Οσκαρ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Όσκαρ στο μέλος που έχει δημιουργησει τα περισσοτερα θέματα στο forum...

???
Ο τονυ τονυ

Τα περισσότερα λαϊκς ποιος τα χει

Oscar σε θρεντ που τρενταρει πάντα είναι το τι ακούω αποψε

Oscar για περισσότερες γνώσεις στην τζεην ώστεν πάει στην @retrofan

Oscar για περισσότερες γνώσεις πάνω στον στηβεν κινγκ @alkis21

Oscar για ρετροσυμβουλες ομορφιάς στην @Bajar Όσκαρ μεικ απ

Oscar πάνω στην μόδα του 50', 60', 70' και στην ένδυση και στα ρούχα @BambinellaΌσκαρ ενδυματολογικο

Όσκαρ σε αυτόν που μας έβαλε το μεράκι για τις παλιές φώτο της Ελλάδας στο @prisma Oscar γιατί ασχοληθήκαμε ενεργά με τις ρετρο ομορφιές της πατρίδας

Όσκαρ για γνώσεις πάνω στην ρετρο λογοτεχνία @retrofan

Το Όσκαρ για τις πιο πολλές exploitation ταινίες σε ποιον παει;

Oscar Για τις σειρές που χάθηκαν και το έφερε στο προσκήνιο ο @tonytony

Oscar στην @Bambinella γιατι μάθαμε τι απέγιναν πολλοί από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς με το θρεντ " Έλληνες ηθοποιοί τι απέγιναν "

Oscar στον @exetlaios για την παρουσίαση ηθικό πλαστικών βιβλίων για την νεολαία του 80' γιατί άμα παρουσίαση τέτοια βιβλία για την σύγχρονη νεολαία θα σπάσουν τα κοντέρ όλα και μόνο τι λεξούλες ανταλλάσουν τα σύγχρονα κορίτσια μεταξυ των είναι " χαειτωμενες"

Oscar στον @exetlaios για την παρουσίαση ηθικό πλαστικών βιβλίων για την νεολαία του 80' γιατί άμα παρουσίαση τέτοια βιβλία για την σύγχρονη νεολαία θα σπάσουν τα κοντέρ όλα και μόνο τι λεξούλες ανταλλάσουν τα σύγχρονα κορίτσια μεταξυ των είναι " χαειτωμενες"
Ευχαριστώ. Κάπου εχω ξεκινήσει και ευρύτερο θρεντ για τις εκδοσεις Φωτοδότες.

Eτσι το παίρνεις απόψε για την γενικότερη συνεισφορά σου ευχαρίστησε την Ακαδημία δηλ.εμενα :biglaugh:

Oscar A' στον @Wally για τα ρετρο καλλιστεία , το θρεντ γενικοτερα
Όσκαρ β' στην @Bambinella για την αγάπη της και τις γνώσεις της επί αυτών!!!!

Του διαόλου είναι που σήμερα ο καθένας κοιτάζει Τον εαυτό του και τις επιθυμιες του πάρα να διασκεδαζεις σε μια ντίσκο σε λογικά πλαισις

Όσκαρ στην @TZELASO για την αγάπη της για τα αρλεκιν μπράβο τζελασο το τρίτο Όσκαρ στην ρετρο

Oscar στην @retrofan για τις γνώσεις και την αγάπη της για την αίθουσα του θρόνου, μπράβο ρετροφαν και συ θα φύγεις με πολλά Όσκαρ από εδώ μεσα

Όσκαρ στον @Thor για τις πολλαπλές γνώσεις του πάνω σε ρετρο κόμικς και ειδικά στον κόρτο μάλτεζε τεν τεν κτλ.

Τίτλος επί τιμής στο @prisma γιατί τρενταρει πολλες φορες το παλιές φωτογραφίες της ελλαδας

Tιτλος επί τιμής στην @Clemence για τις γνώσεις της πάνω στην ρετροκουλτουρα και στο ρετρο lifestyle

Ποιος ήταν ο πιο πιστός , δηλ.ο πιο τακτικός στις συναντήσεις σας στην Αθήνα και ποιος στην Θεσσαλονίκη και στην κοπή της πίτας για πειτε;

Το χρυσό βατόμουρο πάει στον @elephadas γιατί μου αντιγύρισε το Όσκαρ χα χα θα σε φτιαξω

Oscar αγαπης για την Μαντώ στον @g1973tony για μοα ποπ ρετρο τραγουδιστρια καθώς ξέρει τα πάντα για κεινη

Oscar στο @telonio για το θρεντ "ρετρο κινηματογραφοι"

Oscar στον @oraid για το θέμα με τα αβαταρ,πολύ σπουδαίο θρεντ δίνει την σφραγίδα του μελους

Oscar με τις περισσότερες φωτογραφίες του εδω μέσα στα αβαταρ στην @αριαδνη

Όσκαρ στον @exetlaios για το πρώτο φαν φικ εδώ μέσα σε ελληνική κωμική σειρα

Oscar στον @mastora για την πιο εμβληματική σειρά εδώ μέσα στα συνορα της φαντασίας που έκανε ύψιστη επιτυχια

Όσκαρ στην @Bambinella για τις γνώσεις της γύρω από τον χιτσκοκ

Μαίρη δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάποιο Όσκαρ για τον @Blue Max αλλά πιστεύω ότι του αξίζει το Όσκαρ του καλύτερου Ρετρο-Προγραμματιστή για την δημιουργία και εξέλιξη της Hobby Basic !!!

Μαίρη δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάποιο Όσκαρ για τον @Blue Max αλλά πιστεύω ότι του αξίζει το Όσκαρ του καλύτερου Ρετρο-Προγραμματιστή για την δημιουργία και εξέλιξη της Hobby Basic !!!
E τότε θα το πάρει η Ακαδημία,είναι large νομίζω ότι του έχει ήδη πάρει ένα μην είναι το ίδιο θα το ψαξω

Όχι πήρε για τα πιο πολλά ποστ πάνω σε τραγούδια αυτό είναι το πιο διαδραστικό και σημαντικό Όσκαρ που παίρνει.
Όσκαρ Α' στον @Blue Max ως του καλύτερου ρετρο προγραμματιστεί πάνω στην εξέλιξη της hobby basic. Aν υπάρχει και δεύτερος καλύτερος γράψτε τον εδώ. Παιδιά γι αυτό θέλω την βοήθεια σας

Όσκαρ στην @TZELASO για την αγάπη της για τα αρλεκιν μπράβο τζελασο το τρίτο Όσκαρ στην ρετρο

Να σου πω? Είναι χρυσά τα Όσκαρ? Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν χρειαστεί, να πουλήσουμε ένα. Δεν βλέπετε την ακρίβεια? Δύσκολες μέρες έρχονται.

Να σου πω? Είναι χρυσά τα Όσκαρ? Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν χρειαστεί, να πουλήσουμε ένα. Δεν βλέπετε την ακρίβεια? Δύσκολες μέρες έρχονται.
Με πλατινα

Όσκαρ από εμένα στον manos311 για τη συνεχιζόμενη, πολύτιμη και συνάμα διακριτική παρουσία του στο φόρουμ.
Καλοδεχουμενο και απονέμεται επισήμως και από την υπέροχη Ακαδημία μας

Πίσω
Μπλουζα