[ΠΡΟΒΛΗΜΑ] Νέο PC

Χαιρετώ ξανά ύστερα από μία μικρή παύση….

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας.



Λοιπών έχω νέα! Σήμερα δοκίμασα τον υπολογιστή μου με μία κάρτα γραφικών Sapphire 3870 512Mb Ram. (Απλή έκδοση)



Ειλικρινά για πρώτη φορά, ύστερα από σχεδόν ένα μήνα που παρέλαβα το σύστημα απόλαυσα μεγάλες αναλύσεις και με όλα τα εφέ ενεργοποιημένα!!!



Στο 3D Mark 2006 σε ανάλυση 1680χ1050 με όλα τα εφέ ενεργοποιημένα στο Full δεν τα πήγε και άσχημα! Σε μερικές στιγμές όπως ήταν αναμενόμενο η εικόνα έκανε σπασίματα και δεν ήταν ομαλή. Έτρεξα το demo μόνο γιατί δεν έιχα πολύ χρόνο και έτσι δεν μπορώ να αναφέρω το Score



Σε ανάλυση 1680χ1050 με όλα τα εφέ ενεργοποιημένα δοκίμασα τα εξής παιχνίδια: Tomb Raider Underworld, NFS Undercover, Turok, Unreal Tournament 3. Και σε όλα η εικόνα κυλούσε ομαλά. Μόνο στο Mirrors Edge τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά. Όμως η κάρτα γραφικών είναι ήδη παλιά και δικαιολογείται.



Στο φόρτωμα των παιχνιδιών όμως δεν είδα καμία διαφορά. Ούτε και στα Windows. Μόνο στο 3D Mark 2006 είδα διαφορά! Έβγαλα και το Jumper του σκληρού δίσκου αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο…



Κάποια άλλη γνώμη;



Υ.Γ. Να σημειώσω πως σε σύγκριση με τον υπολογιστή που δανείστηκα την κάρτα γραφικών που αποτελείται από Intel Core 2 Duo 2.53Mhz 45mm, 1GB Ram DDR2 800Mhz, Asus MB P5K-VM, και δύο σκληρούς δίσκους EIDE, το δικό μου σύστημα σήκωσε τα ίδια παιχνίδια σε πολύ μεγαλύτερες αναλύσεις και με πλήρη εφέ! Που σημαίνει πως η Ram και η CPU βοήθησαν την κάρτα γραφικών να φθάσει σε υψηλότερα επίπεδα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
διάβασα διάφορα για τον συνδυασμό ati-amd. Εγώ όσα παιχνιδάκια έπαιξα με τον συνδυασμό 4870 1gb - 9950be έπαιξαν τέρμα! Τώρα βέβαια περί ορέξεως...
 
Κανείς δεν είπε ότι η AMD - ATI δεν είναι αξιόλογες λύσεις.

Απλά, μετά τόοοοσα χρόνια λόγω αισχρής οικονομικής κατάστασης, ήμουν αναγκασμένος να πηγαίνω σε AMD, ενώ ζαχάρωνα τους Intel.

Τώρα, Intel με κλειστά μάτια για να βγάλω τα απωθημένα τόσων χρόνων. (Ειδικά τότε που οι AMD ήταν πραγματικές μούφες σε σχέση με τους Intel) .

Για όποιον κοιτάζει κόστος προς απόδοση, οι AMD - ATI είναι εκπληκτική λύση. Not me.......
 
Πίσω
Μπλουζα