Νομίζω πως η πλειοψηφία των Τερρυκών είναι ηλικίας 28-33 ετών, που σημαίνει πως στην ευαίσθητη ηλικία των 10-14 :baby2: που προβαλλόταν το έργο αυτό που έβλεπαν ήταν ο έρωτας Κάντυ - Τέρρυ. Οι μεγαλύτερης ηλικίας φαν έβλεπαν σφαιρικά το θέμα γι αυτό και επέλεξαν 'Αλμπερτ :heartcloud:domniki είπε:Mπορει ο Αλμπερτ να εχει μια "φιλικη συμμετοχη" σε ολη την σειρα, ομως ο πρωταγωνιστης, ο μεγαλος ερωτας, το παθος, το ανεκπληρωτο, το ονειρο ειναι ο Τερρυ :heartcloud:
Κακα τα ψεμματα, η ΤΟΕΙ εστιαζει στον Τερρυ :hurrah: Δεν ξερω τι ειχε στο μυαλο της η Μιζουκι οταν εγραφε την ιστορια, αλλα η ΤΟΕΙ επλασε τον μυθο του Τερρυ εντεχνως. Δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτερες candy-fans ειναι τερρυκες #)
Αχ, ναι, ειμαι οριακα (επιασα ταβανι #) )Juanita είπε:Νομίζω πως η πλειοψηφία των Τερρυκών είναι ηλικίας 28-33 ετών, που σημαίνει πως στην ευαίσθητη ηλικία των 10-14 :baby2: που προβαλλόταν το έργο αυτό που έβλεπαν ήταν ο έρωτας Κάντυ - Τέρρυ.
Εγω φταιω βρε :zip: , που ανεφερα μια τοσο προσωπικη και ευαισθητη στιγμη των παιδικων μου χρονων Να σκεφτεις ουτε ο ιδιος το ηξερε :eeek:Juanita είπε:Όταν όμως η Κάντυ συνάντησε τον ... Παναγιωτάκη ... σημασία καμιά, ε;;;;;;
nina421 είπε:.... Εντάξει, κλάψαμε τον "Τέρρυ" αλλά... η ζωή συνεχίζεται, μην κολλάμε στο παρελθόν, έπονται ωραιότερα!
Βασικά δεν κλαίμε την Candy, αλλά τον Terry...nina421 είπε:Πάντως... ένα είναι σίγουρο, ότι δεν χρειάζεται και να την κλαίμε την Κάντυ!
Πολύ σωστά λες ότι δε μένουμε στους εφηβικούς μας έρωτες, αλλά για σκέψου την καημένη την Candy: ήταν παιδάκι όταν έχασε την πρώτη της αγάπη, στην εφηβεία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον έρωτά της και τα όνειρα που έκανε γι' αυτόν...(κοτζάμ εισιτήριο χωρίς επιστροφή της έστειλε ο άνθρωπος, προφανώς είχε σοβαρό σκοπό!) :flower:nina421 είπε:Ας μην κολλάμε οπότε, παιδιά. Πόσοι πια μένουνε στον εφηβικό τους έρωτα, εεε;; Σας πληροφορώ ότι ούτε εγώ έμεινα με τον φίλο που είχα στα 16 μου (που τον έλεγα τότε ΤΟΝ έρωτα...) ούτε η πλειοψηφία των φιλενάδων μου! Βρήκαμε άλλες πορτοκαλιές, πολύ καλύτερες μάλιστα, και ησυχάσαμε!
Σκέψου να σου "ανατεθεί" κάτι τόσο βαρύ, όσο το να συνεχίσεις τη ζωή σου με κάποιον που δεν αγαπάς! :sweat:nina421 είπε:Εντάξει, κλάψαμε τον "Τέρρυ" αλλά... η ζωή συνεχίζεται, μην κολλάμε στο παρελθόν, έπονται ωραιότερα!
Αν σκεφτείς ότι εκείνη την εποχή παντρεύονταν μικροί μικροί... μάλλον μας τελείωσε το ψωμί... 8)nina421 είπε:Πόσων χρονών είναι, 16, 17; Έεεεεεεχει ακόμα ψωμιά να φάει, να ερωτευτεί και μια και δυο και τρεις φορές ακόμα. Κι ο Τέρρυ το ίδιο.
Aκριβως...αν σκεφτει κανεις οτι ο Τερρυ ειχε κ'αυτος δυσκολη και ταραγμενη ζωη, τον κλαιω ακομα περισσοτερο. Ποτε θα κανει ξαστερια γι'αυτον, ποτε θα Φλεβαρισειnessie είπε:Βασικά δεν κλαίμε την Candy, αλλά τον Terry...
