Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Πώς ακριβώς κρατάς την προσωπική σου ζωή μέσα στο σπίτι σου (εντολή Νο. 9 του δεκαλόγου) όταν μπάζεις μέσα φωτογράφο?
 
σπίτι σου (εντολή Νο. 9 του δεκαλόγου) όταν μπάζεις μέσα φωτογράφο
Φαντάζομαι Η συμπαθέστατη Χρυσούλα μιλάει για όσα γίνονται και λέγονται μέσα στο σπίτι κι όχι τα έπιπλα .
( δεν έχω ιδέα τι εννοεί, τη συμπαθώ πολύ κι αυτή και τον άντρα της και τους υπερασπίζομαι:'))
 
Περιμένω να πεταχτεί από πουθενά ο Μαρκοράς να την αρχίσει...

Τη μεσαία κορνίζα, τη μεγάλη, μπας και την έκλεψε από τις Τρεις Χάριτες;

Παπάγου ε; Γι'αυτό φτιαχνόταν κάθε που μιλούσε για την κυρα-Μίνα
 
1. Πολύ ωραία η μπλε και φούξια βιβλιοθήκη της κας Παπαθωμά.
2. Όταν ήταν φοιτήτρια είχε μόνο φίλους αλλά όχι φίλες? Στη φωτό βλέπω ένα σωρό νεαρούς μαντράχαλους αλλά καμία άλλη νεαρά εκτός από την εορτάζουσα. Χμμμ....
 
Πολύ ωραίο το χαρέμι της Παπαθωμά πάντως! :mpazo:
 
Στα 21 μας όλοι ωραίοι ήμασταν. (Χωρίς να υπαινίσσομαι ότι κάποιοι δεν παραμείνατε ωραίοι εσαεί, κι όσο για τις κυρίες του φόρουμ αυτές χωρίς εξαίρεση γίνονται ομορφότερες με τα χρόνια.) Θα ήθελα να έβλεπα πώς είναι τώρα αυτοί οι νεαροί και πόσο ζυγίζει έκαστος.
 
Στο χωριό της τα λέγανε "Κάουντρι" σπίτια? (Και σε τι διαφέρουν από τα μικρά μη-κάουντρι σπίτια με κήπο?)

Κι αφού όταν δεν μαγειρεύει είναι αραγμένη στον καναπέ, έχει το πλυντήριο (που βάζει κάθε μέρα) στο σαλόνι της δίπλα στο προαναφερθέν έπιπλο?
 
μην το λες ελέφαντα στα σπίτια που πάω λόγω της δουλειάς μου έχω δει το πλυντήριο στα πιο απίθανα μέρη. ακόμη και στην τραπεζαρία, στην κουζίνα, στην αποθήκη, στο μπαλκόνι (!), στο πλυσταριό. σχεδόν παντού. ξέρω ότι στο USA συνήθως τα έχετε στο πλυσταριό.
 
Εξαρτάται. Σε πολλά σπίτια είναι σε ένα δωματιάκι μεταξύ γκαράζ και πρόσβασης στο κυρίως σπίτι (συνήθως στην κουζινα), εκεί που αφήνουν και τις λασπωμένες μπότες τους και τέτοια. Σε πολλά άλλα (και στο δικό μου) είναι σε ένα μεγαλύτερο δωματιάκι στο υπόγειο μαζί με τον καυστήρα της θέρμανσης και τον θερμοσίφωνα (λέγεται utility room), αλλά και πάλι είναι δίπλα στην είσοδο από το γκαράζ στο υπόλοιπο σπίτι, είναι θέμα διαρρύθμισης του σπιτιού. Αλλά τα τελευταία χρόνια υπάρχει η τάση να τα βάζουν στον επάνω όροφο (όπου είναι οι κρεββατοκάμαρες) σε ντουλάπα που τα κρύβει, με τη λογική ότι τα βρώμικα ρούχα είναι εκεί, κι έτσι αποφεύγεις το κατέβασμα σε σκάλες κουβαλώντας ένα πανέρι με ρούχα, πράγμα που θεωρείται επικίνδυνο ειδικά όταν τα άτομα είναι κάποιας ηλικίας

Στην κουζίνα δεν είναι πολύ περίεργο, σε αποθήκη ούτε, αλλά λες η κα. Πετρουλάκη να είχε το πλυντήριο δίπλα στην τηλεόραση?
 
