nasospakos
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 31
Αραγε ειχε την τυχη(και υπομονη να προσπαθει φανταζομαι)/καταφερε κανενας retromaniax να συμμετασχει ή εστω να πιασει γραμμη ????sparklingeagle είπε:Ξεχάσατε τον αφηγητή Αλέξανδρο Μολφέση, ο οποίος παρουσίαζε το "τηλεφωνικό" μέρος του παιχνιδιού παρέα με δυό συνεργάτες του που δούλευαν εκείνα τα χρόνια στον ΑΝΤ-1 FM.
Μιλάω ασφαλώς για το puzzle το οποίο ο τηλεθεατής έπρεπε να λύσει σε μέσα σε 15 δευτερόλεπτα τηλεφωνικώς.
Νομίζω Κρίστα λεγόταν η κοπέλα...ή όχι;johnny19818 είπε:Πασίγνωστο ανά την υφήλιο παιχνίδι που πραγματικά με παρουσιαστή τον G Poly έδειχνε πάρα πολύ καλό. Μου έχει μείνει αξέχαστη η Λαρίσα που γύριζε τα γράμματα αλλά και η..."Χρεωκοπία" ωωωω (απογοήτευση)!!
Ναι, Κρίστα λεγόταν! Η Λαρίσα που αναφέρει ο φίλτατος Τζόνυ, ήταν γυμνάστρια στον Πρωϊνό καφέ. Λογικά τις μπέρδεψε.RIO είπε:Νομίζω Κρίστα λεγόταν η κοπέλα...ή όχι;
Ουπς!nwntas είπε:Ναι, Κρίστα λεγόταν! Η Λαρίσα που αναφέρει ο φίλτατος Τζόνυ, ήταν γυμνάστρια στον Πρωϊνό καφέ. Λογικά τις μπέρδεψε.
Φυσικά και δε θα ήταν από τη Λάρισα πλάκα έκανα .thebest20 είπε:Όχι η Κρίστα ήταν από το εξωτερικό,νομίζω από Νέα Υόρκη.Στην αρχή στη θέση της Κρίστας ήταν το μοντέλο Στέλλα Μανωλά.
Αλήθεια, αυτή η γυμνάστρια έχει καμμία σχέση με την καστανομάλλα Λαρίσα του 3,2,1 Αντ1 ή πρόκειται για συνωνυμία;nwntas είπε:Ναι, Κρίστα λεγόταν! Η Λαρίσα που αναφέρει ο φίλτατος Τζόνυ, ήταν γυμνάστρια στον Πρωϊνό καφέ. Λογικά τις μπέρδεψε.
Η Τζούλια Νόβα είναι κ'αυτή ξένη και μοντέλο, όπως ακριβώς ήταν και η Κρίστα. Μάλιστα ο ρόλος της είναι εντελώς περιττός, γιατί η εμφάνιση των γραμμάτων γίνεται τώρα με ηλεκτρονικό τρόπο, ενώ παλιότερα, επί Κρίστας, γινόταν με χειροκίνητο τρόπο (κουτιά που τα γύριζε η Κρίστα προς τους θεατές). Οπότε δεν χρειάζεται κανένας πια για να εμφανίστουν τα γράμματα. Αλλά μια όμορφη γλάστρα είναι πάντα καλοδεχούμενη από τους θεατές.Rakeesh είπε:Συγκρινοντας την τωρινη με την "κλασσική" εκδοση, μου αρεσει πολυ που αναβαθμιστηκε ο ρολος της Τζουλιας. Θυμαμαι την Κριστα που ηταν αγαλμα ακουνητο και αμιλητο που μονο χαμογελουσε. Ειχε ανοιξει το στομα της μια-δυο φορες και τοτε καταλαβα οτι ηταν ξενη. Βεβαια σε εκεινες τις βλαχομπαροκ εποχες εδινε υπεραξια το γεγονος οτι η γλαστρα ηταν εισαγωμενη απο το Νιου Υορκ, και δεν ηταν απο τα τελευταια Μις Γιανγκ, ακομα κι αν δεν εκανε τιποτα