BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.800
Όσκαρ στο μέλος που έχει δημιουργησει τα περισσοτερα θέματα στο forum...
???
???
Ο τονυ τονυΌσκαρ στο μέλος που έχει δημιουργησει τα περισσοτερα θέματα στο forum...
???
Ευχαριστώ. Κάπου εχω ξεκινήσει και ευρύτερο θρεντ για τις εκδοσεις Φωτοδότες.Oscar στον @exetlaios για την παρουσίαση ηθικό πλαστικών βιβλίων για την νεολαία του 80' γιατί άμα παρουσίαση τέτοια βιβλία για την σύγχρονη νεολαία θα σπάσουν τα κοντέρ όλα και μόνο τι λεξούλες ανταλλάσουν τα σύγχρονα κορίτσια μεταξυ των είναι " χαειτωμενες"
Eτσι το παίρνεις απόψε για την γενικότερη συνεισφορά σου ευχαρίστησε την Ακαδημία δηλ.εμεναΕυχαριστώ. Κάπου εχω ξεκινήσει και ευρύτερο θρεντ για τις εκδοσεις Φωτοδότες.
Του διαόλου είναι που σήμερα ο καθένας κοιτάζει Τον εαυτό του και τις επιθυμιες του πάρα να διασκεδαζεις σε μια ντίσκο σε λογικά πλαισιςΕυχαριστώ. Κάπου εχω ξεκινήσει και ευρύτερο θρεντ για τις εκδοσεις Φωτοδότες.
Σίγουρα ένας από τους πιο καλτ εκδοτικούς οίκους των 80s που συνεχίζει να λειτουργεί στις μέρες μας.
Ειδικεύεται σε θρησκευτικού περιεχομένου βιβλία (βίοι αγίων, κλπ).
Όμως, το ενδιαφέρον για τον καλτ-μανιακό είναι η σειρά «βιβλίων για νέους».
Στην εν λόγω σειρά, υπάρχει ένα θεματικό βιβλίο για κάθε σύγχρονη τάση/μόδα, με κοινό παρονομαστή ότι «είναι του διαβόλου». Π.χ. «η ροκ μουσική είναι του διαβόλου», «οι ταινίες τρόμου είναι του διαβόλου», «οι ντίσκο είναι του διαβόλου», «το προγαμιαίο σεξ είναι του διαβόλου», «τα βίντεο-κλιπ είναι του διαβόλου», «τα ουφάδικα είναι του διαβόλου»...
E τότε θα το πάρει η Ακαδημία,είναι large νομίζω ότι του έχει ήδη πάρει ένα μην είναι το ίδιο θα το ψαξωΜαίρη δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάποιο Όσκαρ για τον @Blue Max αλλά πιστεύω ότι του αξίζει το Όσκαρ του καλύτερου Ρετρο-Προγραμματιστή για την δημιουργία και εξέλιξη της Hobby Basic !!!
Όχι πήρε για τα πιο πολλά ποστ πάνω σε τραγούδια αυτό είναι το πιο διαδραστικό και σημαντικό Όσκαρ που παίρνει.Μαίρη δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάποιο Όσκαρ για τον @Blue Max αλλά πιστεύω ότι του αξίζει το Όσκαρ του καλύτερου Ρετρο-Προγραμματιστή για την δημιουργία και εξέλιξη της Hobby Basic !!!
Όσκαρ στην @TZELASO για την αγάπη της για τα αρλεκιν μπράβο τζελασο το τρίτο Όσκαρ στην ρετρο
Με πλατιναΝα σου πω? Είναι χρυσά τα Όσκαρ? Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν χρειαστεί, να πουλήσουμε ένα. Δεν βλέπετε την ακρίβεια? Δύσκολες μέρες έρχονται.