Για να μην ανοίγω καινούργιο thread,ξεθάβω το παρόν,μια κι έχω πρόβλημα κι εγώ εσχάτως μ' έναν δίσκο.
Ο δίσκος αυτός έγραφε δεδομένα πάνω του -φαινομενικά τουλάχιστον- κανονικά.Επίσης,δεν έκανε κανένα θόρυβο,τ' αντίθετο μάλιστα,παραήταν ήσυχος !
Χρησιμοποιήθηκε (ή μάλλον πρόλαβε να χρησιμοποιηθεί) από μένα για πολύ λίγο (δανεικός από φίλο γαρ..) σε συνδυασμό με εξωτερική θήκη για μεταφορά αρχείων.Όλα δείχναν να γίνονται Ο.Κ με τις αντιγραφές αρχείων,αν και βέβαια,απ ότι διαπίστωσα τελικά,κάποια αρχεία ~4 GB τα παραποιούσε.
Το θέμα είναι ότι έβαλα να του κάνω format κάποια στιγμή,προχθές δηλαδή,κι από τότε....πάπαλα !
Δε μπορεί να ολοκληρωθεί το format,ούτε μέσα από τα windows,ούτε αν βγω σε DOS περιβάλλον και μου λέει οτι εμφανίζει πρόβλημα στο "secondary NTFS boot sector" !
(γι' αυτό ίσως και το θέμα με τα μεγάλα αρχεία ;; )
Να τον σουτάρω λοιπόν το δισκάκο ή λέτε ότι παίζει να τον σώσω με κάποιο τρόπο ;
Δεν είναι κανένας μεγάλος δίσκος,60άρης είναι,οπότε το θέμα φυσικά δεν είναι η αξία του όπως καταλαβαίνετε,αλλά αν απλά μπορεί να σωθεί.
Δοκίμασα να τον φορμάρω και μέσα από το Partition magic 8.0 κι είχα επίσης ανεπιτυχές αποτέλεσμα.
Σκέφτηκα να δοκιμάσω και με το Swissknife,αν και δεν αναμένω κάτι διαφορετικό.
Τι λέτε λοιπόν παίδες ;