Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα (1987 ΕΡΤ2)

Αμα ειχαμε σωας τας φρενας, εδω μεσα θα' μασταν; :D
 
Ο αγιος που παίζει στο action 24,προβάλλεται και ξανα προβάλλεται η ίδια 3η season (23 επ.) πριν από το Πάσχα.Έλεος....
 
Billy όλο το απόγευμα τα επεισόδια βλέπω στο τιουμπι ειδάλλως πως να περιμένω την ερτ; Δεν έχω υπομονή. Άσε που ξαναπιασα και το βιβλίο να ξαναρχισω την ιστορια

Το 14 όντως δεν υπάρχει από ότι βλέπω δυστυχως?α, ο Βολφ χαρακτηρίζοντας τον Αλεξ είπε πως για όλα τα προβλήματα του φταίει ο ανδρισμός του...Δεν βλέπει αρρενωπα τον κόσμο , ο Αλεξ του βιβλίου ναι ο Αλεξ της σειράς όχι.

Γελασα και με τον Αποστόλου που είπε στην Ιρμα :  Τι τους θέλετε τους έρωτες μαντάμ τώρα, το βλέπω στο μάτι σου έχεις φάει ανδρες και άνδρες εσυ στην ζωή σου! χα χα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1. Γιατι εδιωξε την καμαριερα?

2. Η Διαλυνα ξανακανε το εγκλημα με την περουκα.

3. Η Βενετη με ενα outfit που ενθουσιασε,πιστευω, τους φανς της (αναμεσα τους και εγω χαχαχα)
1. Θα ελεγα πως ηταν σεναριακο κολπακι για να νομισουμε εμεις οι θεατες πως η Μαγδα εχει κατι να κρυψει σχετικα με το θανατο του αντρα της και φοβαται πως η υπηρετρια κατι γνωριζει.

2. Και ηταν οντως περουκα γιατι οταν τη δειχνει στην κρεβατοκαμαρα με τον Ξανθο βλεπουμε ξανα τα αληθινα, σκουρα μαλλια της.

3. Ηταν πολυ ωραια γυναικα η Νανα. Υπεροχα ματια, προσωπο, σωμα. Ο Μαϊκ Νικολατος που χορευε μαζι της εμοιαζε σαν τον Φρεντι Μερκιουρι. :)
 
Παιδια εμάς πρέπει να μας πετάξουν σε ένα ρετρονησι ( εκεί που γυρίστηκε ή γαλάζια λίμνη πχ.) χωρίς κανιβαλλους και να μιλάμε περι ρετρου όλη μέρα! Πως περιγράφεται ο Αλεξ στο βιβλίο: " οι κινήσεις, οι ακισμοι του, ή ψιλή φωνή του όλα έδειχναν πως ανήκε στο τρίτο φύλλο"

Πως περιγράφεται ή Ιρμα Κονταλεξη"Δεν ξέρω αν ήταν ή πιο όμορφη γυναίκα που είχα συναντήσει στην ζωή μου αλλά οπωσδήποτε ήταν η πιο πολυτελής" ! Το ζεύγος Κωνστα έμεναν σε βίλα στο Ψυχικό.

Τώρα ή Μαγδα" δεν ήταν απλώς μία πολύ όμορφη γυναίκα, ήταν κάτι πολύ περισσότερο και διαφορετικό"
 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ερτ από 18/8 έως 24/8: Δε 20/8 επ. 9 & Τρ 21/8 επ. 10. Η συνέχεια από Δε 27/8.Μάλλον έτσι όπως πάει θα κάνουμε και Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!
 
