Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τι μου θύμησες τώρα...Από τις καλύτερες συναυλίες (ή μάλλον η καλύτερη) που έχω παρακολουθήσει. Ποιος ήταν ο υπεύθυνος που έστησε και τα δύο show;don dokken είπε:1)τετοιο σοου ΔΕΝ θα ξαναδουμε ,αλλα ειδαμε στους pink floyd πριν 20 χρονια,καθως ο υπευθυνος ,ο "στηνων"ο "καπετανιος" ηταν ο ιδιος
αααχ το ξέρω βρε Ηρακλή...από όταν ήμουν 13 χρονών και ανακάλυψα τους Pink Floyd από όλους τους μεγαλύτερούς μου ακούω για αυτή τη συναυλία.... :xm:Paspartoo είπε:Δεν φταιμε εμεις(ηταν οτι καλυτερο εχω δει συναυλιακα)
Συμφωνώ απόλυτα αλλά να συμπληρώσω και κάτι ακόμη..... Δεν ξέρω αν ήταν η "τρυφερή" ηλικία των 18 αλλά συναυλιες σαν των Metallica το '93 στο γήπεδο του Πανιωνίου επίσης δεν θα ξαναδούμε....... Με τους ACDC ένιωσα ακριβώς όπως και εκείνη την ημέρα....don dokken είπε:1)τετοιο σοου ΔΕΝ θα ξαναδουμε ,αλλα ειδαμε στους pink floyd πριν 20 χρονια,καθως ο υπευθυνος ,ο "στηνων"ο "καπετανιος" ηταν ο ιδιος..
stee είπε:Συμφωνώ απόλυτα αλλά να συμπληρώσω και κάτι ακόμη..... Δεν ξέρω αν ήταν η "τρυφερή" ηλικία των 18 αλλά συναυλιες σαν των Metallica το '93 στο γήπεδο του Πανιωνίου επίσης δεν θα ξαναδούμε....... Με τους ACDC ένιωσα ακριβώς όπως και εκείνη την ημέρα....