Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Η διαφορά με το μικρό μαύρο φόρεμα είναι ότι αυτό παραμένει μαύρο. Ο άσπρος καναπές πόσον καιρό μένει άσπρος?
 
Ελέφαντα μην βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο, άμα γουστάρεις άσπρο καναπέ σπίτι σου θα τον πάρεις, δε θα κάνεις σαν τη γιαγιά μου που η πρακτικότητα πάταγε τις προτιμήσεις. Υπάρχουν και τα καθαριστικά ταπετσαρίας και αφροί.
 
Ροζ χρώμα όμως δεν βλέπω. Μόνο κίτρινο.

Δεν ξέρω τα οικογενειακά της κας Ματσούκα. Βασικά δεν ξέρω την κα. Ματσούκα την ίδια. Βλέπω ότι όπως ομολογεί δεν έχει ιδέα από νοικοκυροσύνη, και στα χαρακτηριστικά του ιδανικού άντρα δεν αναφέρει ικανότητα σε δουλειές σπιτιού. Καλά που θέλει πλούσιο ας είναι και κακάσχημος, κι έτσι θα μπορούν να έχουν υπηρέτρια, μαγείρισσα κλπ. Τελικά βρήκε κανέναν που ανταποκρινόταν στις προδιαγραφές της? Ή ακόμη τον ψάχνει?

Πολυσήμαντη η περιγραφή "σ' ένα ρόλο που αναδεικνύει τα κάθε είδους προσόντα της".
 
Τελικά βρήκε κανέναν που ανταποκρινόταν στις προδιαγραφές της?
Βρήκε, βρήκε. Άμα δεν έβρισκε κι η Ματσούκα ποια θα έβρισκε η θεια μου η Κικιτσα;
Έχει θαρρώ πολυετή δεσμό με τον ευρωβουλευτή Κοκκαλη, της γνωστής οικογενείας των Κοκκαλεων... τουλάχιστον αυτό θυμάμαι δεν ξέρω αν χώρισαν
 
Μ' αρέσει η πλήρης ανάλυση των οικονομικών του. Τόσο το στρέμμα, τόσα μύρια ο κάθε όροφος της οικοδομής. Αλλά σπιτόγατος και καλοπερασάκιας βλέπω. Καλά έκανε, απλώς είχα διαφορετική εντύπωση.

Πω πω η wikipedia λέει οτι γεννήθηκε το 1949. Τον είχα για πολύ νεότερο. Δεν ξέρω αν δείχνει τα χρόνια του τώρα, πάντως κι εδώ δεν δείχνει για μπαμπάς στρατιώτη.
 
Τον ενοχλεί να έχει πράγματα που δεν χρησιμοποιεί; Δηλαδή όλο αυτό το αλκοολομάνι θα το πιει; Κι εκείνο το γουνέ ψοφίμι στη μικρή φωτό του είναι απολύτως απαραίτητο ε;

Περίεργο πάντως που δεν φωτογραφήθηκε με μαγιό. 'Η και χωρίς, δε με χαλάει καθόλου :love:
 
Τη Ρουγγέρη την λάτρευα πάντα. Ακόμα κι όταν έκανε την ξιñόλα (συμ)πεθερα. Για το σπίτι της όμως, τουλάχιστον αυτό που φαίνεται εδώ, δεν μπορώ να πω το ίδιο.

(Πολύ ασυνήθιστο το Κάρμεν. Μήπως είναι δεύτερο όνομα; Ή ψευδώνυμο; )
 
Πολύ ασυνήθιστο το Κάρμεν. Μήπως είναι δεύτερο όνομα; Ή ψευδώνυμο; )
Είναι καθολική.

Μια ιστορία για τη Ρουγγερη. Όταν ήταν ο άντρας μου πολύ νέος δούλευε τα καλοκαίρια σερβιτόρος σ ένα μαγαζί. Και πήγε η Ρουγγερη και του άφησε 3 χιλιάρικα πουρμπουάρ ( δραχμές τότε). Το θυμάται ακόμη γιατί ήταν γενναίο πόσο και για την εποχή αλλά και για έναν έφηβο!
 
Κάρμεν Ρουγγέρη: «Τα πρώτα 4 χρόνια της ζωής μου τα πέρασα σε μοναστήρι της Σαντορίνης με την αδερφή μου την Ροζάρια. Θυμάμαι με αγάπη τις καλόγριες. Φορούσαν πάντα μεγάλα καπέλα και μιλούσαν γαλλικά. Αυτή ήταν και η πρώτη γλώσσα που μίλησα. Η γιαγιά μου, από την πλευρά του πατέρα μου, ήταν Γαλλίδα και ο παππούς μου Ιταλός. Η μητέρα μου Αγγελική ήταν Σαντορινιά και καθολική στο θρήσκευμα. Η Σαντορίνη έχει μεγάλη κοινότητα καθολικών. Το θέμα ήταν πως ο πατέρας μου που μιλούσε και δίδασκε εννέα γλώσσες ως διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου , έπρεπε να ταξιδεύει πολύ. Έτσι αποφάσισαν με τη μητέρα μου να μας βάλουν στις καλόγριες για να μην μας τρέχουν μαζί τους».
Πηγή: iefimerida.gr
 
Είπα κι εγώ...
Στην Ισπανία το Κάρμεν πάει πακέτο με το Μαρία και θεωρείται "επίθετο" της Παναγίας. Όπως το Δολόρες, το Πιλάρ κλπ. Αντί για το Μαρία οι γυναίκες αυτές αποκαλούνται με το δεύτερο.
 
Πίσω
Μπλουζα