Ειναι αυτο που λεμε "τραγικος ηρωας"...βασανιζεται χωρις να φταιει :rant: ...αχ καταραμενη γιαπωνεζα συγγραφεας, τι μας εχεις κανειnessie είπε:Η Candy ας πούμε ότι βρήκε τη δύναμη και κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή της, ο Terry όμως θα ταλαιπωρείται για πάντα, χωρίς να φταίει. :fever:
Κ'εγω nessie μου, κι'εγω Join the clubnessie είπε:Μετά από όλα αυτά, εγώ μάλλον θα συνεχίσω να κλαίω... :fever:
Ε, οχι, "ούς η Μιζούκι συνέζευξε άνθρωπος μή χωριζέτω"...δεν μας αρεσουν τα διαζυγια...το θεμα ηταν να μην πληγωθουν τοσοι ανθρωποι. Τωρα ό γέγοναι, γέγοναι!...και δεν ξεγεγοναι. Φερτε γκιλοτινες, πρωινιατικα φορτωσαTurrican είπε:Βρε παιδιά μη κλαίτε!!!! Υπήρχαν και τότε και τα....διαζύγια!!! Ποτέ δεν ξέρεις!!!
nina421 είπε:Όπως στρώνει ο καθένας μας, κοιμάται. Πήρες μια απόφαση, έβγαλες με τα χεράκια σου τα ματάκια σου; Ε, κλάψε, σκούξε, αλλά από ένα σημείο και πέρα πάψε πια, κατάπιε το, χώνεψέ το, σκάσε και ΖΗΣΕ!! Είτε Τέρρυ σε λένε, είτε Κάντυ, είτε Μιμίκο είτε Μαίρη είτε Αγησίλαο και Ευροξηλάνθη ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!
Να μην κλαίμε για κανένανε! Ούτε για τον Τέρρυ! Ηθοποιός του θεάτρου δεν είναι; Ε, αφού έφτυσε για το καθήκον τον έρωτά του, να 'στε σίγουρες ότι από άποψη σχέσεων δεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα μείνει μόνο με τη Σουζάνα. Πόσο κόσμο παίρνει ένα θέατρο; Πόσες γυναίκες θα πέσουνε στα πόδια του; Να στε σίγουρες οτι από ένα σημείο και πέρα θα ξεχάσει και την Κάντυ ή μάλλον θα τη θυμάται ως τον εφηβικό του έρωτα. Στα 30 του, στα 40 του και βάλε θα έχει άλλη ζωή.
Δείτε το κι έτσι. Πόσες φίλες ή φίλους έχετε που έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ όταν χώρισαν με το "μεγάλο" τους έρωτα πριν κλείσουνε τα 20; Τελείωσε η ζωή τους τότε; Οχι! Βρήκανε νέο αμόρε; Ναι!
Αυτό που λέω είναι ότι ναι, ήτανε μεγάλος έρωτας ο Τέρρυ. Αλλά ο μεγάλος μέχρι να έρθει Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ. Και ξαναλέω, ότι αφού αποφάσισε ο Τέρρυ με τα μάτια ανοιχτά να υποταχτεί στη Σουζάνα, τότε δεν είναι να τον κλαις. Για τις ελεύθερες επιλογές μην κλαις. Τις δέχεσαι και προχωράς.
Και για όνομα και επίθετο, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΖΩΗ ΚΑΝΕΝΟΣ! Είμαστε ακόμα στην αρχή αρχή! Δεκαεφτά χρονών είναι.... ζήσε Μάη μου να φας τριφύλι! Έχουνε ακόμα.....
Όσο για το αν θα τα φτιάξει η Κάντυ με τον Άλμπερτ, δε λέω, είναι μια χαρά παλικάρι, και κούκλος και τζεντλεμαν και ματσό. Αλλά... να σας πω την αμαρτία μου, δεν κάθομαι να το πολυσκεφτώ. Η ιστορία τελείωσε έτσι ανοιχτά. ΟΚ, so long and thanks for all the fish. Δεν θα αναλωθώ σε συνέχειες, υποθέσεις και θεωρίες συνομωσίας, ιδιαίτερα για μια ιστορία που απο το '76 έχει τελειώσει.
"Time we moved on", όπως λέει και ένας άλλος πάρα πολύ αγαπημένος μου φανταστικός χαρακτήρας, πού όσα χτυπήματα και αν του έδωσε η μοίρα (δε συγκρίνονται με του Τέρρυ), δεν έχασε τη χαρά του για ζωή!
Very well said, καλη μου juanita (ας το πω και στα αγγλικα, στα οποια η nina εχει μια αδυναμια )Juanita είπε:
Όπως διαπιστώνεις από τα μηνύματά μας κάνουμε τρομερό χαβαλέ (τουλάχιστον τις περισσότερες φορές) αλλά και σα παρέα περνάμε υπέροχα...
Αυτό το νόημα δεν έχουνε τα fora;;;;