Οι φίλοι μας...τα ζώα!

Φωτεινή=φωτογράφε πω πω χάλια μ' έβγαλες με δυο κεφάλια! το μόνο αντίστοιχο που έχω ακούσει, είναι να φοβάσαι τον άνθρωπο που μισεί τις γάτες. και ο Χίτλερ και ο Ναπολέων είχαν παθολογικό φόβο για τις γάτες. ειδικά τον Ναπολέοντα τον έλουζε κρύος ιδρώτας κάθε φορά που έβλεπε μια!
 
Ο Δακης απο την πολλη ζωοφιλια επαθε το αναμαλλιασμα και την ταλαιπωρια; Επειδη ειναι αναστατοι οι ζωοφιλοι;
 
το μόνο αντίστοιχο που έχω ακούσει, είναι να φοβάσαι τον άνθρωπο που μισεί τις γάτες. και ο Χίτλερ και ο Ναπολέων είχαν παθολογικό φόβο για τις γάτες. ειδικά τον Ναπολέοντα τον έλουζε κρύος ιδρώτας κάθε φορά που έβλεπε μια!
Άλλο να μισείς κι άλλο να φοβάσαι. Μπορεί να συνυπάρχουν αυτά τα δυο αλλά δεν είναι ίδια. Κι εγώ λατρεύω τους λύκους αλλά θα φοβόμουν αν εμφανιζόταν ξαφνικά κανένας μπροστά μου, μήπως και με κάνει κομμάτια.
Πιο πολύ ωστόσο με προβληματίζουν άνθρωποι που φοβούνται οικόσιτα ζώα πχ. κότες ή κουνέλια. Υποτίθεται ότι αυτά σε φοβούνται πολύ περισσότερο.
 
μα σχεδόν όλα τα ζώα φοβούνται τον άνθρωπο! και τα περισσότερα άγρια ζώα αποφεύγουν να συναντηθούν μ' ανθρώπους και αυτά που επιτίθενται εσκεμμένα σε ανθρώπους είναι πραγματικά ελάχιστα. τώρα αυτό που έγραψα το διάβασα κάπου και το μεταφέρνω αυτούσιο. και ο Χίτλερ και ο Ναπολέων ήταν μυστήριες προσωπικότητες και προφανώς διαταραγμένες με ιδέες μεγαλείου κλπ. με αστάθεια ίσως για τον πρώτο να μην μάθουμε ποτέ τι ακριβώς τον οδήγησε σε αυτές τις απεχθείς πράξεις. βγαίνουμε off topic αλλά ο Χίτλερ έπαιρνε δεκάδες ναρκωτικά για να τα βγάλει πέρα, και το αριστερό του χέρι και πόδι έτρεμαν τόσο πολύ που τα πλάκωνε με τα αντίστοιχα δεξιά για να μην φαίνεται στις ομιλίες, και οι γονείς του ήταν πρώτα ξαδέρφια και για να παντρευτούν πήραν ειδική άδεια από το Βατικανό. επίσης ο Χίτλερ ήταν νόθος και η μάνα του ήθελε να τον πάει στον Φρόιντ αλλά ο πατέρας του δεν ήθελε γιατί φοβόταν τους γιατρούς (!). επίσης του άρεσε ο πόλεμος (!) και δεν τον δέχτηκαν αρχικά φαντάρο στον Α' Π.Π. (πήρε απαλλαγή δηλ.) αλλά μετά πήγε εθελοντής με τον βαθμό του δεκανέα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα