γούστο είχε για να διακοσμήσει το δωμάτιό του... χεράκια δεν είχε να το τακτοποιήσει ο ίδιος? Ζημιά που κάνουν στους κανακάρηδές τους οι Ελληνίδες μάνες! (*)

Υπάρχει πάθηση "υπερχρωματοψία"? Διότι εμένα το ξύλο μου μοιάζει κιτρινοκαφέ, άντε πευκί, σε καμία περίπτωση όμως άσπρο. Αυτό το πράμα κάτω από την αφίσα "84" είναι αντικείμενο, όχι αφίσα. Εϊχα ένα τέτοιο κρεμασμένο από τη λάμπα του δωματίου μου. Οι ξύλινοι κύλινδροι χτυπούσαν μεταξύ τους όταν έκανε ρεύμα. Πώς το λέτε αυτό εσείς εκεί?

Σεμέν είναι αυτό ή τραπεζομάντηλο? Μην πω ταπισερί και με πείτε υπερβολικό.

Πάντως δύσκολο βρίσκω να πιστέψω ότι η κυρία Αλεξίου έκανε τη λάτρα του σπιτιού με άσπρο πουκάμισο, μενταγιόν στο λαιμό, δερμάτινη (βινύλιο?) φούστα, μπότες και βάψιμο στην τρίχα, κι όχι με ρόμπα και φακιόλι.

(*) Μη μου πείτε "Γιατί, εσύ τακτοποιούσες το δωμάτιό σου?" ... διότι φυσικά και όχι, αλλά η είσοδος και ανάμειξη στα δωματιακά μου ήταν αυστηρά απαγορευμένη στη μαμά ελεφαντίνα. Και όποτε χρησιμοποιούσε το ατράνταχτο κατά τη γνώμη της επιχείρημα "Μα θα έρθει ο τάδε πρώτη φορά επίσκεψη, θα πρέπει να του δείξω το σπίτι", απλώς έκλεινα την πόρτα (ποτέ μου δεν κατάλαβα τη συνήθεια να δείχνουμε το σπίτι σε επισκέπτες. Τι τους ένοιαζε η κρεββατοκάμαρά μου?).
 

Μαρία Αλιφέρη


 


56.jpg
56.jpg
 
Έτσι τα λέτε? Κοίτα ρε πού ήξερα τον ελληνικό όρο χωρίς να το ξέρω ότι τον ξέρω!

Μπράβο που η κυρία Αλιφέρη διάβαζε τα βιβλία της (στο φώς της λάμπας πετρελαίου από πάνω?). Αλλά και τους φίλους τους διαλέγουμε. Τους συγγενείς είναι που δεν.
 
:sealed: Και ενώ η Μαρία Αλιφέρη μας δείχνει βιβλία , η Ελένη Ανουσάκη μας δείχνει κοσμήματα...φταίω τώρα αν πω κακία;;;

 


57.jpg
57.jpg
 
τα διακοσμητικά από όνυχα και αλάβαστρο ήταν της μόδας τότε...
 
Και τα μαργαριτάρια είναι της μόδας πάντα, αλλά γιατί υποψιάζομαι ότι όλες αυτές οι αρμαθιές που κυλάν από τα χέρια της Ανουσάκη δεν είναι αληθινά μαργαριτάρια αλλά πλαστικές μαϊμούδες?
 
Πίσω
Μπλουζα