Ακόμα χειρότερο ελέφαντα θα ήταν να χαλάσουν οι σιδεροσωλήνες που χρησιμοποιούσαν παλιά, οι οποίοι με τον ασβέστη που βάζανε παλιά στην τσιμεντοκονία του σοβά, γίνονται σαν σαπούνι. Η μόνη λύση είναι να ξυλωθούν τα πάντα, συμπεριλαμβανόμενων πλακακιών, σοβά, βρυσών και ειδών υγιεινής! Το λέω γιατί στο σπίτι μας στο χωριό, που ανακαινίσθηκε το '83, είχαν βάλει ακόμα σιδεροσωλήνες, και τις αλλάξαμε όλες με μοντέρνες πολυαιθυλενιού (το λάστιχο το λένε οι υδραυλικοί-μαύρο εύκαμπτο)elephadas είπε:Το πρόβλημα που έχω με αυτά τα παράθυρα είναι ότι ποτέ δεν κλεινουν τόσο καλά ώστε να μην μπάζουν.
Βρίσκω χαζή ιδέα να είναι τα υδραυλικά στον τοίχο. Ναι μεν είναι ωραία, αλλά έτσι και συμβεί κάτι πρέπει να βγουν τα πλακάκια για επιδιόρθωση, και αν σπάσει κανένα άντε βρες τα ίδια μετά, χώρια που καινούργιο από παλιό πλακάκι θα ξεχωρίζουν στην αρχή.
Με τόσο ψαρικό που κρέμεται από τα ακροδάχτυλά της μπορεί να φτιάξει σούπα που να γεμίσει μια μαρμίτα σαν αυτές του Πανοραμίξ.
Έχω την υποψία ότι δεν είχε πλυντήριο πιάτων, που λογικά θα ήταν κάτω από το κλουβί.
Καταπληκτική παρατήρηση! Τι να είναι άραγε?ΦΖΠ1 είπε:Είναι λίγο περίεργη η θέση του χωρίσματος του μπαλκονιού, εκτός αν κάτι δεν καταλαβαίνω καλά : μοιάζει σαν να χωρίζονται τα μπαλκόνια δυο διαμερισμάτων, στον άξονα μιας δίφυλλης μπαλκονόπορτας !
Αν κ ξέρω πως είναι στη Βούλα*, υπάρχει περίπτωση να είναι εκείνες οι πολυκατοικίες που είχαν φτιαχτεί για τους Αξιωματικούς του Αμερικανικού Ναυτικού;atanasio είπε:Το διαμέρισμα όπου έμενε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν στη Βάρκιζα.
Μήπως το google earth μας έλυνε την απορία;domniki είπε:Καταπληκτική παρατήρηση! Τι να είναι άραγε?
έτσι ακριβώς!ΦΖΠ1 είπε:Η διακόσμηση τοίχου πάντως, όσο και η πίπα στο χέρι του ΤΟΛΗ (ε, να μην το γράψω κι εγώ με κεφαλαία; ), παραπέμπουν σε γραφεία ναυτιλιακής, ή μεγαλοεισαγωγικής μπακαλιάρου...
Τι "σου θυμίζει", αυτή είναι ! Εύγε για την παρατηρητικότητα !NIOBH είπε:Η "πολυθρόνα του κουρέα" μου θυμίζει την πολυθρόνα Eames, σούπερ μοντέρνα στα μέσα του 20ου αιώνα, σούπερ συλλεκτική σήμερα!
Προβολή συνημμένου 144756