Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
:xm: Πολύ σκούρα δεν είναι όλα;;; Πολύ σκοτεινά; Στις κουζίνες δε βάζουμε συνήθως πιο φωτεινά χρώματα; Δε ξέρω , άσχετος είμαι...PT8 είπε:Εμένα μου αρέσει! Μασίφ ντουλάπι, πάγκοι, αυτή η κουζίνα για να φτιαχτεί σήμερα πιστεύω είναι στο 15χίλιαρο.
Αναμένω φπζ να μας διαφωτίσει![]()
Πολλα ειπες!!!PT8 είπε:Εμένα μου αρέσει! Μασίφ ντουλάπι, πάγκοι, αυτή η κουζίνα για να φτιαχτεί σήμερα πιστεύω είναι στο 15χίλιαρο.
Αναλογα με το τι ηθελε ο πελατης Αντωνη.tonytony είπε::xm: Πολύ σκούρα δεν είναι όλα;;; Πολύ σκοτεινά; Στις κουζίνες δε βάζουμε συνήθως πιο φωτεινά χρώματα; Δε ξέρω , άσχετος είμαι...
domniki είπε:Αυτό με το πλακάκι-πάγκο πρώτη φορά το βλέπω.
Έχουμε στο εξοχικό και ενώ το θεωρώ όμορφο (όχι σύγχρονο αλλά σου δίνει μια ρουστίκ ρετρό αίσθηση που μου αρέσει), αλλού είναι το πρόβλημα:ΦΖΠ1 είπε:Επίσης, ένα κακό που έχει το πλακάκι και το μάρμαρο στους πάγκους, είναι ότι κάνουν να σπάνε τα ποτήρια, μόλις γείρουν, ενώ πιο "μαλακά" υλικά, όπως οι πάγκοι βακελίτη, δε δημιουργούν τέτοιες ζημιές...