Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.523
Αμα ειχαμε σωας τας φρενας, εδω μεσα θα' μασταν;
1. Θα ελεγα πως ηταν σεναριακο κολπακι για να νομισουμε εμεις οι θεατες πως η Μαγδα εχει κατι να κρυψει σχετικα με το θανατο του αντρα της και φοβαται πως η υπηρετρια κατι γνωριζει.1. Γιατι εδιωξε την καμαριερα?
2. Η Διαλυνα ξανακανε το εγκλημα με την περουκα.
3. Η Βενετη με ενα outfit που ενθουσιασε,πιστευω, τους φανς της (αναμεσα τους και εγω χαχαχα)
Έχω τη σειρά σε κασέτες, σε dvd, σε σκληρό δίσκο (πλην του περιζήτητου 14ου επεισοδίου). Τα επεισόδια που κυκλοφορούν πλέον παντού (αυτά με το λογότυπο RTV) είναι από δική μου ψηφιοποίηση, εντούτοις κάθε φορά που πρόκειται να προβληθεί ένα επεισόδιο από την τηλεόραση, στήνομαι μπροστά στην οθόνη σαν να το βλέπω για πρώτη φορά. Και είναι ακόμα πιο όμορφο να ξέρεις ότι πολύς κόσμος κάνει το ίδιο τόσα χρόνια μετά, όπως τότε. Γι' αυτό όχι, δεν θα δω το επόμενο επεισόδιο στον υπολογιστή μου ή σε κάποιο media player, αλλά θα περιμένω στωικά μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα στις 22.00!Ο θανατος του τιμοθεου κωνστα υπαρχει στο Youtube και σε ενα σωρο αλλα sites οπως και ολοι μας εχουμε την σειρα σε dvd η σε καποιον σκληρο δισκο οπως και την εχουμε δει πεντακοσιες φορες μεχρι τωρα.Παρολα αυτα ομως σας διαβαζω τοσες μερες που μιλατε για την ιστορια και γενικα πολλα και διαφορα και την τοση τρελα που βγαζετε λες και βλεπετε πρωτη φορα την σειρα και εχω παθει πλακα.Μπραβο πραγματικα και αυτα ειναι πραγματα που μονο απο ρετρομανιακους μπορεις να τα δεις πουθενα αλλου.
Δεν ειναι τυχαιο που το δευτερο συνθετικο του φορουμ ειναι το Maniax.Γι' αυτό όχι, δεν θα δω το επόμενο επεισόδιο στον υπολογιστή μου ή σε κάποιο media player, αλλά θα περιμένω στωικά μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα στις 22.00!
Εδώ έχω κανονικά ήχο. Είναι το επεισόδιο που ο Άλεξ αποκαλύπτει στον Νικόδημο ότι αυτός ήταν πίσω από τα μυστηριώδη τηλεφωνήματα. Σου στέλνω ΠΜ.Drspiros , είμαι στο επεισόδιο 19 στην δική σου ψηφιοποίηση αλλά δεν έχει ήχο και στεναχωρεθηκα! Ξέρεις μηπως το γιατί;
Λες να προβληθει αυτη τη φορα; Εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρη.Παρ όλα αυτά δεν θα προχωρήσω τη σειρά από το αρχείο που έχω, αλλά με ευλάβεια θα περιμένω την επανάληψη της ΕΡΤ για να δω καρτερικά για πρώτη φορά το επεισόδιο 14 που λείπει από όλους μας!
Πιστεύω ότι θα προβληθεί, γιατί όπως είχε πεί ο Χρήστος τους είχανε δώσει το επεισόδιο που τους έλειπε πριν δυο χρόνια, επομένως αν δεν το προβάλλουν θα είναι τελείως αδικαιολόγητοι!Λες να προβληθει αυτη τη φορα; Εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρη.
Ο δολοφονος της. Το εμαθε οταν την επισκεφτηκε σπιτι της και της ζητησε να ανταλλαξουν στοιχεια μεταξυ τους για να ειναι πιο ασφαλεις.Ποιος να έστειλε το μήνυμα με τις συντεταγμένες που ήξερε ή Ιρμα;
Χαχαχα! Ετσι ειναι. Τοσο αραια που προβαλλεται τελικα η σειρα, ολοι μπορουμε να τρωμε παχυντικες λιχουδιες οταν τη βλεπουμε και να παραμενουμε μανεκεν.Μπαμπι μπορεί να φτιάχνεις πίτσα κάθε φορά που χει Τιμοθεο στην ερτ χωρίς να φοβάσαι πως θα χαλάσει την σιλουέτα σου μία φορά και δεν θα ναι την βδομάδα.. Εννοείται πως εγω θα παραγγελω πίτσα ξανά την δευτέρα , σπέσιαλ με μπυρονια.
Χαχαχα! Ετσι ειναι. Τοσο αραια που προβαλλεται τελικα η σειρα, ολοι μπορουμε να τρωμε παχυντικες λιχουδιες οταν τη βλεπουμε και να παραμενουμε μανεκεν.