Ούτε οι δικοί μου είχαν βγάλει πρόβλημα (ακόμα)... ευτυχώς γιατί αν είχαν βγάλει δεν θα ήταν δυνατό πια το flashing και θα έπρεπε να πάει για RMA.Getta Robo είπε:Ρε παιδια εχω και εγω "προβληματικους" σκληρους απο την seagate.. Δεν μου εχουν εμφανισει καποιο προβλημα, ωστοσο οταν παω να κανω update μου λεει το εξεις:Recommended Firmware Update Status: In Validation
Δεν ειναι κουλο; Εμφανιζει και σε αλλους αυτο το μηνυμα;
Με τι το είδες αυτό,με κάποιο πρόγραμμα τύπου HDD health,HDD lifepro κτλ κτλ ;Getta Robo είπε:Υγ. Για καποιο λογο η ζωη του 1.5tb σκληρου μου επεσε στο 60%![]()
Στους 1.5TB αυτό που προκύπτει είναι ξαφνικά ο δίσκος να γίνεται υπερβολικά αργός, κάτι που δε διορθώνεται με format γιατί είναι firmware bug.Getta Robo είπε:Πιθανοτατα προσπαθουσα να το κατεβασω οταν το ειχαν αφαιρεσει απο το site τους, και μου ελεγε το μηνυμα για validation.. Θα δοκιμασω το update σε λιγο, αντε να δουμε!Υγ. Για καποιο λογο η ζωη του 1.5tb σκληρου μου επεσε στο 60%![]()
Όσο πιό μεγάλος ο δίσκος, τόσο μεγαλύτερη η απώλεια αν δεν έχεις τα κατάλληλα backup. Τουλάχιστον σε ότι θεωρείς απαραίτητο, πχ εγώ τα .avi τα θεωρώ αναλώσιμα και δεν τα παίρνω backup σχεδόν ποτέ.Getta Robo είπε:Ναι. Στο μεταξυ αν παθει κατι τον ηπια αυτοκρατορικα. Ειναι σχεδον γεματος και δεν υπαρχει διαγαλαξιακη περιπτωση να μπορεσω να τον κανω backup.
Επειδή κι εμένα έτσι ακριβώς έγινε και με τους 5 Seagate που έχω,ενώ αντιθέτως με τους WD.....ανέβηκαν τα νούμερα ( !!!! ),σου λέω ότι τα συγκεκριμένα utilities δε (γίνεται να) τα λαμβάνω σοβαρά υ' όψην....aGetta Robo είπε:.Τα προγραμματα την πρωτη μερα λειτουργιας (περιπου 16 ωρες) μου δειχναν 97% ζωη. την επομενη μερα, 80%. 2 μερες αργοτερα 72%. Τελευταια φορα που το κοιταξα ειχε παει περιπου στο 65%.