Ξύνεται????΄Ξύνεται??? ΞΥΝΕΤΑΙ???Death2Eliza είπε:*μετα απο προσεκτικη μελετη με το μικροσκοπιο*
μηπως το b-day girl με τα λευκα?
αν οχι, ψηφιζω το κοριτσακι με τα πρασινα δεξια που... ξυνεται..
Ήρα είπε:Ξύνεται????΄Ξύνεται??? ΞΥΝΕΤΑΙ???
την πιο σέξυ πόζα μου εσύ τη λές ΞΥΣΙΜΟ?????????????
α! και τα b-day είναι τα δύο αγοράκια (δύο και οι τούρτες αν προσέξεις) . Ο μικρότερος δε, ήταν ο τότε δεσμός μου (κοίτα πώς έχει καρφωθεί) εεεε ρε τί έχασε που μ έχασε!!!Death2Eliza είπε:*μετα απο προσεκτικη μελετη με το μικροσκοπιο*
μηπως το b-day girl με τα λευκα?
αν οχι, ψηφιζω το κοριτσακι με τα πρασινα δεξια που... ξυνεται..
ειχε κινητο απο τοτε η Ηρα? μωρε μπραβο!Rygar είπε:Ρε παιδιά δεν ξύνεται. Μιλάει στο τηλέφωνο με τον άλλο της δεσμό
α ρε ψυχολόγε!!!!!Rygar είπε:Ρε παιδιά δεν ξύνεται. Μιλάει στο τηλέφωνο με τον άλλο της δεσμό
τί λεεεεεεες καλέεεε που είχα γραμμένο τον ΠΡΩΤΟ μου έρωτα (μετά τον Βαρτάνη-εννοείται)Rygar είπε:Ναι ναι, του λες ότι τον φτύνεις και τον έχεις γραμμένο. Εξ ου και το άλλο χεράκι που πολύ σωστά επεσήμανε η βοηθός μου D2Ε
Domniki... είσαι σίγουρη πως υπάρχουν 2 φωτό ή η οθόνη μου κάνει πουλάκια;;;Domniki είπε:Βρηκα και καποιες παλιες μου φωτογραφιες
Η μικρη domniki (ασπρομαυρες φωτογραφιες του '75, στη μια ειμαι πολυ νευριασμενη γιατι η μαμα μου με εβγαζε στην αυλη κ'εγω δεν ηθελα να παω) και στην δεξια φωτογραφια με την αδερφη μου το '81 στις διακοπες
Thanks, το σημειωνωWally είπε:Ενα απλο Image->Adjustments->Auto Levels στο PhotoShop κανει θαυματα
Αν θες βαρυτερα restorations θα προσπαθησω να γραψω ενα μινι-tutorial
4 φωτογραφιες: 2 ασπρομαυρες και 2 εγχρωμες.Juanita είπε:Domniki... είσαι σίγουρη πως υπάρχουν 2 φωτό ή η οθόνη μου κάνει πουλάκια;;;
4 φωτογραφιες: 2 ασπρομαυρες και 2 εγχρωμες.Juanita είπε:Domniki... είσαι σίγουρη πως υπάρχουν 2 φωτό ή η οθόνη μου κάνει πουλάκια;;;
Domniki είπε:4 φωτογραφιες: 2 ασπρομαυρες και 2 εγχρωμες.
Απλα κολλησα τις 3 και τις ανεβασα στο imageshack σαν 1.
Ακομα δεν εχω καταλαβει ποιες δεν μπορεις να δεις?Juanita είπε:Χμμ... ναι... μιλάς στην πιό σχετική του forum...
Πως βλέπει κανείς τις υπόλοιπες τρεις;;;;