Συγκινήθηκα πάρα πολύ βλέποντας το προτελευταίο επεισόδιο του Μεθοριακού Σταθμού σαν ολοκληρωμένο επεισόδιο γιατί κάποια αποσπάσματα του όπως έχει ήδη αναφερθεί σε σε προηγούμενο πόστ είχαν προβληθεί το 1991 από την εκπομπή Το σήριαλ των σήριαλ, φυσικά την ίδια συγκίνηση είχα βλέποντας και το τελευταίο επεισόδιο του Λούνα Πάρκ. Δυστυχώς από όλες αυτές τις θρυλικές σειρές έχουν μείνει ελάχιστα πράγματα που τουλάχιστον μας έδωσε η ΕΡΤ μετά από τόσα χρόνια την δυνατότητα να τα ξαναδούμε και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό ελπίζοντας βέβαια και σε ανάλογη συνέχεια από μεριάς της γιατί όπως τελικά αποδείχτηκε σώθηκαν μεμονομένα επεισόδια από σειρές που θεωρούσαμε τελείως χαμένες και αναφέρομαι στον Γιούγκερμαν και στο Εκείνες και εγώ που τελικώς έχουν σωθεί από ένα επεισόδιο που θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε σύντομα μέσω του ψηφιακού αρχείου.
Επίσης μεγαλύτερη είναι η έκπληξή μας βλέποντας να υπάρχουν ακόμα στο αρχείο σειρές που δεν προβλήθηκαν ποτέ και κόπηκαν από την τότε διοίκηση της ΕΡΤ (και αναφέρομαι για πριν από 30 χρόνια). Θυμίζω ότι οι σειρές αυτές είναι Τα Ανάποδα του Γιάννη Δαλιανίδη, Ο Κίτρινος Φάκελος και Οι Φρουροί της Αχαίας του Γιώργου Μιχαηλίδη, Οι σκλάβοι στα δεσμά τους του Αντώνη Τέμπου και ο Καπιταλιστής του Γιώργου Πετρίδη.
30 Χρόνια μετά νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να τις δούμε (αφού κατάφεραν και έμειναν στο αρχείο).