Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Μόνο που το τραπςζάκι δίπλα του δεν είναι παλιό έπιπλο και μάλιστα "Καλό κομμάτι που απλώς θέλει κάποια συντήρηση και επισκευή" αλλά μια γιγάντια κουβαρίστρα για χοντρά καλώδια. Έξυπνη ιδέα (και όχι ίσως πρωτότυπη δική του, έχω ξαναδεί, αλλά μπορεί να το σκέφτηκε και μόνος του) αλλά έπιπλο δεν ήταν, το έκανε αυτός.
 
εννοείς το στροφείο αγαπητέ Ελέφαντα πάρα πολλοί κάνουν εδώ "έπιπλα" από παλέτες κλπ. αλλά έπιπλα δεν είναι τέλος πάντων πάνε τα παλιά έπιπλα από μασίφ ξύλο όλα τώρα είναι από κόντρα πλακέ ούτως ή άλλως.(γιατί δεν έπαιρνε και το καλώδιο μαζί να έχει και τζάμπα ρεύμα από την ΔΕΗ ειδικά αν ήταν μέσης τάσης μπουχαχα).
 
Τελευταία επεξεργασία:
"Στροφείο" το λένε? Ρε τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα! Θυμάμαι αμυδρά όταν ήμουν στο δημοτικό περνούσα από ένα οικόπεδο ή κάτι τέτοιο που είχε κάμποσα τέτοια, αλλά ποτέ δεν έμαθα πώς τα λέγανε. Για μας ήταν "κουβαρίστρες"
 
"Κουβαρίστρες βελονάκια ψιλολόγια ένα σωρό πήρα δρόμους και σοκάκια την αγάπη μου να βρω." Συχωρνάτε με, παρασύρθηκα από τον Πραματευτή του Ξυλούρη :). Αυτά τα στροφεία λοιπόν τα έχω δει σε παραλιακές ταβέρνες και μάλιστα είναι βολικά μπορώ να πω!
 
Το Δημοσθένη Παπαδόπουλο τον είχα δει στο σήριαλ της ΕΡΤ Καρυωτάκης, που για μένα ήταν από τα καλύτερα της τελευταίας 20ετιας και τον λάτρεψα. Του πήγε πολύ κι ο ρόλος. Έκτοτε νομίζω έχει φύγει από Ελλάδα. Αν θυμάμαι καλά βρίσκεται Γερμανία κι ασχολείται εκεί με το θέατρο
 
Να προσθεσω και ενα εκτο για τη διατηρηση της σχεσης αναμεσα σε εναν αντρα και μια γυναικα:
Να σεβεσαι το ταιρι σου. Να του μιλας ευγενικα ακομα κι αν θυμωνεις. Οχι με βρισιες και φρικτους χαρακτηρισμους που μενουν για παντα στην ψυχη και πονανε.
Βασικοτατο οπως και η συγγνωμη.
 
Εμένα μου φαίνονται σαν 5 τρόποι να χαλάσει μια σχέση.

"Μαζί με τον αγαπημένο της, επίσης ηθοποιός". Βλέπω συνέχεια τέτοιες ονομαστικές αλλά νόμιζα ότι είναι αποτέλεσμα γκουγκλικής μετάφρασης από ξένα άρθρα.

Μια αγαπημένη γωνιά να κάθεται δεν της βρίσκεται? Στη μία οκλάζει, στην άλλη σκαρφαλώνει στην πολυθρόνα.

Όσοι απορούν που μια ηθοποιός που σπούδασε με υποτροφία στο Θέατρο Τέχνης παίζει σε σήριαλ στην τηλεόραση, ας ρωτήσουν την κυρία Μεντή σε διπλανό θέμα. Καλές οι δάφνες αλλά ακόμη κι όταν μπαίνουν σε στιφάδο ή φακές δεν τρώγονται, τις βγάζεις.

Στα επιτραπέζια και χαρτιά, με φίλους.
Στο να βλέπει βίντεο, με τον σύντροφό της.
Αλλά στο νοικοκυριό "η Βάνα κάνει ό,τι μπορεί". Ο Αιμίλιος τι κάνει εκείνη την ώρα?
 
ΑΑΑΑΑ.... ωραία πράγματα! Δεν είχα ιδέα για την κυρία Πεφάνη. Ούτε για τη ράστα της, ούτε για το Τέχνης, ούτε για τον Αιμίλιο. Να πω την αλήθεια πιο μεγάλη τη θυμάμαι, πιο νέα δεν την είχα προσέξει (?).
Να πούμε για την ιστορία πως ο καλός ηθοποιός και τότε σύντροφός της, Αιμίλιος Χειλάκης, είναι εδώ και πολλά πολλά χρόνια παντρεμένος με την ηθοποιό Αθηνά Μαξίμου.
Σε γενικές γραμμές εμένα μου αρέσουν όσα λέει και μπράβο της. (ειδικά εκείνη την εποχή οι φαντασιοπληξίες και τα δήθεν πήγαιναν σύννεφο και η ίδια δείχνει αρκετά προσγειωμένη).
 
Δεν το δείχνει εδώ αλλά σε βίντεο από χαζοπρωινή χαζοεκπομπή που πέτυχα στο ΕσύΣωλήνας, το σπίτι της Τριφύλλη είναι πολύ ωραίο.
 
Τα αφρικανικά σπίτια, από την Αλεξάνδρεια ως το Κέιπ Τάουν κι απ' το Ντακάρ στο Τζιμπουτί είναι όλα ομοιόμορφα και γεμάτα με μπαμπού και ντυμένα έπιπλα? Καλά που υπάρχει η κα. Τριφύλλη για να μας μορφώνει.
 
Πίσω
Μπλουζα