nick
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 549
Η σειρά "Ο Θησαυρός της Βαγίας είχε κυκλοφορήσει απο την Audio Video Magnetics σε vhs. Εδώ το εξώφυλλο:
Προβολή συνημμένου 73456
Προβολή συνημμένου 73456
nick είπε:Η σειρά "Ο Θησαυρός της Βαγίας είχε κυκλοφορήσει απο την Audio Video Magnetics σε vhs. Εδώ το εξώφυλλο:Προβολή συνημμένου 73456
Πολύ συναρπαστική η περιγραφή σου bajar. Και μπράβο στους γονείς σου που σας πήγαινε στην Αίγινα!!!Bajar είπε:Το βιβλίο, θυμάμαι το διάβασα την ίδια εποχή που πρωτοπαίχτηκε και η σειρά και το είχα βρει στη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου. Ήμουν στις πρώτες τάξεις του δημοτικού αλλά τρελή βιβλιοφάγος. Μου είχαν κάνει τεράστια εντύπωση και τα δύο, το βιβλίο γιατί ήταν υπέροχα γραμμένο η δε σειρά τόσο για το μυστήριο που την περιέβαλε όσο και για την καταπληκτική μουσική της. Την τρέλα την κόλλησε και ο αδερφός μου (λίγο μικρότερος) σε σημείο που να μας ρωτάνε τι δωρο θέλουμε και να μη ζητάμε τίποτε αλλο εκτός από το "θησαυρό της Βαγίας". Σε δυο χρόνια είχαμε τρία αντίτυπα (τώρα έχει μείνει ένα). Εξαιτίας της εμμονής αυτής κάποια στιγμή απηύδησαν οι δικοί μου και μας πήγανε ταξίδι στην Αίγινα το '86. Μαγεία! Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, στα 20 χρόνια που είμαι στην Αθηνα δεν έχω ξαναπάει από τότε στο νησί κι ας είμαι τόσο κοντά. Τη σειρά πάντως κατάφερα και την ξαναείδα σε δυο επαναλήψεις και ένοιωσα πάλι την ίδια συγκίνηση. :icon_cry:
Ευχαριστώ! Είναι πράγματι καλοί γονείς. Από την άλλη συνειδητοποιώ ότι μερικά κολλήματα της παιδικής ηλικίας παραμένουν και στην ενήλικη ζωή. Ο αδερφός μου πριν μερικά χρόνια είχε βάλει τη μουσική των τίτλων του Θησαυρού ringtone στο κινητό του. lol!Σώτος Σώτος είπε:Πολύ συναρπαστική η περιγραφή σου bajar. Και μπράβο στους γονείς σου που σας πήγαινε στην Αίγινα!!!
Ο Κήπος με τα αγάλματα (1981 ΕΡΤ)
RetroDB: http://retrodb.gr/wiki/index.php/Ο_κήπος_με_τα_αγάλματα
ο θησαυρός της Βαγίας και ο κήπος με τα αγάλματα έχω από ένα επεισόδιο...
Η Ραδιοτηλεόραση που δίνει παλιές σειρές πρέπει να τα δώσει και αυτά!