Gordon
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 4.994
Πώς να μυρίζει η αμαshκάλη άραγε;Χαχαχαχα! Κοιτα υφος!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πώς να μυρίζει η αμαshκάλη άραγε;Χαχαχαχα! Κοιτα υφος!![]()
Φαντάζομαι Η συμπαθέστατη Χρυσούλα μιλάει για όσα γίνονται και λέγονται μέσα στο σπίτι κι όχι τα έπιπλα .σπίτι σου (εντολή Νο. 9 του δεκαλόγου) όταν μπάζεις μέσα φωτογράφο
Η γειτόνισσα μου το έχει στο απλετα αεριζομενο αλλά όχι κλειστό μπαλκόνι και με πιάνει ημικρανία κάθε που πιάνει στιψη. Αλλά καθώς ειμαι καλός άνθρωπος και βολικός δεν της έχω πει τίποτα. Ή επειδή ξέρω ότι και να της πω θα με γράψει κανονικά στον απλετα αεριζομενο της χώρο. Αυτά είχα να καταγγείλω, συνεχίζουμε το πρόγραμμα μαςαλλά άπλετα αεριζόμενο μπαλκόνι
Μις Ντιορ, φανταζομαι, γιατι οπως εχω ακουσει ξοδευε μια μποτιλια των 100ml τη βδομαδα. Αρα λουζοταν ολοκληρη.
Προβολή συνημμένου 219338
Ημαρτον, Θεε μου! Τι αλλο θα ακουσουμε;Η Αλίκη; Η Αλίκη κατάπινε κι άρωμα για να μυρίζει ωραία η αναπνοή. Είναι αληθές αυτό, δεν κάνω πλάκα. Κάποιος από τους φίλους της το έχει πει, αν θυμάμαι καλά ο Δελαπόρτας. Μύριζε πάντα άρωμα η αναπνοή της, κι όταν την ρώτησε: "κάνεις γαργάρα με κολώνια;" του απάντησε: "βάζεις καθε φορά 2-3 σταγόνες άρωμα σε κάθε ρουθούνι, το άρωμα κατεβαίνει στο ουρανίσκο κι έτσι έχεις πάντα αρωματισμένη αναπνοή".