Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Σημειώνουμε τα ερωτήματά σου, Mandrake και θα προσπαθήσουμε να τα απευθύνουμε στην ΕΡΤ, μαζί με τα υπόλοιπα.Mandrake είπε:Προσωπικά θα ήθελα να μάθω για τηλεοπτικές σειρές που δεν αναφέρονται πουθενά...
Νομιζω οτι η τελευταια φραση σου τα λεει ολα. Την κραταω και προσπαθω να ελπιζω για το καλυτερο.Mandrake είπε:Ας δούμε αν θυμούνται καν ότι υπήρχαν τέτοιες σειρές και αν πρόκειται να τις επιμεληθούν και να τις κυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα θα τα δούμε εν καιρώ.
(σήμερα ανέβηκε!)tsalk είπε:Ανέβηκε ολόκληρη πριν από λίγες μέρες στο ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ η σειρά Ρόκκος Χοιδάς - Το ξεκίνημα της φωτιάς.
Tελικά απο το "Εκείνες και εγώ" (του 76) υπάρχουν επεισόδια που διασώζονται? Γιατί εγώ έχω διαβάσει πως μάλλον μόνο ένα μπορεί να υπάρχει.tsalk είπε:Ελπίζω και εύχομαι η σημαντική αυτή προσπάθεια από την πλευρά της ΕΡΤ να έχει και συνέχεια ώστε να δούμε όλο αυτό το σπάνιο υλικό (ότι έχει απομείνει φυσικά - και αναφέρομαι ειδικά στα μεμονομένα επεισόδια σειρών όπως Το εκείνες και εγώ, Μεθοριακός Σταθμός, Πανθαίοι κλτ).
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει το πρώτο post του παρόντος thread...prisma είπε:Tελικά απο το "Εκείνες και εγώ" (του 76) υπάρχουν επεισόδια που διασώζονται? Γιατί εγώ έχω διαβάσει πως μάλλον μόνο ένα μπορεί να υπάρχει.
Βεβαίως - το προσθέτουμε και αυτό στη λίστα!Mandrake είπε:Το περίμενα ότι όλο και κάποια τηλεοπτική σειρά με θεατρικές παραστάσεις θα είχα ξεχάσει παραπάνω... Να έχετε στα υπόψιν λοιπόν για να ρωτήσετε και για την τηλεοπτική σειρά "Μικρή Σκηνή" ('82-'83)!
ΟΚ, thanx....καλό νέο μέσα στη καφρίλα της εξαφάνισης όλης της υπόλοιπης σειράς.bernard.c είπε:Μάλλον δεν έχεις διαβάσει το πρώτο post του παρόντος thread... Έχουμε επιβεβαιώσει με την ΕΡΤ ότι σώζεται ένα επεισόδιο του "Εκείνες κι εγώ" στο Αρχείο της.