Ή ταινία που θα γύριζε ο Μαλατεστα είναι το παιδί και το δελφίνι με την Λορεν στην Υδρα με θέμα την αρχαιοκαπηλια, ταίριαξε φοβερά στην υπόθεση  Και ή Κονταλεξη πριν δολοφονηθεί θα έκανε ένα ρολακι στο φιλμ. Κυρία Μπεκα  με την εξαιρετική μαγειρική της δεν υπάρχει, εργένης ο Μπεκας .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο θανατος του τιμοθεου κωνστα υπαρχει στο Youtube και σε ενα σωρο αλλα sites οπως και ολοι μας εχουμε την σειρα σε dvd η σε καποιον σκληρο δισκο οπως και την εχουμε δει πεντακοσιες φορες μεχρι τωρα.Παρολα αυτα ομως σας διαβαζω τοσες μερες που μιλατε για την ιστορια και γενικα πολλα και διαφορα και την τοση τρελα που βγαζετε λες και βλεπετε πρωτη φορα την σειρα και εχω παθει πλακα.Μπραβο πραγματικα και αυτα ειναι πραγματα που μονο απο ρετρομανιακους μπορεις να τα δεις πουθενα αλλου.
Έχω τη σειρά σε κασέτες, σε dvd, σε σκληρό δίσκο (πλην του περιζήτητου 14ου επεισοδίου). Τα επεισόδια που κυκλοφορούν πλέον παντού (αυτά με το λογότυπο RTV) είναι από δική μου ψηφιοποίηση, εντούτοις κάθε φορά που πρόκειται να προβληθεί ένα επεισόδιο από την τηλεόραση, στήνομαι μπροστά στην οθόνη σαν να το βλέπω για πρώτη φορά. Και είναι ακόμα πιο όμορφο να ξέρεις ότι πολύς κόσμος κάνει το ίδιο τόσα χρόνια μετά, όπως τότε. Γι' αυτό όχι, δεν θα δω το επόμενο επεισόδιο στον υπολογιστή μου ή σε κάποιο media player, αλλά θα περιμένω στωικά μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα στις 22.00!
 
 Γι' αυτό όχι, δεν θα δω το επόμενο επεισόδιο στον υπολογιστή μου ή σε κάποιο media player, αλλά θα περιμένω στωικά μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα στις 22.00!
Δεν ειναι τυχαιο που το δευτερο συνθετικο του φορουμ ειναι το Maniax. :)
 
Drspiros , είμαι στο επεισόδιο 19 στην δική σου ψηφιοποίηση αλλά δεν έχει ήχο και στεναχωρεθηκα! Ξέρεις μηπως το γιατί;
 
Drspiros , είμαι στο επεισόδιο 19 στην δική σου ψηφιοποίηση αλλά δεν έχει ήχο και στεναχωρεθηκα! Ξέρεις μηπως το γιατί;
Εδώ έχω κανονικά ήχο. Είναι το επεισόδιο που ο Άλεξ αποκαλύπτει στον Νικόδημο ότι αυτός ήταν πίσω από τα μυστηριώδη τηλεφωνήματα. Σου στέλνω ΠΜ.
 
Καταρχήν να χαιρετίσω κι εγώ την καλή ρετροπαρέα! Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις συζητήσεις και πραγματικά σας καταλαβαίνω απόλυυτα! Είμαι φαν όλων των σειρών του Μαρή και έχω πολλά από τα βιβλία του. Επίσης είμαι φάν όλων των αστυνομικών σειρών που έχει γυρίσει ο Λειβαδίτης. Και εγώ τον Τιμόθεο Κώνστα τον έχω δεί αρκετές φορές σε διάφορες φάσεις της ζωής μου! Εννοείται ότι έχω ξαναρχίσω να το βλέπω με αφορμή την επαναπροβολή από την ΕΡΤ, αλλά ναι θα μας βγάλει το λάδι! Βλέπω να πηγαίνουμε Χριστούγεννα! Παρ όλα αυτά δεν θα προχωρήσω τη σειρά από το αρχείο που έχω, αλλά με ευλάβεια θα περιμένω την επανάληψη της ΕΡΤ για να δω καρτερικά για πρώτη φορά το επεισόδιο 14 που λείπει από όλους μας!
 
Παρ όλα αυτά δεν θα προχωρήσω τη σειρά από το αρχείο που έχω, αλλά με ευλάβεια θα περιμένω την επανάληψη της ΕΡΤ για να δω καρτερικά για πρώτη φορά το επεισόδιο 14 που λείπει από όλους μας!
Λες να προβληθει αυτη τη φορα; Εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρη.
 
Λες να προβληθει αυτη τη φορα; Εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρη.
Πιστεύω ότι θα προβληθεί, γιατί όπως είχε πεί ο Χρήστος τους είχανε δώσει το επεισόδιο που τους έλειπε πριν δυο χρόνια, επομένως αν δεν το προβάλλουν θα είναι τελείως αδικαιολόγητοι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδια το είδα το 19 και ήταν όντως επεισόδιο με πολλά σποιλερς δεν θυμομουνα  πως ή Κωνστα συνεργαστηκε με τον Μπεκα για να βρεθεί ο μαύρος αγγελος! Είχα ξαφνιάστει με την ...αλλαγή της drspiros , του το λέει πριν βρεθούν στην Υδρα ο Αλεξ στον Νικοδημο για τα τηλ.

