Ηταν μια πραγματικη γιορτη!
Με το που εσκασα μυτη στο σταδιο μου εκανε εντυπωση ο αρκετος κοσμος, η ομορφη ατμοσφαιρα. Συναντησαμε παλιους φιλους αλλα και παλιες ανοξειδωτες φιλες (εστω στο πιο σιτεμενο και παχουλο
) που δεν βλεπαμε σε πιο cult συναυλιες παλιοτερα. Γενικα ηταν χαλαρα τα demographics, γεγονος οχι κατακριτεο ουτε ενοχλητικο (αλλωστε οι εκολαπτομενες διαβολινες αποτελουσαν εξαιρετικο θεαμα για χαζι).
Η αγωνια ανεβαινε. 20+ χρονια τους περιμεναμε και επιτελους απειχαμε μισαωρο!
Στα της συναυλιας τωρα. Αρτια τεχνικα (o ηχος ηταν καλουτσικος για ΟΑΚΑ- φωτισμοι,pyrotechnics,κινηματογραφικη καλυψη super), αψογη "καλιτεχνικα".
Οι ACDC ωσαν βγαλμενοι απο το metaldome του Thunderstruck videoclip ,πραγματικα δυναμό αλλα και με τους διακριτους ρολους με τους οποιους τους εχουμε συνηθισει-αγαπησει, ΓΑΖΩΣΑΝ επι σκηνης.
Ο Angus Young δικαιολογησε περιτρανα τον βαρυ τιτλο του Μεταλικου Ηρωα. Τσεκαρες το βλεμμα του και την ενεργεια που εξεπεμπε και ησουν σιγουρος οτι οποτε γουσταρει μπορει με μια πεταλια να κατεβασει το PV του γηπεδου και να βυθισει και ολοκληρο το Μαρουσι στο σκοταδι για κανα 3ημερο.
Ο Johnson τα εβγαλε μια χαρα περα (ακομα και το τελιωμα του Back In Black
)παρολο που εχει την ηλικια της πεθερας μου.
Επαγγελματιες με την πιο τιμια εννοια του ορου και αξιοι UBER RESPECT μας προσεφεραν ενα ευγενικα αλητικο υπερθεαμα που δεν θα ξαναδουμε.
Bουλωσαν το στομα καποιον νεοσων (που νομιζουν οτι metal ειναι οι Slipknot και οι λοιποι ξεκουρδιστοι) οπου μιλαγανε περι γερων, ΚΑΠΗ κτλ
Παραπονα εχω ελαχιστα. Λιγο η
ελαφρα κακοποιηση του Thunderstruck και καποιοι "φρεσκοι" που τσιμπουρωθηκαν κοντα στη σκηνη αλλα δεν ηξεραν τα τραγουδια!!
Φευγοντας απο το ΟΑΚΑ σκεφτηκα οτι ειμαστε μια τυχερη γενια οσο αφορα το εξης.
Στα 25 τελευτια χρονια ειδαμε τη μεγαλυτερη, τιμιοτερη, καλυτερη μουσικη να ακμαζει. Ειδαμε απο κοντα σχεδον ολους τους metal heroes που απο το 85 κολαγαμε στους τοιχους μας και ραβαμε στα μπλουτζην μας. Εχουμε αρκετα πολεμοφοδια.
Metal makes us strong!