Οι φίλοι μας...τα ζώα!

Γιατι εβαψαν τη μουσουδιτσα του σκυλου; :mad:
 
Γιατι εβαψαν τη μουσουδιτσα του σκυλου; :mad:
Διότι βάφουν και τις μουσουδίτσες των ανθρώπων πριν τους φωτογραφίσουν. Εδώ πολλοί άνθρωποι βάφουν τις μουσούδες τους οι ίδιοι πριν βγουν από το σπίτι. Οι φίλοι μας τα ζώα είναι πιο λογικοί, δεν θα το κάνανε ποτέ από μόνα τους.
 
Με τις μπαρούφες που άκουγε από τον λευκοχρυσονύχη πώς να μην έχει τέτοιο συνοφρυωμένο ύφος το δύστυχο το ζώον? Άκου ο Σταλλόνε κομψός (και γιατί αυτό τον κάνει ήρωα?) και ο Μάικλ Τζάκσον υπόδειγμα για εκλογή ράφτη.
 
αυτές μάλιστα! πολύ ωραίες έγχρωμες φώτο! (εκτός από την Marilyn που κάνει duckface. τόσο όμορφη γυναίκα και να κάνει την πάπια.)
 
Η γάτα του Κλίντονα λεγόταν Socks (Κάλτσες) από τις άσπρες περιοχές κοντά στις πατούσες της. Αν δεν σας είχα δώσει αυτή τη σημαντική πληροφορία η ζωή σας θα ήταν ανυπόφορη.

Μία φωτογραφία υπάρχει με γυναίκα και φίδι. Οι άλλες είναι φτηνά αντίγραφα. Αν και δεν μου άρεσε ποτε, η Ναστάσια μοιάζει να έχει στεατοπυγία κι αφαλό τούρλα. Αλλά το φίδι είναι ωραίο


1613516566403.png


(Αύριο: άλλο ένα ποστ που έγραψα και ποτέ δεν πάτησα το "save" πριν κλείσω το firefox, αλλά με περίμενε όταν το άνοιξα σήμερα)

Όσο για τη Bo Derek, με παραξένεψε η φωτό διότι δεν θυμόμουνα να έχει παίξει τη Lady Godiva. Οπότε γκούγκλισα και είδα ότι ο ρόλος ήταν από την ταινία του 1984 "Bolero" που δεν την έχω δει, αλλά πρέπει να ήταν παγκάκιστη

A box office flop, the film was critically panned, earning nominations for nine Golden Raspberry Awards at the 5th Golden Raspberry Awards and "winning" six, including the Worst Picture. Many have considered this to be one of the worst films ever made and also one of the most controversial ones ever made. It won at the CVF Awards for "Worst Picture" (Golan-Globus), "Worst Actress" (Bo Derek), "Worst Actor" (George Kennedy), "Worst Supporting Actress" (Andrea Occhipinti), "Worst Director" (John Derek), "Worst Screenplay" (John Derek)", and "Worst Musical Score" (Peter and Elmer Bernstein).
 
Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιούνται τα αγαπημένα πλάσματα αυτού του κόσμου σε φτηνές απόπειρες αξιοποίησης δεύτερης κατηγορίας όντων!
Το γατί του Κλίντον έμοιαζε με τον Κοκοπίκο-Μπαντίτο-Κούκι μου!kookie mou (3).jpg
 
Πίσω
Μπλουζα