Ποιος να έστειλε το μήνυμα με τις συντεταγμένες που ήξερε ή Ιρμα;
 
Ποιος να έστειλε το μήνυμα με τις συντεταγμένες που ήξερε ή Ιρμα;
Ο δολοφονος της. Το εμαθε οταν την επισκεφτηκε σπιτι της και της ζητησε να ανταλλαξουν στοιχεια μεταξυ τους για να ειναι πιο ασφαλεις.

Με το που εγινε η ανταλλαγη, ο δολοφονος εριξε δηλητηριο στο λικερ της και η Ιρμα πεθανε σε μισο λεπτο.
 
Και ναι γυναικεία υπόθεση ο φόνος της Ιρμα !!! Αυτή που σκότωσε και Κωνστα
 
Χάρης σε σας είδα όλο τον Τιμοθεο Κωνστα και σίγουρα μαζί με την Σουσου και την μεθυσμένη πολιτεία είναι οι λατρεμενες ρετρό ελληνικές σειρές. Σας ευχαριστώ.

Τιμής ένεκεν οφείλουμε να πάμε Υδρα όλοι μαζί να διακοπαρουμε , δηλ.το νησί αυτό πρέπει να γίνει τοπ προορισμός μας ,είναι το νησί που έπαιξε παρά πολύ στον Τιμοθεο και ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά στα βιβλία του Μαρη.. .

Ή αγαπημένη σκηνη μιας και ετεθη παραπάνω, δηλ.οι αγαπημένες μου σκηνές από την σειρά είναι δύο: Εκεί που ο Αλεξ μιλά στον Ντινο για τα παιδικά του χρόνια και τις αναμνήσεις που τον συνδεουν με την Υδρα , την Μαγδα , το κανόνι ή περιοχή που συναντιόντουσαν και τα σοκάκια του νησιού ( μία φορά και αυτός ευτυχισμένος ) και ή τελική σκηνή όπου Νικοδημος και Μαγδα φεύγουν για Παρισι αγαπημένοι, συμφιλιωμενοι πια.

Μπαμπι μπορεί να φτιάχνεις πίτσα κάθε φορά που χει Τιμοθεο στην ερτ χωρίς να φοβάσαι πως θα χαλάσει την σιλουέτα σου μία φορά και δεν θα ναι την βδομάδα.. Εννοείται πως εγω θα παραγγελω πίτσα ξανά την δευτέρα , σπέσιαλ με μπυρονια.

Αγαπημένες και οι φαρμακερες  ατακες του  Αρη Αποστόλου προς τις "σουσουδες" όπως αποκαλούσε τις γυναίκες της συντροφιάς. Όλοι ένας και ένας ήταν ,φοβερό κάστινγκ ο Ερρικος Ανδρεου , είδε στον καθένα τον ρόλο που του ταίριαζε ακόμα και στους πιο μικρούς όπως ο Μπακολας και το Λουλακι 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπαμπι μπορεί να φτιάχνεις πίτσα κάθε φορά που χει Τιμοθεο στην ερτ χωρίς να φοβάσαι πως θα χαλάσει την σιλουέτα σου μία φορά και δεν θα ναι την βδομάδα.. Εννοείται πως εγω θα παραγγελω πίτσα ξανά την δευτέρα , σπέσιαλ με μπυρονια.
Χαχαχα! Ετσι ειναι. Τοσο αραια που προβαλλεται τελικα η σειρα, ολοι μπορουμε να τρωμε παχυντικες λιχουδιες οταν τη βλεπουμε και να παραμενουμε μανεκεν. :D
 
??????βάζω τα κατάλληλα εμοτικονς για την δευτέρα! Ο Κωνστας δε θα προβάλλονταν το 86' αλλά οι συντελεστες είχανε διαμάχη που κατέληξε σε δικαστική μάχη, κάτι που δεν είναι πολύ γνωστό .

Χαχαχα! Ετσι ειναι. Τοσο αραια που προβαλλεται τελικα η σειρα, ολοι μπορουμε να τρωμε παχυντικες λιχουδιες οταν τη βλεπουμε και να παραμενουμε μανεκεν. :D
 
Πίσω
Μπλουζα