Στην Ισπανία το πλυντήρι είναι ή στην κουζίνα ή σε κλεισμένο αλλά άπλετα αεριζόμενο μπαλκόνι έξω από την κουζίνα. Πολύ σπάνια, οριακά ποτέ, είναι στο μπάνιο. Μεσογειακή ξεμεσογειακή χώρα πολλά νοικουριά έχουν και στεγνωτηρι μαζί με απλώστρα ή σκοινιά. Και όλα αυτά σε χώρο, μαζί με τον καυστήρα και πιθανό θερμοσίφωνα και όλα τα συμπράγκαλα, που λέγεται lavadero_λαβαδέρο=πλυσταριό ή tendedero_τεντεδέρο=απλωτήριο.
 
αλλά άπλετα αεριζόμενο μπαλκόνι
Η γειτόνισσα μου το έχει στο απλετα αεριζομενο αλλά όχι κλειστό μπαλκόνι και με πιάνει ημικρανία κάθε που πιάνει στιψη. Αλλά καθώς ειμαι καλός άνθρωπος και βολικός δεν της έχω πει τίποτα. Ή επειδή ξέρω ότι και να της πω θα με γράψει κανονικά στον απλετα αεριζομενο της χώρο. Αυτά είχα να καταγγείλω, συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας
 
Μις Ντιορ, φανταζομαι, γιατι οπως εχω ακουσει ξοδευε μια μποτιλια των 100ml τη βδομαδα. Αρα λουζοταν ολοκληρη.

Προβολή συνημμένου 219338

Η Αλίκη; Η Αλίκη κατάπινε κι άρωμα για να μυρίζει ωραία η αναπνοή. Είναι αληθές αυτό, δεν κάνω πλάκα. Κάποιος από τους φίλους της το έχει πει, αν θυμάμαι καλά ο Δελαπόρτας. Μύριζε πάντα άρωμα η αναπνοή της, κι όταν την ρώτησε: "κάνεις γαργάρα με κολώνια;" του απάντησε: "βάζεις καθε φορά 2-3 σταγόνες άρωμα σε κάθε ρουθούνι, το άρωμα κατεβαίνει στο ουρανίσκο κι έτσι έχεις πάντα αρωματισμένη αναπνοή".
 
Η Αλίκη; Η Αλίκη κατάπινε κι άρωμα για να μυρίζει ωραία η αναπνοή. Είναι αληθές αυτό, δεν κάνω πλάκα. Κάποιος από τους φίλους της το έχει πει, αν θυμάμαι καλά ο Δελαπόρτας. Μύριζε πάντα άρωμα η αναπνοή της, κι όταν την ρώτησε: "κάνεις γαργάρα με κολώνια;" του απάντησε: "βάζεις καθε φορά 2-3 σταγόνες άρωμα σε κάθε ρουθούνι, το άρωμα κατεβαίνει στο ουρανίσκο κι έτσι έχεις πάντα αρωματισμένη αναπνοή".
Ημαρτον, Θεε μου! Τι αλλο θα ακουσουμε;
Πολυ ωραια η αρωματισμενη αναπνοη, αλλα οχι και να μυριζει κολωνια! Χαθηκαν ο δυοσμος και η μεντα;
 
Αν φορούσε το ίδιο άρωμα τόσο καιρό, συνήθισε τη μυρωδιά του, δεν την καταλάβαινε και έβαζε όλο και περισσότερο. Αν άλλαζε ανά τακτά διαστήματα άρωμα, δεν θα έκανε τέτοιες βλακείες.
 
Πίσω
Μπλουζα