drspiros
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 336
Όπως θα έχετε καταλάβει εδώ μέσα, πολλοί αυτή τη σειρά την έχουμε "ρουφήξει"! Παρεμπιπτόντως, σήμερα (χθες) ήταν αυτό το επεισόδιο...Την λεπτομέρεια βλεπετε
Όπως θα έχετε καταλάβει εδώ μέσα, πολλοί αυτή τη σειρά την έχουμε "ρουφήξει"! Παρεμπιπτόντως, σήμερα (χθες) ήταν αυτό το επεισόδιο...Την λεπτομέρεια βλεπετε
Αυτή η σειρά είναι σειραραΌπως θα καταλάβεις εδώ μέσα, πολλοί αυτή τη σειρά την έχουμε "ρουφήξει"! Παρεμπιπτόντως, σήμερα (χθες) ήταν αυτό το επεισόδιο...
καταλαβα τι λετεΠροφανώς δεν υπήρχε αναγνώριση, αλλά η σύνδεση γινόταν μέσω κέντρου δίνοντας τον αριθμό τηλεφώνου του καλούντος. Σε προηγούμενο επεισόδιο που πήρε τηλέφωνο η Ίρμα, είπε: "Το τηλέφωνό μου είναι το (λέει τον αριθμό) και θέλω να με συνδέσετε με το τάδε".
Ναι ναι το έχω δει το επεισόδιο ξέρω πως είναι τελείως διαφορετικά βιβλίο με σειραΠαράλληλα με τη σειρά; Θα μπερδευτείς, η σειρά έχει τελείως διαφορετική εξέλιξη. Πιο πιστή μεταφορά είχε γίνει στο αντίστοιχο (διπλό) επεισόδιο της σειράς "Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα" με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, όπου τον ρόλο του Άλεξ ερμήνευσε μοναδικά ο αδικοχαμένος Κωνσταντίνος Παπαχρόνης.
αυτος ειστε,φυσικα,απεχθανομαι το ποδοσφαιροΛοιπόν, το 9ο επεισόδιο που προβλήθηκε σήμερα πρέπει να κουβαλάει κατάρα από θέμα τηλεθέασης! Την πρώτη φορά είχε συμπέσει με τον αλημόνητο τελικό Eurobasket '87 ανάμεσα σε Ελλάδα και ΕΣΣΔ, και σήμερα συνέπεσε με την μεταμεσονύκτια παράταση-θρίλερ στο παιχνίδι του ΟΣΦΠ.
(Βέβαια - δεν ξέρω για σας - αλλά εγώ και τις δύο φορές επέλεξα... Τιμόθεο!).
Το έχω χρόνια στη βιβλιοθήκη μου, παρότι μου λείπει ο πρώτος τόμος. Έχω βέβαια την ενιαία έκδοση Ατλαντίς που έχετε βάλει στην προηγούμενη σελίδα.Θαυμάσιο, υπέροχο, καταπληκτικό εύρημα!
διτομο ηταν; δεν ηταν τοσο μεγαλο σε εκταση; η λανθανω;Το έχω χρόνια στη βιβλιοθήκη μου, παρότι μου λείπει ο πρώτος τόμος. Έχω βέβαια την ενιαία έκδοση Ατλαντίς που έχετε βάλει στην προηγούμενη σελίδα.
Είναι αλλά δεν ήταν δίτομο γιατί το έχω από εφημερίδα μικρό σε μέγεθος.Θαυμάσιο, υπέροχο, καταπληκτικό εύρημα!
Το έχω χρόνια στη βιβλιοθήκη μου, παρότι μου λείπει ο πρώτος τόμος. Έχω βέβαια την ενιαία έκδοση Ατλαντίς που έχετε βάλει στην προηγούμενη σελίδα.
Οι πρώτες εκδόσεις από τους οίκους Πεχλιβανίδη και Περγαμηνή ήταν δίτομες.διτομο ηταν; δεν ηταν τοσο μεγαλο σε εκταση; η λανθανω;
Έχεις και άλλα παλιά βιβλία δηλ.εκδοσεων από τον μαρη;Να 'σαι καλά ρε @ChristosM για ακόμη μια φορά!