Βασικά κι εγώ σκέφτομαι αντί για PSU,τελικά στο PC μου ν' αλλάξω λειτουργικό,μπας και φταίνε τα windows (όπως πάντα) και με το linux δεν μου κάνει restarts....Paspartoo είπε:Δεν ξερω pookyman - εγω τους ειπα οτι για να μην ξαναδουν BSOD πρεπει να αλλαξουν λειτουργικο - αλλα αυτοι επιμενουν οτι φταινε οι μνημες...για να δουμε..
Σήμερα τελείωσα το Linux συστηματάκι μου, (άλλαξα μέχρι ψήκτρα στη κάρτα γραφικών, και τώρα "δένει" η κόλλα των ανεμιστήρων, φωτό προσεχώς... ) το οποίο αφιερώνω μόνο για πάρτη σου φίλε Ηρακλή.Paspartoo είπε:Δεν ξερω pookyman - εγω τους ειπα οτι για να μην ξαναδουν BSOD πρεπει να αλλαξουν λειτουργικο - αλλα αυτοι επιμενουν οτι φταινε οι μνημες...για να δουμε..
+1111Καθε αλλο παρα vlack ειναι ο συγκεκριμενος επεξεργαστης απλα ειναι κριμα να συνεργαζεται με τα παραπανω υποσυστηματα που εχεις...Και οχι live cd...Καλυτερα ενα partition για να δεις και με το 9.04 τι γινεται.Παντως για το δισκο αν και δεν λες ποση ακριβως ωρα εκανε ειναι λογικο να αργησει.Saulot είπε:Σχετικά με AMD vs Intel και Αti vs Nvidia προσοπικά ειμαι με τους πρώτους, αλλα, γούστα ειπε ο πίθηκος, κ' εφαγε το σαπούνι...Το πρόβλημα σου είναι η κάρτα γραφικών, η μάλλον η απουσία αυτης.
Αν θές κατι φτηνό, παρε αυτο και θα δεις το σύστημα να κάνει παπάδες σε σχέση με την onboard. (αν και εγω πηρα την 4890 και κανω παρτι)
το live cd ubuntu θα σερνεται γιατι α) φορτώνεται σε οση μνήμη εχει αφήσει η onboard ελευθερη, και θα τρεχει την καρτα με vesa Drivers AN δεις GUI γιατι εχουν αναφερθει προβληματακια με τη 9,04