Πράγματι, η διαδικασία της ψηφιοποίησης προχωράει σε σειρές όπως αυτές που προανέφερες. Ελπίζουμε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα είμαστε σε θέση να δούμε αυτά τα πραγματικά "ντοκουμέντα" από το site του Ψηφιακού Αρχείου της ΕΡΤ... Μετά από τόσα χρόνια, μοιάζει ότι η ώρα που θα τα (ξανα)δούμε πλησιάζει...Lampsi91 είπε:Οι σειρές που υπάρχουν ψηφιοποιούνται αλλά δεν έχουν βγει ακόμα στο αρχείο! Επιθυμώ να δω τον Γιούγκερμαν, τους Πανθέους και το αυθεντικό Εκείνες κι Εγώ με τον Λάμπρο Δόγκανο. Μήπως έχουμε καμία πληροφορία πότε θα βγουν ετούτες οι σειρές στην δημοσιότητα;
Το διάβασα πριν λίγες μέρες εδώ, στο φόρουμ. Δεν το γνώριζα... Ευχαριστώ για την πληροφορία! Μένει το επεισόδιο που λέει ο ChristosM κι αυτό όχι ολόκληρο (και που να υπάρχει, άραγε...). Άρα, τζίφος.atanasio είπε:Οι βιντεοταινίες που αναφέρεις Mandrake για τον "Άγνωστο πόλεμο" είναι γυρισμένες για την αγορά του βίντεο το 1986 και δεν έχουν καμία σχέση με την πρωτότυπη σειρά των 226 επεισοδίων της περιόδου 1971-1974 (πέρα από το γεγονός ότι και στα δύο το σενάριο είναι του Φώσκολου και πρωταγωνιστεί ο Άγγελος Αντωνόπουλος). Από το πρωτότυπο σώζονται τουλάχιστον δύο σκηνές (η πρώτη με τον Άγγελο Αντωνόπουλο και τον Νίκο Απέργη και η δεύτερη με την Γκέλλυ Μαυροπούλου και τον Κώστα Καραγιώργη), οι οποίες είχαν μεταδοθεί παλαιότερα (νομίζω το 2006) από την εκπομπή "Σε χρόνο tv".
Ρωτάω αν τα έχουν στο αρχείο της ΕΡΤ. (τις vhs με τα στρουμφ τις έχω βρει στο youtube παλιότερα)dr_slump είπε:Όλα αυτά υπάρχουν αλλά το που είναι άλλο ζήτημα... για παράδειγμα τα στρουμφάκια είχαν προβληθεί σε επανάληψη την περασμένη δεκαετία.
Μερικά VHS πάντως νομίζω ότι έχουν τις μεταγλωττίσεις της ΕΡΤ, οπότε απλά πρέπει να ψάξεις για video clubs που έχουν ακόμα παιδικές κασέτες.
Μάλλον δύσκολο γιατί τα δικαιώματα από αυτά δεν ανήκουν στην ΕΡΤ (Τουλάχιστον 100%..).hlias74 είπε:ξερει κανεις αν στο αρχειο θα ανεβουν και κινουμενα σχεδια,και ξενες ταινιες-σειρες;π.χ το μυστηριο του χρυσου πιθηκου οπου ξαναμεταδωθηκε το90
Δεν πειράζει μωρέ, ας ανεβάσουν μόνο το ηχητικό track και θα ασχοληθούμε εμείς με το dubbing...cloud είπε:Μάλλον δύσκολο γιατί τα δικαιώματα από αυτά δεν ανήκουν στην ΕΡΤ (Τουλάχιστον 100%..).