teflon είπε:Τσιμπάτε τώρα και έναν Teflon κάπου το '79.....
Ασε που φορώ και χειροποίητο τέτοιο(πως το είπαμε D2E????:whothehell με τα αρχικά μου ....
[edit] dead imageshack photo [edit]
Domniki είπε:Tα ρουχα των παιδιων και γενικα το περιβαλλον ειναι τρομερα ρετρο! Ειδικα αυτη του teflon πανω στο τουβλο απο μπετο, προφανως την εποχη της μεγαλης ανοικοδομησης
Ηρα γιατι εισαι συνοφρυωμενη? Στην παιδικη χαρα εισαι και κανεις τραμπαλα, δεν υπαρχει λογος για στεναχωρια...μονο οι γονεις σου το καταδιασκεδαζουν
Aυτο ειναι που μ'αρεσει στις παιδικες φωτογραφιες. Τι και αν εχουν ολοι στηθει και χαμογελανε, τι και αν ο φωτογραφος τους κανει τις χιλιες μυριες γκριματσες για να κοιταξουν προς το φακο και να γελασουν, αν ο ηλιος πεφτει στα ματια τους, αυτα θα κατσουφιασουν και το αποτελεσμα θα ειναι μια υπεροχη γκριματσα!βεβαιότατα, διότι φορούν γυαλιά ηλίου!! Εμένα με χτυπούσε ο ήλιος στη μούρη γι αυτό κ αυτή η έκφραση!!!
Αστα να πάνε Ήρα... Μου την έχει σπάσει αυτή η μπούκλα. Ακόμα ανεμίζει .....Ήρα είπε:Παναγιά μου η μπούκλα που ανεμίζει... all the money!!
XAXAXA!!!! Thanx ρε !!!pitsunami είπε:teflon ωραιο τετοιο
Ναι κατσούφης ήμουν, αλλά οταν τους πέταξα την πέτρα που έπαιζα στα χέρια μου, αποφάσισαν να σταματήσουν .....Domniki είπε:..... teflon, κ'εσυ κατσουφης φαινεσαι...μαλλον με το ζορι σε φωτογραφησαν
telonio είπε:Ωρε Βασίλη, το τοπίο πίσω είναι αυτό που νομίζω;
QueenofHearts είπε:Jeeeeeeesus!!!!..
.....................................:animeek::animeek::animeek::animeek::animeek:
Δεν θα σε ξαναρωτήσουμε αν την έφτιαξες με καρμπόν λοιπόν. Μια φωτογραφία ισούτε με 1000 λέξεις!!
Ευχαριστώ πολύ! Ήμουν στρουμπουλό μωρό.akmakas είπε:Μωράκλα ήσουν Mariadelmar!!!
Ναι τα μάγουλα είναι χαρακτηριστικά σε όλους μας νομίζω. Αλήθεια, το φουστανάκι που φοράω δεν σας κάνει πολύ ρετρό; Εμένα πραγματικά μου φαίνεται πολύ διαφορετικό και χαρακτηριστικό εκείνης της εποχής.Domniki είπε:mariadelmar, αλλη μια μαγουλιτσα
Ναι, τις πατούσες!!Mariadelmar είπε:
Κοίτα, η αλήθεια είναι πως μου μοιάζει αρκετά αλλά όχι απόλυτα. Έχει πάρει και από τον μπαμπά της κάποια πραγματάκια.