Ναι, μοιάζουμε πολύ!!!domniki είπε:akaliakoukou, μοιαζεις στην μαμα σου
YΓ. Φροντισε να κανεις resize τις φωτογραφιες σου σε μεγεθος περιπου 600x400. Θα βγαινουν πιο καλες
phil_vr είπε:Οι παιδικες μας φωτο ειναι πραγματικος θησαυρος τελικα. Φερνουν εικονες που δεν θα ξαναδουμε ποτε, απο μια παλιοτερη πιο ομορφη εποχη που δυστηχως περασε αλλα θα κουβαλαμε παντα με μια ομορφη αναμνηση μαζι μας.
Turrican, σουπερ η ενδυμασια του Superman αλλα θα εχουμε να δωσουμε μαχη εμεις οι δυο, καθως μικρος ειχα ντυθει με την στολη του Dirk απο τους G-Force! Μολις βολταρω ελλαδα θα την βρω και θα ανεβει περιτρανη (και δεν θελω ιστοριες περι super-δυναμης κλπ καθως εχω και νικελ phaser στο χερι!)..
...ρε φίλε αληθινά ζηλεύω....πάντα ήθελα να ντυθώ G-Force!!!!!!! :angry:phil_vr είπε:Turrican, σουπερ η ενδυμασια του Superman αλλα θα εχουμε να δωσουμε μαχη εμεις οι δυο, καθως μικρος ειχα ντυθει με την στολη του Jason απο τους G-Force! Μολις βολταρω ελλαδα θα την βρω και θα ανεβει περιτρανη (και δεν θελω ιστοριες περι super-δυναμης κλπ καθως εχω και νικελ phaser στο χερι!)..
Νομίζω ότι το έφτιαξα!domniki είπε:akaliakoukou, μοιαζεις στην μαμα σου
YΓ. Φροντισε να κανεις resize τις φωτογραφιες σου σε μεγεθος περιπου 600x400. Θα βγαινουν πιο καλες
misspepper77 είπε:[edit] dead photo [edit]
Εγώ στην ηλικία των τεσσάρων!
ΥΓ. Λορένα μου τώρα κατάλαβες απο που πήρε την τσαχπινιά ο υιός μου!