teflon είπε:Τσιμπάτε τώρα και έναν Teflon κάπου το '79.....![]()
Ασε που φορώ και χειροποίητο τέτοιο(πως το είπαμε D2E????:whothehellμε τα αρχικά μου ....
![]()
[edit] dead imageshack photo [edit]
Domniki είπε:Tα ρουχα των παιδιων και γενικα το περιβαλλον ειναι τρομερα ρετρο! Ειδικα αυτη του teflon πανω στο τουβλο απο μπετο, προφανως την εποχη της μεγαλης ανοικοδομησης![]()
Ηρα γιατι εισαι συνοφρυωμενη? Στην παιδικη χαρα εισαι και κανεις τραμπαλα, δεν υπαρχει λογος για στεναχωρια...μονο οι γονεις σου το καταδιασκεδαζουν![]()
Aυτο ειναι που μ'αρεσει στις παιδικες φωτογραφιες. Τι και αν εχουν ολοι στηθει και χαμογελανε, τι και αν ο φωτογραφος τους κανει τις χιλιες μυριες γκριματσες για να κοιταξουν προς το φακο και να γελασουν, αν ο ηλιος πεφτει στα ματια τους, αυτα θα κατσουφιασουν και το αποτελεσμα θα ειναι μια υπεροχη γκριματσα!βεβαιότατα, διότι φορούν γυαλιά ηλίου!! Εμένα με χτυπούσε ο ήλιος στη μούρη γι αυτό κ αυτή η έκφραση!!!
![]()
Αστα να πάνε Ήρα... Μου την έχει σπάσει αυτή η μπούκλα. Ακόμα ανεμίζει .....Ήρα είπε:Παναγιά μου η μπούκλα που ανεμίζει... all the money!!
![]()
XAXAXA!!!! Thanx ρε !!!pitsunami είπε:teflon ωραιο τετοιο
![]()
Ναι κατσούφης ήμουν, αλλά οταν τους πέταξα την πέτρα που έπαιζα στα χέρια μου, αποφάσισαν να σταματήσουν .....Domniki είπε:..... teflon, κ'εσυ κατσουφης φαινεσαι...μαλλον με το ζορι σε φωτογραφησαν![]()
telonio είπε:Ωρε Βασίλη, το τοπίο πίσω είναι αυτό που νομίζω;
QueenofHearts είπε:Jeeeeeeesus!!!!..
.....................................:animeek::animeek::animeek::animeek::animeek:
Δεν θα σε ξαναρωτήσουμε αν την έφτιαξες με καρμπόν λοιπόν. Μια φωτογραφία ισούτε με 1000 λέξεις!!
Ευχαριστώ πολύ! Ήμουν στρουμπουλό μωρό.akmakas είπε:Μωράκλα ήσουν Mariadelmar!!!
Ναι τα μάγουλα είναι χαρακτηριστικά σε όλους μας νομίζω. Αλήθεια, το φουστανάκι που φοράω δεν σας κάνει πολύ ρετρό; Εμένα πραγματικά μου φαίνεται πολύ διαφορετικό και χαρακτηριστικό εκείνης της εποχής.Domniki είπε:mariadelmar, αλλη μια μαγουλιτσα![]()
Ναι, τις πατούσες!!Mariadelmar είπε:
Κοίτα, η αλήθεια είναι πως μου μοιάζει αρκετά αλλά όχι απόλυτα. Έχει πάρει και από τον μπαμπά της κάποια πραγματάκια.