Αλλά τι είναι αυτό μεταξύ της "τσάντας" και του καλοριφέρ? Αλουμινόχαρτο? Για κάποιο λόγο υπήρχε αυτή η συνήθεια, να σκεπάζουμε το πάνω μέρος του καλοριφέρ με αλουμινόχαρτο γιατί εμπόδιζε λέει τα μαύρα σημάδια, σαν κάπνα. Αλλα τι δουλειά είχε να βγάζουν μαυρίλα τα σώματα?PT8 είπε:Χάρτινη θήκη - δώρο για ρούχα :supergrin:
Ακριβώς! Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚαρέζηPT8 είπε:Σικάτο γραφείο - χώρος - όπως και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Καρέζη._
Ε, μην το παίρνουμε και τοις μετρητοίς ότι το έκαναν επειδή έβγαζαν τις σχετικές φωτογραφίες. Οι άντρες τότε δεν έκαναν πρακτικά καμία δουλειά στο σπίτι, φαίνεται άλλωστε και από τις λεζάντες πολλών φωτογραφιών που σχεδόν καυχιούνται ότι είναι άχρηστοι (ελπίζω τώρα να έχει αλλάξει η κατάσταση). Οπότε έπεφτε στους ώμους των γυναικών. Αν αυτές είχεν σινεμά, τηλεόραση και θέατρο, πού να προλάβουν? Κι έτσι αν δεν υπήρχε μια βολική μαμά / πεθερά που δεν είχαν δικά τους σπιτικά ή δουλειές, και υπήρχε η οικονομική δυνατότητα, τι άλλη λύση είχαν?PT8 είπε:Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι οι παλιές ''σελέμπριτις'' έκαναν τις δουλειές τους μόνες τους!
Σχετικό...Εγώ μπαίνω από το γκαράζ, και τον κάνω σε μια γωνίτσα στο υπόγειο...:wink:elephadas είπε:Ο σταυρός από καπνιά όμως δείχνει κύρια είσοδο. Εκεί τον κάνουν, όχι σε δευτερεύουσα.